Win 4 tickets voor de AFAS Sprookjesweken in de Julianatoren (gesloten)

Vorige week zaterdag zijn de AFAS Sprookjesweken in pretpark de Julianatoren begonnen. De AFAS Sprookjesweken duren nog tot en met zondag 20 augustus. Trek je eigen prinsessenjurk of prinsenkostuum aan en feest mee! Wij zijn er vrijdag geweest en onze prinses heeft enorm genoten. Wil jij er ook heen? Wij mogen vier kaartjes verloten zodat jij er met je gezin misschien ook bij kunt zijn!

We hadden geluk met het warme weer afgelopen vrijdag. Niet te warm en ook geen regen. Dat dachten er meer want het was best druk in de Julianatoren. Met onze eigen prinses in een roze jurk en een gouden kroon op haar hoofd gingen we opzoek naar nog meer prinsessen tijdens de AFAS Sprookjesweken en natuurlijk genieten we ook van alle attracties in pretpark de Julianatoren.

AFAS Sprookjesconcert

AFAS Sprookjesconcert Julianatoren

Een van de hoogtepunten van de AFAS Sprookjesweken is toch wel het Sprookjes Concert. Bij binnenkomst in de theaterzaal werden we verwelkomd door een prinses. Wij zaten vrijwel vooraan en hadden goed zicht op het concert, alleen de driepoot van de cameravrouw stond wel een beetje in het beeld. De kostuums van de spelers waren prachtig en ze speelden een mooi verhaal. Mijn dochter heeft zelfs mee gedanst in het gangpad. Zo schattig!

Het verhaal van het Sprookjes Concert luidt als volgt; de Sprookjeskoning organiseert een fantastisch Sprookjesbal en iedereen is uitgenodigd. Behalve Fien, de gemene tovenares. Als straf tovert ze al het snoepgoed weg. Nu kan het bal niet meer doorgaan! Samen met Assepoester, Rapunzel en Sneeuwwitje gaan Hans & Grietje op zoek naar de verdwenen snoepjes. Maar, lukt het ze om op tijd de drie raadsels van Fien op te lossen?

Prinsen- en Prinsessenbal

AFAS Sprookjesweken Jul en Julia Julianatoren
In hun prachtige koninklijke outfits presenteren Meneer Kaasgaaf, Mevrouw Suikerspin en Jul & Julia het Prinsen- en Prinsessenbal. Maar, wat moet je eigenlijk precies kunnen om een prins of prinses te zijn? Dat weten Jul & Julia wel! Dans mee op de vrolijkste liedjes en leer een échte prins of prinses te zijn.

Sprookjes Catwalk

prinsessen julianatoren AFAS sprookjesweken
Spiegeltje, spiegeltje aan de wand… wie is de mooiste van het hele land? Kom verkleed als sprookjesfiguur naar de Julianatoren en maak kans op een fantastische prijs tijdens de Sprookjes Catwalk. Meneer Kaasgaaf en Mevrouw Suikerspin presenteren de catwalk show én beslissen wie de meest betoverende outfit heeft.

De Julianatoren

reuzenrad julianatoren

zomer julianatoren

kinderen attractie julianatoren

Wij zijn er al eens eerder geweest en het blijft er leuk voor de kinderen. Kinderen vanaf twee jaar kunnen al in veel attracties met een ouder als begeleiding. Mijn vond de safari auto’s en het spookhuis erg leuk. Mijn jongens die wat ouder zijn gaan het liefst in de achtbaan en de botsauto’s. Het park is kleinschalig maar telt veel attracties. Zo kunnen de kinderen gerust even in de achtbaan en ik even met mijn dochter in de draaimolen. Verschoonplekken zijn er trouwens ook genoeg, dat kan bij bijna elk toilet. Voor de lekkere trek kun je patat, snacks, suikerspinnen, popcorn en ijs kopen. Wij kochten nog ijs en suikerspinnen voordat we naar huis gingen en op terugweg heeft mijn dochter de hele rit geslapen. Het was erg leuk, dat er ook prinsessen waren dit keer heeft veel indruk op mijn dochter gemaakt.

Kijk voor meer info, prijzen en openingstijden op de website van de Julianatoren.

ijsje julianatoren afas sprookjesweken

Win 4 tickets voor de AFAS Sprookjesweken in de Julianatoren!

Heb jij nog tijd om voor 20 augustus de Julianatoren te bezoeken met jouw prinsje(s) of prinsesje(s) laat dan een leuke reactie achter onder deze blog of op onze Facebookpagina. Welke prins of prinses neem jij mee?

Voor een extra kans mag je het bericht openbaar delen (zodat wij het ook kunnen zien).

De winnaar krijgt op 30 juli bericht en delen we ook op onze Facebookpagina. Vanja Willemse, van harte gefeliciteerd!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

31 thoughts on “Win 4 tickets voor de AFAS Sprookjesweken in de Julianatoren (gesloten)

 1. Julianatoren stond al in de planning, kaartjes winnen zou helemaal top zijn! Onze vierjarige prins zal zich hier prinsheerlijk vermaken en ons kleine lachebekje vindt alles leuk dus die zal zich samen met papa of mama ook prima vermaken.

