wat-kun-je-laten-bedrukken-op-cadeau-tegeltje

Wat laat je op een cadeau tegeltje bedrukken?

Een cadeau tegeltje met eigen foto of tekst is altijd leuk en er zijn genoeg redenen te bedenken waarom een geschenktegeltje een goed cadeau is. Zo kun je de tegel bijvoorbeeld geven als kraamcadeau, aan een jarige of misschien wel als origineel cadeautje voor de feestdagen aan de persoon of personen die jij lief hebt. Of wat dacht je van een tegeltje bedrukken met logo & quote als relatiegeschenk, of in het kerstpakket voor je werknemers? En wat zet dan je precies op zo’n klein plaatje? Wij delen een paar handige en leuke tips voor het bedrukken van cadeautegeltjes voor verschillende gelegenheden.

Tegeltjeswijsheid

Tegeltjeswijsheid; misschien heb je er al eens over gehoord of gelezen. Het is een manier van denken die bepaalde waarheden over het leven uitdrukt in korte, pakkende slogans. Tegeltjeswijsheid kan ons helpen bij het maken van keuzes in het leven, en het kan ons troost bieden wanneer we tegen moeilijke tijden aanlopen. Meestal is het een wijze les maar soms kan het ook een grappige boodschap zijn.

Eigen foto

Als je een tegeltje wilt laten bedrukken, moet je eerst beslissen wat je erop wilt laten zetten en aan wie je de tegel wilt geven. Misschien wil je ook wel een tegeltje voor jezelf bedrukken. Dat kan natuurlijk ook! Je kunt ervoor kiezen om alleen een foto op de tegel te bedrukken, maar je kunt de foto ook combineren met een Delfts Blauwe rand en een mooie quote of tekst voor de ontvanger. Als je een foto gaat laten bedrukken, moet je ervoor zorgen dat de foto goed belicht is en niet te druk. Een foto die te druk is of veel ruis heeft, kan moeilijker worden afgedrukt en kan uiteindelijk minder mooi uitpakken.

Bron: Tegeltjes.com
Bron: Tegeltjes.com

Een aankondiging

Een aankondiging voor een zwangerschap, geboorte, peter of meter, of een bruiloft aan bijvoorbeeld je (schoon)ouders, wordt extra speciaal met een persoonlijk te bedrukken cadeautegel. Je kunt er bijvoorbeeld je eigen tekst op zetten, zoals een aankondiging van peter of meter of bijvoorbeeld een mooie boodschap als huwelijkscadeau. Dit maakt het cadeau extra bijzonder en uniek om te geven. En de ontvangers hebben hierbij een blijvende en tastbare herinnering aan dit speciale moment!

Je bedrijfslogo met een grappige quote

Heb je een eigen zaak? Of ben jij als office medewerker verantwoordelijk voor relatiegeschenken of kerstpakketten? Dan is het een tof idee om het logo op een tegeltje terug te laten komen. Een logo is een belangrijk onderdeel van een bedrijf. Het is de visuele identiteit en staat voor de kwaliteit van het bedrijf. Een goed logo geeft een bedrijf een professionele uitstraling en zorgt ervoor dat het bedrijf herkenbaar is. Kies een leuke of grappige quote voor op het geschenktegeltje die je werknemers een glimlach zal laten bezorgen. Het logo van je bedrijf komt er dan iets kleiner gedrukt onder. Erg leuk om dit als extraatje aan het kerstpakket toe te voegen.

Heb jij nu ook zin gekregen om een tegeltje te bedrukken? Wat zou jij op een cadeautegel laten zetten?

Geef een reactie