bio-oil, winactie, blog

Bio-Oil, veelzijdig verzorgende olie + winactie (gesloten)

Je bolle buik tijdens de zwangerschap insmeren met Bio-Oil, je haren laten glanzen of je make-up ermee verwijderen, veel vrouwen zweren bij dit veelzijdig te gebruiken flesje olie. Waar gebruik jij Bio-Oil voor? Als lezer van Volgmama maak jij kans op één van de drie flesjes Bio-Oil die wij mogen verloten.

Een half jaar geleden maakte ik kennis met Bio-Oil. Sindsdien ben ik een trouwe gebruiker van dit goedje en een uitgebreide review van mij over Bio-Oil kun je hier nog eens terug lezen. Zelf gebruik de Bio-Oil om oog make-up te verwijderen en op mijn bovenbenen waar ik veel striae heb om hier de huis soepel te houden. Maar wist jij al dat je deze verzorgende olie voor veel meer dingen kunt gebruiken?

Gebruik de olie bijvoorbeeld eens als make-up primer, remover, voor een voeten of handen massage, als haarolie om je haren te laten glanzen, voor het scheren of om littekens en pigmentplekken te verzorgen. Het is dat de zomer voorbij is, anders zou je als je last hebt van schurende benen, het ook aan de binnenkant van je bovenbenen kunnen smeren als je een rokje of jurkje draagt.

Bio Oil is onder andere te koop bij de apotheek en drogisterijen.

bio-oil-olie-verzorging-review

Maak kans op één van de drie flesjes Bio-Oil

Heb jij je flesje Bio-Oil bijna leeg, wil je een flesje cadeau geven of ken je het nog niet en wil je zelf de voordelen van Bio-Oil ervaren? Dan heb ik goed nieuws, ik mag namelijk drie mensen blij maken met een fles Bio-Oil. Ik verloot één flesje op mijn blog, één flesje op onze Facebookpagina en één op Twitter.

Laat hieronder, op Facebook of op Twitter weten waarvoor je de Bio-Oil wilt gaan gebruiken. Je mag op elk platform mee doen, dus bij elk platform heb je een kans om te winnen.

*De winnaars maak ik hier op woensdag 1 november bekend. Succes!

Blog reacties: Andrea, Twitter: Grete Karina Facebook: Laura Collin Justin

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

25 Comments

 • Reply Marion Poeste Thomas oktober 25, 2017 at 6:21 am

  jaaa geweldig  ik waag graag een gokje voor mijn langzaam boller wordende babyzwangerschapsbuik  zag gister al de ”sneak-peak” hihi en herkende het meteen. heb het vroeger ook een tijd gebruikt en 1 v/d weinige producten waar ik tegen kon en wat fijn was om te smeren. Lijkt me ideaal  voor deze situatie hihi 

 • Reply Grete Karina oktober 25, 2017 at 7:20 am

  Ik zou die fijne Bio-Oil graag gebruiken tegen de pigmentvlekken die ik begin te krijgen en ook voor de striae op mijn bovenbenen!
  Nu maar duimen….. ?

 • Reply Krystle/Batboy.nl oktober 25, 2017 at 12:16 pm

  Lijkt me heel fijn en je kunt het voor veel dingen gebruiken, ideaal!

 • Reply Anna oktober 25, 2017 at 12:45 pm

  Ik doe mee voor een lief zwanger vriendinnetje..

  Facebook: An Na

 • Reply Diny Gijsberts oktober 25, 2017 at 1:03 pm

  Om mijn droge 50 +huid te verzorgen
  volg op rwitter onder MissMomzy
  Instagram onder Momzymom
  Pinterest onder DinyG
  youtube abbo

 • Reply Nicole Orriëns oktober 25, 2017 at 2:45 pm

  Ik wist niet dat je bio oil ook in je haren kon doen. Ik gebruik daar nu altijd argan olie voor.

 • Reply Madelon - Meer met mama oktober 25, 2017 at 2:48 pm

  Ik gebruikte het tijdens mijn zwangerschap veel. In mijn haar nog nooit geprobeerd. Daar ben ik wel benieuwd naar! Dus daar wil ik het eens voor gebruiken”:)

 • Reply Monique oktober 25, 2017 at 4:14 pm

  Nou, ik ben benieuwd! Zoveel gehoord, maar nog nooit gebruikt. Maar toch eens proberen 😉 loot graag mee!

