Wie jarig is trakteert! Win een setje Nom Nom knijpzakjes! (gesloten)

winnomHieperdepiep hoera! Ik ben vandaag jarig en dat gaan we vieren. Ik mag in samenwerking met Nom Nom Kids  één van jullie op een setje van 3 Nom Nom knijpzakjes trakteren.

Begin van de maand schreef ik een review over de knijpzakjes van Nom Nom Kids. Deze knijpzakjes kun je telkens weer opnieuw vullen dus een stuk beter voor het milieu dan de wegwerp knijpzakjes in de winkel.

Wij hebben ze al vaak gebruikt en zijn er nog steeds tevreden mee. De laatste keer hebben we de zakjes met zelfgemaakte appelmoes gevuld. Alle drie de kinderen hebben heerlijk gesmuld. En ze zijn zo gemakkelijk weer schoon te krijgen.

nom

Wil jij ook kans maken op een setje Nom Nom Kids knijpzakjes?

Het enige wat je hoeft te doen is Volgmama liken op Facebook  en het bericht openbaar te delen.

Nom Nom Kids vind het leuk als je hun Facebookpagina ook liked. De winnaar krijgt op 9 april een persoonlijk bericht van mij! Succes!

9 thoughts on “Wie jarig is trakteert! Win een setje Nom Nom knijpzakjes! (gesloten)

  1. Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag.
    Heb geen Facebook(om privéredenen), maar zou toch graag mee willen doen.
    Deze knijpzakjes lijken mij ideaal voor de kleinkinderen, als ze bij mij logeren.
    Grappig, handig en geen geknoei.
    Ik waag een kansje.

Geef een reactie