Voor elke fuif een leuke uitnodiging!

Als fotograaf en moeder zijnde heb ik al heel wat feestjes achter de rug en gaan er nog vele komen. Babyshowers, doop, kraamfeestjes, communies én natuurlijk kinderfeestjes. Bij elk feestje hoort natuurlijk een leuke persoonlijke uitnodiging. Ik ontdekte op de site Fuif.nl een ruim assortiment aan leuke originele uitnodigingen en deel er graag een paar met jullie.

Housewarming

Wij zijn echt nét verhuisd en daarom opzoek naar een een passend verhuiskaartje. Ook willen we alle familie en vrienden die ons geholpen hebben met klussen graag bedanken met een gezellig bbq feestje. Alleen al voor een housewarming kun je al kiezen uit meer dan 100 kaarten! Om het persoonlijker te maken kun je een foto van je nieuwe stekkie of van je gezin op de kaart zetten.

verhuis

Kinderfeestje

Wij maakten voor het feestje van mijn zoon zelf de kaarten. Hij had zo zijn eigen wensen en we knutselden zelf de kaarten. Dat is natuurlijk leuk maar na 10 kaarten heb je wel zere handen van het knippen en plakken. Ze waren leuk en vielen goed in de smaak maar je kunt op de site van Fuif ook hele mooie hippe uitnodigingen maken. Dat bespaard je tijd en en de kaarten zijn he-le-maal anno 2017 of je nu voor monochrome, kleur of een themafeestje kiest, ze hebben het allemaal!

kinderfeestKraamfeest

Geef je een babyborrel of kraamfeest? Dan begint het feestje al bij het prikken van een datum en de uitnodigingen. Tip: je kunt op de site zelfs kiezen uit een blauwe of roze envelop, hoe leuk is dat?! Of één van de andere 18 kleuren. Op de site van Fuif! staan ook nog eens handige tips voor een onvergetelijk kraamfeest. Als een kraamfeest nog te ver weg is dan is Hippe Geboortekaartjes een leuke site om eens rond te snuffelen voor geboortekaarten.

kraamfeestDe voordelen als je je uitnodigingen bij Fuif besteld

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

14 thoughts on “Voor elke fuif een leuke uitnodiging!

  1. Ik ontwerp ook altijd zelf de kaartjes. De keuze is online veel groter en zit altijd wel iets leuks tussen.
    Ik ben nu voor zwart/wit en Zou ik voor een housewarming voor zwart/wit gaan.

  2. Ik heb zelf pas huwelijksuitnodigingen moeten laten maken maar dat heb ik bij een drukker gedaan! 🙂 Mocht het voor een verjaardag of een housewarming zijn, vind ik zulke kaartjes wel origineel!

Geef een reactie