Week in foto’s #3 Cakejes, krijspaleis, verf en Scheveningen

We hadden weer een afwisselende week. We hebben cakejes gebakken, we zijn naar een krijspaleis geweest, de kamers van de jongens hebben een nieuw kleurtje. En, we zijn naar Scheveningen geweest!

cake

In het begin van de week hebben we cakejes gebakken. Mijn kinderen helpen graag mee met dit soort activiteiten. Even proeven 😉

crawls2

We zijn naar het krijspaleis geweest. Geintje, zo heet het natuurlijk niet. We waren naar Cowboy en indianen in Coevorden geweest: een grote indoorspeeltuin met mini kinderboerderij, een klimwand en nog véél meer! Hier volgt binnenkort een verslagje van op Volgmama.

 

13566905_1131758663561171_5596911898380899801_n

Ik loop graag door een Leenbakker, Kwantum, Ikea of Karwei om inspiratie op te doen voor in en om het huis. Deze hangstoel vindt ik zo mooi maar manlief vind het niet nodig. Lijkt me heerlijk om in te chillen. Deze hangstoel kost € 189,- bij Karwei mocht je hem willen hebben of aan mij schenken 😛

13537753_1131758750227829_7808122981793862011_n

Terwijl ik met de kinderen bijna het hele weekend weg ben geweest leuke dingen doen heeft mijn man alle rust en tijd gehad om de kamers van de jongens te schilderen. Dit stond al een lange tijd op ons to do lijstje dus eindelijk kunnen we dit afvinken. Alle muren zijn gebroken wit en 1 muur petrol blauw. Nu nog opruimen en even herinrichten zodat ik misschien een keer een roomtour kan doen als jullie dat leuk lijkt?

scheveningen1

Zondag was ik met mijn kinderen uitgenodigd voor een mamabloggersevent bij Museum Beelden aan Zee. Dit leuke museum zit verstopt tussen de duinen en op loopafstand van de Scheveningse boulevard. We hebben een rondleiding gehad, de kinderen hebben een workshop genoten en als afsluiting een high tea in het museumcafé. Esmée van Website4mama was er ook met haar gezin. Het was erg gezellig en leuk! Jammer dat er een aantal bloggers die zich op hadden gegeven niet kwamen opdagen. Het was super leuk georganiseerd. Dankjewel voor het maken van deze foto Esmée 😉 Een verslag hiervan komt na mijn vakantie want aanstaande zondag gaan we een week weg en ik heb het nu ontzettend druk.

scheveningen2

Tja, als we dan toch in Scheveningen zijn.. dan gaan we ook even over de boulevard richting de pier en even bij Sea Life naar binnen! Hebben we dat ook eens gezien (met 50% kortingskaarten dat scheelt enorm!).  De terugreis in de trein viel erg tegen, een treinaansluiting niet gehaald. Een trein die niet kwam opdagen. Naja we hebben een ontzettend leuke dag gehad verder die de kinderen niet zullen vergeten.

Zo, het was me een weekje wel! Hebben jullie nog iets leuks gedaan?

 

7 thoughts on “Week in foto’s #3 Cakejes, krijspaleis, verf en Scheveningen

Geef een reactie