Win 4 tickets voor Doe’s Gek! Nieuw kinderevenement in Zwolle van 27 t/m 29 oktober (gesloten)

Nog even goed je best doen op school want de herfstvakantie staat voor velen alweer voor de deur. En ik heb leuk nieuws! De oud organisatoren van het grootste kinderevenement van Nederland, LEGO WORLD hebben hun handen ineengeslagen voor een nieuw en te gek kinderevent. Komen jullie ook naar Doe’s Gek op 27 t/m 29 oktober in de IJsselhallen? Lees er alles over en maak kans op 4 tickets voor een leuk dagje uit!

Jarenlang was LEGO WORLD een groot begrip in Zwolle, en weetje ik mis het ook wel hoor. Ik ben hier in het verleden al twee keer met mijn kinderen geweest en ze vonden het fantastisch! LEGO WORLD komt niet terug naar Zwolle maar er is wel een ander cool evenement terug in de Ijsselhallen eind oktober: Doe’s Gek, met LEGO en veel meer! Het nieuwe kinderevenement Doe’s Gek belooft de kinderen een dag lang te vermaken. Het is de intentie om dit kinderevenement jaarlijks in de herfstvakantie te laten plaatsvinden. Het Organisatieteam BV, de organisator van dit kinderevenement, is hiervoor een samenwerking aangegaan met de IJsselhallen in Zwolle.

does-gek-zwolle

Wat je kunt verwachten bij Doe’s Gek

LEGO stenen
De LEGO stenen zullen ook dit evenement terugkeren. Lego vereniging de “Bouwsteen” is blij dat ze weer kan aansluiten bij dit nieuwe initiatief in Zwolle. Jarenlang waren zij ook sfeerbepalend op LEGO WORLD. De vereniging vult maar liefst 5.000m² met LEGO stenen, bouwwerken, bouwtafels en speeltafels. Met groot enthousiasme laten zij zien waarom juist dit speelgoed hun hart heeft gestolen. Het LEGO thema wordt neergezet vóór en dóór de makers. Wat dat betreft herleven oude tijden in de IJsselhallen. De LEGO liefhebber is weer welkom.

Naast het LEGO thema worden er nog  twaalf andere kinderwerelden gecreëerd.  Dit zijn werelden waarin de kinderen weg kunnen dromen, actief aan de slag kunnen gaan, kunnen spelen en kunnen ravotten, kortom lekker gek kunnen doen. In de Gamehal kunnen de kinderen onbeperkt spelen met computerspelletjes. Voel je Max Verstappen in de Race Game of  speel de populaire LEGO games. De Virtual Reality Game laat je niet meer met beide benen op de grond staan. De hindernisbanen en springkussens nodigen jong en oud uit om actief mee te doen.

Met alle leeftijdscategorieën wordt rekening gehouden. Vindt even de rust in de bioscoop waar verschillende speelfilms vertoond worden voor alle leeftijden. Dans en zing mee tijdens de liveshow met bekende artiesten. Geniet ook van De Dino Experience Liveshow en leer alles over de dinosaurus. Ze lopen zelfs in het wild rond tijdens Doe’s Gek en je kunt ze ontmoeten bij de Meet & Greet. Ook de kermisattracties, skelterbaan en pannavoetbalkooien zijn gratis, zoals alle attracties op het evenement bij de prijs inbegrepen zijn.  Op het evenement kun je ook de bekende Star Wars Troopers ontmoeten van het Galactisch Keizerrijk.

Doe’s Gek wordt een heerlijk maf, gek, gelukzalig evenement voor kinderen van 4 tot en met 14 jaar. Zij kunnen hun hart ophalen aan activiteiten en bezienswaardigheden en de even rust vinden op het Kids Horeca Plaza. De entreetickets online in de aanbieding voor € 12,50 per stuk. Kijk voor meer informatie op de website van Doe’s Gek.

Win 4 tickets voor Doe’s Gek t.w.v € 50,-

Wij hebben er al enorm zin in om dit event te bezoeken in de herfstvakantie. Willen jullie daar ook op 27, 28 of 29 oktober bij zijn? Namens het Organisatieteam mag ik een gezin blij maken met 4 tickets voor het leukste, vetste, coolste en gekste kinderevent in Zwolle.

Zorg dat je Volgmama op Facebook liked (hier maken we volgende week de winnaar bekend op 26 september) en Doe’s gek zou het heel leuk vinden als je de Facebookpagina van Doe’s Gek ook een like geeft. Zo blijf je meteen op de hoogte van dit leuke evenement.

Laat hieronder of op de Facebookpagina van Volgmama even een berichtje achter dat je meedoet en tag een vriendje of vriendinnetje die dit ook heel leuk zou vinden. Succes! Delen mag en is superleuk, maar is niet verplicht.

Andrea Scherpenkate heeft gewonnen, gefeliciteerd!

Bewaren

6 thoughts on “Win 4 tickets voor Doe’s Gek! Nieuw kinderevenement in Zwolle van 27 t/m 29 oktober (gesloten)

  1. 12 kinderwerelden. Nou wij zijn reuze benieuwd. Wij gaan ons wel vermaken! En die dino experience…. je maakt ons wel nieuwsgierig. Doe graag mee voor mijn meiden. Ze zijn dol op LEGO, dat was alleen al een reden geweest om te gaan.
    Denk dat dit echt een hele dag vermaak is. Nou wij zien dat zitten!

Geef een reactie