Vormen leren herkennen met SES Creative + Winactie! (gesloten)

ses - ik leer vormen herkennen - volgmama

Een actueel onderwerp waar ze op dit moment bij mijn zoontje op het speciaal onderwijs mee bezig zijn is “vormen herkennen”. Hij haalde driehoeken en vierkanten wel eens door elkaar en op zijn school oefenen ze het met kleurplaten en stempels. SES heeft ook een knutselpakketje wat bij dit thema aansluit, speciaal voor kinderen van 3 tot 6 jaar.

Educatief en creatief met SES

Dan denk ik aan klei, strijkkralen en verf. Maar SES  heeft nog veel meer te bieden dan dat. Meisjes kunnen sieraden maken en jongens kunnen bijvoorbeeld een knikkerbaan bouwen uit papier. Voor alle leeftijdscategorieën hebben ze wel iets leuks in het assortiment. Ik kan mij nog goed herinneren dat wij vroeger gipsmallen hadden van SES  en volgens mij ligt de doos met mallen nog steeds ergens bij mijn ouders in huis. Wie is er niet groot mee geworden?

ses - review - vormen - volgmama

Review SES Creative – Ik leer vormen herkennen

Educatief en creatief, twee dingen die ik ontzettend belangrijk vind voor mijn kinderen. En deze twee dingen komen samen in dit product. Omdat dit product goed aansluit bij de lessen op school van mijn jongste zoon ontving ik twee dezelfde knutselpakjes en daarvan ga ik  er één aan jullie verloten.

Inhoud

In het kartonnen doosje zitten 300 stickers en 16 vellen papier. Op deze vellen papier staan leuke afbeeldingen zoals bijvoorbeeld een bus, een huis en een hele mooie verjaardagstaart. Met deze set, geschikt voor kinderen van 3-6 jaar, is het de bedoeling dat ze de juiste kleuren en vormen stickers op de voorgedrukte stencils plakken.

Hoe ging het?

Op de foto hierboven, rechtsonder zie je aan de houding van mijn zoontje een probleempje heeft met de waarneming. Hij is erg gespannen om de stickers allemaal op hun plekje te plakken. De kleuren kan hij goed onderscheiden. De stickers hebben de 4 primaire kleuren: geel, groen, blauw en rood. De stickers loshalen is een beetje priegelwerk, maar het is te doen. Mijn zoon kon zich  concentreren op twee velletjes en daarna hebben we het setje opgeruimd voor de volgende keer. Stickers zoeken en plakken vond hij erg leuk om te doen.

Conclussie

Mijn zoon vind het leuk om hiermee bezig te zijn zolang het niet te lang duurt, op zijn hoogst twee velletjes per keer. Het is goed om al creatief spelend de kleuren en vormen te leren herkennen op deze manier. Een knutselpakje SES ik leer vormen herkennen kost € 5,99 en de kinderen zijn er mooi even zoet mee. Leuke bezigheid voor in de kerstvakantie. Kijk voor meer informatie over dit product op www.ses.nl

click

Win SES Ik leer vormen herkennen

Wil je het zelf ook uitproberen met je kinderen? Meedoen is heel eenvoudig:

Like ons op Facebook en like het bericht

Laat hieronder of onder het Facebookbericht weten dat je meedoet aan de winactie!

Veel succes allemaal! De winnaar krijgt 7 december bericht.

8 thoughts on “Vormen leren herkennen met SES Creative + Winactie! (gesloten)

  1. Oh heel leuk ! Ik doe graag mee voor mijn oudste dochter. Toevallig zijn we bij de logopedie ook aan het oefenen met een spel met figuren en kleuren omdat ze zo spelenderwijs de uitspraak kunnen oefenen. Zou handig zijn als we dat ook thuis kunnen doen met dit leuke SES pakket ?

  2. Lijkt me wel wat voor mijn zoontje van 3. Hij is creatief maar heeft een korte spanningsboog dus ben benieuwd hoe lang hij bezig kan zijn. Maar ook dat kun je trainen. Zou er graag samen met hem voor gaan zitten.

Geef een reactie