 • Reply MC Kleuver oktober 25, 2017 at 6:00 pm

  Het is altijd makkelijk als je een bepaald product voor meerdere dingen kunt gebruiken. Wat een potjes en flesjes krijg je voor elk afzonderlijk iets, haha.

 • Reply Merel oktober 25, 2017 at 6:28 pm

  Ben er nog niet mee bekend, maar mag het binnenkort gaan testen. Erg benieuwd, klinkt als een hele fijne wonderolie! 🙂

 • Reply Laura Martens oktober 25, 2017 at 8:04 pm

  Ik heb deze wel gehad! Het lijkt een wonderolie maar voor mezelf deed het niet veel (voor mijn gevoel dan). Wel handig dat je het voor meerdere dingen kan gebruiken en zo. Ik vond hem ook wel wat prijzig en voor mij zou het geen toegevoegde waarde hebben. Wel super fijn als je er echt iets aan hebt, aan dit product! 🙂

 • Reply Jessica oktober 25, 2017 at 8:26 pm

  Ik heb dit ook geprobeerd voor mijn striae alleen hier deed het weinig voor. Jammer genoeg, had graag gewild dat dit het middeltje was ervoor.

 • Reply Sharon de Ridder oktober 26, 2017 at 11:51 am

  Ik verzorg mijn zwangerschapsmasker ermee: helpt echt heel erg goed!

 • Reply helaine oktober 27, 2017 at 8:31 am

  Ja mijn buik groeit enorm snel! Ik hoop dat ik hiermee de striae kan voorkomen….

 • Reply Helena oktober 27, 2017 at 10:24 am

  Ik ben nu bijna 17 weken zwanger van onze 1e en wat is mijn lichaam aan het veranderen zeg.
  Ja ik zou graag Bio-Oil willen winnen om mijn groeiende buik goed te verzorgen en striae minder zichtbaar te zien worden 🙂

 • Reply Judith oktober 27, 2017 at 10:27 am

  Ik heb het altijd in huis. Ik word volgende week weer geopereerd, en dan ga ik zodra het geheeld is meteen weer smeren

 • Reply Marian B oktober 27, 2017 at 11:09 am

  Ik heb het wel eens gebruikt Voornamelijk voor mijn huid en benen. Fijn spul inderdaad. Maar ook goed voor je haar en het verwijderen van oog make-up lees ik, dat wil ik zelf ervaren dus ik doe mee!

 • Reply maris oktober 27, 2017 at 3:04 pm

  heerlijk! fijn om mn zwangere buik mee te verzachten

 • Reply Andrea oktober 28, 2017 at 9:36 am

  Ik heb er wel eens over gehoord en ben er erg benieuwd naar dus ik doe graag mee!

  • Reply Nathalie november 1, 2017 at 10:40 pm

   Gefeliciteerd Andrea, jij hebt een flesje Bio-Oil gewonnen. We nemen contact met je op 🙂

 • Reply Lyn oktober 28, 2017 at 8:30 pm

  Ik heb in de winter altijd een erg droge huid dus ik smeer mezelf er gewoon helemaal mee in haha!

 • Reply Daan oktober 29, 2017 at 2:25 pm

  Ik zou de bio oil gebruiken voor mijn benen. Die zijn altijd erg droog in de winter dat ik er zelfs op kan tekenen met mijn nagels. Ik hoop dat de bio oil ervoor zorgt dat mijn benen er ook in de winter verzorgd uit blijven zien.

 • Reply Linda Smeets oktober 30, 2017 at 4:24 pm

  Ik ken Bio-Oil nog niet en zou het graag willen proberen op mijn haar en dat van mijn dochtertje. Wij hebben ongelooflijk droog/dof haar en al vanalles geprobeerd. Ik ben benieuwd!

 • Reply Anneliese de Waal oktober 30, 2017 at 8:08 pm

  Ik zou het graag willen proberen op mijn huid, op mijn gezicht, ben erg benieuwd naar de werking.

  Groetjes Anneliese

 • Reply Tamara oktober 31, 2017 at 10:54 am

  Ik doe graag mee, ik zou dit graag willen uitproberen.

 • Leave a Reply