Win 4 tickets voor het Nederlands IJsbeelden Festival in Amsterdam (gesloten)

158c7d54-435c-4ce1-ab24-6e36f0f7eb43

Zin in een cool begin van 2017? Ook dit jaar kun je tot en met 5 februari weer de mooiste ijssculpturen bewonderen tijdens het Nederlands Ijsbeelden Festival in Amsterdam. Start het jaar 2017 direct fris en gezond en loop langs Prince, Bowie, Hazes, Elvis en vele anderen, gemaakt van ijs en sneeuw. Voor dit leuke evenement kun jij 4 tickets winnen dus lees snel verder.

Zo’n 42 ijskunstenaars afkomstig uit 16 verschillende landen zijn druk bezig geweest om in Amsterdam de mooiste ijsbeelden te maken. Ze hebben gewerkt aan meer dan 100 kleine en grote ijssculpturen. Voorafgaande jaren vond het evenement plaats in Zwolle en dit seizoen is het in Amsterdam te bewonderen aan de Arena Boulevard in Amsterdam Zuidoost. Naast alle ijssculpturen is er een horecaplein waar je na afloop heerlijk kunt genieten van een kop koffie, warme chocomelk en wat lekkers.

Thema: Music Inspires

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=D5Prl1nu1DM[/embedyt]

Het thema van de zesde editie van het Nederlands IJsbeelden Festival is: ‘Music Inspires’. Of je nu houdt van klassiek of modern, Hollandse hits of wereldmuziek, oude discokrakers of de nieuwste techno… het komt allemaal aan bod tijdens de zesde editie van het Nederlands IJsbeelden Festival. Van Mozart, Elvis en Prince tot en met Reggae, musicals en enorme muziekinstrumenten van ijs. Mis deze kans dus niet!

51bac219-012d-4424-93ec-864faef2ef99

Handig om te weten

Omdat het binnen in de hal erg koud is -10 is het verstandig om iedereen warm aan te kleden en voorzien van handschoenen, muts en sjaals. Deze editie zijn wij er wegens tijdgebrek en afstand helaas niet geweest maar een paar jaar terug in Zwolle wel. Toen ik er met mijn zoon was, had ik hem een skipakje aangetrokken. Dit was ideaal want zo had hij het tenminste niet koud. De ijsbeelden waren prachtig en mooi belicht. Je mag er foto’s maken en na afloop kun je wat eten en drinken bestellen op het Horecaplein.

– Volwassenen betalen € 16,50
– Kinderen van 4 t/m 10 jaar € 10,-
– Kinderen t/m 3 jaar hebben vrij entree.

De tickets kun je kopen aan de kassa of op de site www.ijsbeelden.nl

Win 4 tickets voor de 6e editie van het Nederlands Ijsbeelden Festival

Heb jij tot 5 februari zin en tijd om met je familie of vrienden naar de mooiste ijsbeelden te kijken?

Laat hieronder of op onze Facebooksite dan een berichtje achter dat je meedoet en tag eventueel de vrienden die je mee wilt nemen.

*De tickets worden beschikbaar gesteld door het Nederlands Ijsbeelden Festival. De foto’s en het filmpje in dit artikel zijn eigendom van het Nederlands Ijsbeelden Festival. De winnaar krijgt 8 januari van ons bericht!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

4 thoughts on “Win 4 tickets voor het Nederlands IJsbeelden Festival in Amsterdam (gesloten)

  1. ik gun deze tickets aan onze vrijwilliger Gerrit Garretsen om met clienten naar Amsterdam te gaan om dit te ervaren vorig jaar met 1 cliënt naar Zwolle geweest groot succes

  2. Was er toevallig gisteren in de buurt. Ziet er heel cool uit! We waren helaas niet warm genoeg aangekleed om er naar binnen te gaan. De volgende keer nemen we zeker handschoenen en een sjaal mee!

Geef een reactie