Doe eens gek, verstuur een VR groet! + Winactie! (gesloten)

vrgifts1

Verstuur jij wel eens een kaartje? Doe eens gek en stuur een virtual reality groet naar de jarige job, naar je vrienden die verhuizen of een beterschap kaartje aan je collega. Daar scoor je zeker weten punten mee! Wij ontvingen van VRgifts een bril en codes voor een app waarmee je iemand een persoonlijke groet kunt sturen en een virtual reality ervaring kunt geven. Ook mag ik 3 mensen blij maken met een bril en app. Wie gun jij een VRgift?

3D beleving

Een virtual reality beleving is geschikt voor jong en oud. Je hebt er alleen een smartphone voor nodig waarop je de app kunt installeren. De introductie van VRgifts door de gelijknamige start-up betekent een doorbraak van virtual reality in Nederland – en daarbuiten. Niet eerder werd een dergelijk ‘VR per post’-concept gerealiseerd. Het product bestaat uit een eenvoudig in- en uit te vouwen VR-bril en een te downloaden app welke je kunt personaliseren met foto’s en tekst.

VRgifts-verjaardag-screen

Review

Wij hebben de VRgift mogen uittesten. De gifts zijn momenteel in drie verschillende varianten verkrijgbaar. Mijn zoontjes wilden graag de Happy Birthday variant proberen. Een VRbril is voor ons niet nieuw want wij hadden afgelopen voorjaar  een VRgift gewonnen rond Valentijnsdag. Dat was ook erg leuk! Alle mannen waren enthousiast en ze raakten niet uitgespeeld met de games. De VRbril was toen anders, het karton was dunner en een stuk moeilijker in elkaar te zetten. Daar zit nu een verandering in. De brillen zijn vernieuwd waardoor ze nu veel steviger zijn en nog makkelijker om in elkaar te zetten. Fijn dat ze hieraan gewerkt hebben!

In het filmpje is alles vrolijk, een waar feest! Je gaat ballonnen lek prikken om erachter te komen wie je de VRgift heeft gestuurd. Leuk om hier ook een foto in terug te zien. Degene die hem verzend kan zelf een foto en tekst toevoegen wat het extra persoonlijk maakt!

Ook neem je in de game plaats in een achtbaan. Dat vonden mijn kinderen een beetje spannend hoor, ze werden er zelfs een beetje duizelig van. Gelukkig maar dat ze niet echt in de achtbaan zaten, daar kun je natuurlijk moeilijk uitspringen. En zo’n bril zet  je zo af 😉

Wij vonden het erg leuk! Mijn zoon is volgende maand jarig en dan kan hij het ook mooi aan zijn vriendjes laten zien!

De VRgifts zijn te koop bij de Cigo en via www.vrgifts.nl voor € 9,95!

Winactie

Om te vieren dat VRgifts als eerste in Nederland zo’n gaaf product op de markt heeft gezet mogen 3 lezers blij maken met een VRgift. Als je wint kun je kiezen uit een Beterschap, Verjaardag of een Gefeliciteerd gift. Wie gun jij een VRgift?

  • Like Volgmama op Facebook en laat daar of hieronder weten dat je meedoet.
  • Voor een extra winkans kun je het bericht delen onder een van onze social media deelknoppen hieronder.

*De winnaars maken we bekend op 15 september aanstaande. De winnaars worden willekeurig geloot.

De winnaars zijn Trezie, Xaviera en Dhini. Ik neem persoonlijk contact met jullie op.

10 thoughts on “Doe eens gek, verstuur een VR groet! + Winactie! (gesloten)

Geef een reactie