Trendy tassen bedrukt met Volgmama + Give Away!

drukwerk2Yeah! Wij hebben bij Drukbedrijf een aantal hoogwaardige tassen laten bedrukken met ons nieuwe logo. Ze zijn natuurlijk helemaal hip deze canvas tasjes met zwarte opdruk. Let’s go monochrome! Zijn er fans van Volgmama die ook zo’n cool tasje willen? En waar zou jij zo’n tasje voor willen gebruiken?

Tassen bedrukken dat kunnen ze als de beste bij Drukbedrijf.nl! Helemaal trendy natuurlijk deze tassen en ze zijn bovendien erg stevig! Ik ben er ook erg trots op en ze zijn erg mooi geworden. Ik mocht de tassen in één kleur laten bedrukken en dan komt het zwarte logo, monochrome natuurlijk het mooist uit op zo’n tas. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een slogan, bedrijfsnaam of iets anders op te laten zetten.

tas3

De tassen zijn beschikbaar in 8 verschillende kleuren, waarna er ook nog in 3 kleuren bedrukt kan worden! Afname gaat wel vanaf 25 stuks. Leuk als je je bedrijf op deze manier wilt promoten.

Win één van de 3 Volgmama tassen

drukwerk

Vanwege het formaat van de tas (38 x 42 cm) kun je de tas op vele manieren gebruiken. Ik neem ze mee naar afspraken voor Volgmama, stuur er als verrassing misschien een keer een met een prijs mee en doe mijn boodschappen ermee. Als boekentas voor de bieb natuurlijk ook superleuk! Spread the world, help je mee?

Wil jij één van mijn tassen winnen? Ik verloot er een hier op de site, een op Facebook en een op Instagram. Je hebt dus 3 x kans. Laat op een (of meer) van deze plekken weten waar jij de tas voor zou willen gebruiken. That’s it!

3 thoughts on “Trendy tassen bedrukt met Volgmama + Give Away!

Geef een reactie