 2. Ik heb een prinses en een prins die hier wel eens graag naartoe zouden gaan. Vooral de prins is eigenlijk dol op prinsessen, hij wil er zelf ook graag eentje zijn. Volgens mij zou hij de hele dag met twinkelende oogjes rondlopen daar in zijn jurkje.

 3. Wat een leuke winactie zeg. Wij zijn 1 keer bij Julianatoren geweest. Toen was de jongste volgens mij 1,5 jaar en heeft er dus niet zoveel van meegekregen. Dochter Elise was toen 3,5 jaar en zij vond het te gek. Nu we een lijstje maakte van wat ze graag wilden doen deze vakantie (wij gaan niet op vakantie verder), kwam Julianatoren op plek nummer 2. Elise is nu 6,5 jaar en ze durft (en kan/mag) nu eigenlijk in alle attracties daar en dat komt niet vaak voor in pretparken. Verder vond ik het park zo fijn omdat het zo overzichtelijk en compact is. En nu ben ik helemaal benieuwd i.c.m. de sprookjesweken, want daar is elk kind toch gek op!

 4. Ohh wat een leuk park lijkt ons dat!! En dan de sprookjesweken maakt het nog leuker, onze zoon is gek op de jul en julia serie, hun echt zien zou zijn zomer compleet maken! Duimendraaien!!

 5. Dat ziet er supergezellig uit!!!!! Wat een onwijs leuke actie organiseer je voor de lezers van je blog..
  Zelf gaan we niet op vakantie, maar een aantal dagen op stap met de kids… Dagje naar het strand, dagje met de trein en nog een dagje naar pretpark/dierentuin! Kan nog net dit jaar, voordat ze volgend jaar ’te oud’ zijn en naar de stoerdere parken willen! 😉 Zal super zijn de kids te mogen verrassen met dit geweldige dagje uit!
  Wij doen mee..
  Groetje Ilsiee

 6. Grote zus (4) is een zelfverklaarde prinses… Kleine zus (2) doet er daarom vrolijk een schepje bovenop en noemt zichzelf koninging! 😀
  Zo’n sprookjesachtige dag zouden ze fantastisch vinden!
  De perfecte outfits hebben ze al, nu nog een beetje geluk… 😉

 7. Gaaf! Sara en Gijs zouden dolgraag een dagje hun geliefde boerderij verlaten om naar de Julianatoren te gaan. Als de kinderen zoveel plezier hebben wil zelfs boer papa zich wel een dag in een sprookjeswereld wanen!

 8. Ik neem allebei mijn prinsesjes mee! We zijn vorig jaar in Julianatoren geweest, en ze hebben het er nog steeds over! Kan ze daar dus zeker heel gelukkig mee maken!

 9. Wij (ik, mijn vriend en kindjes) zouden het erg leuk vinden om een dagje naar de julianatoren te gaan, ik ben er als kind ook geweest en kan me nog herinneren dat dat erg leuk was! De AFAS sprookjesweken klinken ook geweldig! Voor 20 augustus zo u zeker kunnen.. Ik ga duimen 🙂

 10. We hebben een vakantie geboekt naar de Veluwe vanaf 12 augustus zodat we met onze kinderen een keer naar julianatoren kunnen gaan, dus deze kaartjes zouden super goed uitkomen! De prinsessenjurkjen hangen al klaar, en nu maar duimen!

 11. Graag zou ik daar heen gaan met mijn 2 kleine nichtjes en hun mama Saskia van Cruchten. Wat zouden die hun ogen uitkijken….vooral van de 2 muizen. Dat zou een leuk “tante-dagje” zijn….

 12. In één woord GEWELDIG ?! Wat ontzettend leuk en zeker ook heel gaaf voor de kids. Ons manneke van 6 is er 3 jaar geleden eens geweest en ik kan me nog goed herinneren dat hij het toen al helemaal geweldig vond. Nu is hij wat ouder en ik weet 100% zeker dat hij nog meer van zal genieten ?! Echt een pretpark voor kinderen waar we heel graag nog een dagje naartoe zouden willen. We gaan helaas niet op vakantie dit jaar maar dat betekend niet dat we niks leuks kunnen gaan doen! Ik waag heel graag een kansje, een super leuke verrassing! ?

 13. Onze kinderen kijken nu al de hele ochtend naar jul en julia en riepen net heel hard dat ze daar zo graag een keer naartoe willen gaan. Ik zou hen graag willen verrassen!

 14. Jaaaa leuk!!! Dan neem ik natuurlijk mijn kleine prins (Lucas 1.5 jaar) en prinses (Eline 3 jaar) mee. En koning papa!

  We zijn vorig jaar ook geweest en mijn dochtertje is gek op de julianatoren. Sinds we geweest zijn heeft ze (tot een paar maand geleden) minimaal 1 keer per dag over de julianatoren gehad en gevraagd wanneer we weer gaan, haha.

 15. Heel gaaf! En we hebben zeker nog tijd! Niks moet, niksen mag is ons motto. Maar voor de prinsessen springen wij graag in de trein. We nemen ons nichtje mee. Ze is net grote zus geworden dus haar vader en moeder hebben geen tijd maar we gunnen haar een topdag. Ik doe graag mee.

Geef een reactie