Wonder, bioscoopfilm, winactie, vrijkaarten

Win 2 x 2 vrijkaarten en een boek voor de film Wonder (gesloten)

Vanaf vandaag draait de film Wonder in de bioscoop. De film gaat over een jongen met een geboren afwijking aan zijn gezicht en hij mag in groep 7 naar een reguliere school. Je kunt je wel voorstellen dat het voor de jongen en zijn familie niet makkelijk is, en ze er dagelijks mee geconfronteerd worden..

wonder_poster_70x100cm_hrWonder August Pullman (Jacob Tremblay) is geboren met afwijkingen aan zijn gezicht. Bang om er niet geaccepteerd te worden hebben zijn ouders (Julia Roberts en Owen Wilson) hem nooit naar een reguliere school gestuurd. Tot nu toe. Wanneer hij voor het eerst voet zet in groep 7 verandert hij in een onwaarschijnlijke held. Waar zijn familie en nieuwe klasgenoten worstelen met gevoelens van medeleven en acceptatie, zal de buitengewone reis van Auggie bewijzen dat je niet onopgemerkt kunt blijven als je bent geboren om op te vallen.

De film duurt 113 minuten en is gebaseerd op de roman ‘Wonder’ van R.J. Palacio. Het genre van de film is drama en de aanbevolen leeftijd om de film te kijken is vanaf 6 jaar. Dus niet geschikt voor kleine kinderen.

 

Op dit moment zijn ze bij mijn oudste zoon van 9 jaar op school bezig met een thema over pesten. Wij gaan de film zelf ook kijken omdat ik denk dat dit een mooi verhaal is, en dit een goede aanvulling geeft op het thema pesten. Of je nu een geel, bruine huidskleur hebt, kinderen moeten weten dat het normaal is. Dus ook als ze andere kinderen of volwassenen met een afwijking tegenkomen. Zij kiezen er niet voor en willen behandeld worden als elk ander.
 wonder-bioscoopfilm-independent

 

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=lExsXMZVj6A[/embedyt]

 

Win 2 vrijkaarten voor de film en het boek

Hebben jullie al zin om de film te zien en het boek te lezen? Ik mag twee lezers blij maken met 2 vrijkaarten en het boek.

Like hiervoor onze post op Facebook en vertel wie je mee zou willen nemen naar deze film. Hieronder een reactie achterlaten mag natuurlijk ook.

De winnaars maken we bekend op 30 november. Succes!

 Marianne Hermsen-de Kruyff & Heidie van der Steeg hebben gewonnen. Gefeliciteerd dames en heel veel plezier met jullie gewonnen prijs.

26 thoughts on “Win 2 x 2 vrijkaarten en een boek voor de film Wonder (gesloten)

 1. Mijn zoontje is 10 weken te vroeg geboren en ook echt een wondertje!. Ook hij wordt gepest met zijn uiterlijk, maar dan meer met name omdat hij te klein is.
  Tijdens de 3,5 mnd. dat mijn zoontje na de geboorte in het ziekenhuis heeft gelegen heb ik een hechte band opgebouwd met een moeder die ook een te vroeg geboren kindje heeft gekregen. Helaas heeft dit kindje complicaties gekregen, waardoor er nu zichtbare lichamelijke dingen zijn.
  Nu vele jaren later hebben we nog altijd contact en gaan we regelmatig leuke dingen doen. Maar dit zal altijd een deel van ons leven blijven. Zulke films zijn echt films die voor ons een must zijn, omdat we ons heel goed kunnen inleven in het verhaal en daarna nog dingen met elkaar kunnen bespreken die ons bezig houden.

 2. Echt een film waar ik naar toe zou gaan.
  Graag ga ik er met mijn man naartoe .
  Ik heb om privéredenen geen Facebook meer, maar heb geliked en geloved op Bloglovin.
  Als dat voldoende, dan doe ik graag mee.

Geef een reactie