Win 4 tickets voor Monster Jam 2017 (gesloten)

mj17-giveaway

Stoere trucks, stunts, veel geluid van gierende banden en brullende motoren. Dat is Monster Jam! Vorig jaar was het een groot succes en dit jaar komen ze terug op 8 juli in De Kuip Rotterdam. Maak kans op 4 tickets door ons te laten weten welke 3 trucs jouw favoriet zijn.

Iedere Monster Jam Truck is uniek, ze zijn gebouwd voor super hoge snelheden over korte afstanden. Monster Jam Trucks hebben een vermogen van 1.500 tot 2.000 pk en kunnen een topsnelheid bereiken van 160 kilometer per uur. Een Monster Jam Truck kan sprongen maken tot zo’n 40 meter ver (dat is een afstand van meer dan 14 auto’s naast elkaar) en tot zo’n 11 meter hoog. De trucks racen, scheuren, rammen en vliegen over het speciaal ontworpen parcours vol obstakels. Mijn zoontjes kunnen het nog goed na vertellen van vorig jaar. Ze vonden het erg cool! Het is wel echt Amerikaans met vuurwerk tijdens de show en er is veel Merchandise te koop. Voor de show en in de pauze is er ook van alles te doen rondom de ingang zoals springkussens en ander vermaak.

IMG_3135
Tip: zorg voor gehoorbeschermers

De Monster Jam®Pit Party voorafgaand aan de show is dé plek om dicht bij de sterren van de show te komen. Deze pre-show geeft fans een unieke kans om de Monster Jam trucks te bekijken, de bestuurders te ontmoeten, handtekeningen te verzamelen en foto’s te maken. Een echte aanrader voor de fans!

Kijk voor meer informatie, de line up en tickets op MonsterJam.nl

Win 4 tickets voor Monster Jam op 8 juli 2017 in De Kuip Rotterdam

Mijn zoontjes zijn helemaal fan van Grave Digger en Scooby Doo. We kijken er naar uit om ze weer te zien. Wil jij ook met je gezin naar Monster Jam? Dan kun je nu meedoen aan onze winactie. Ik mag namelijk 4 kaarten weggeven voor Monster Jam 2017. Voorwaarde is wel dat je minimaal 16 jaar moet zijn om mee te kunnen dingen naar deze prijs.

Om mee te doen willen wij graag van jou weten welke 3 trucs jouw favoriet zijn. Je kunt hieronder of op onze Facebooksite reageren. Delen wordt natuurlijk erg op prijs gesteld. De winnaar ontvangt 24 april bericht.

 

8 thoughts on “Win 4 tickets voor Monster Jam 2017 (gesloten)

 1. Oh dit zouden manlief en zoonlief fantastisch vinden. Denk dat de Avenger en Wild Thang favoriet zijn. En zelf vind ik de roze Madusa wel tof tussen de rest van de stoere wagens! Gehoorbescherming hebben we in huis, dus we zijn er klaar voor!

 2. Scooby-Doo, Monster Mutt en Grave Digger !

  Wat een waanzinnig leuke en stoere actie,
  Daarom van ons een positieve reactie.
  Ik zou graag met m’n 2 zoontjes gaan genieten,
  Dus deze kans laat ik zeker niet schieten.
  Deze spectaculaire show willen m’n 2 kids zeker zien,
  Racen over caravans, zandhopen en ook wel bussen misschien.
  Enorme trucks scheuren en rammen,
  Trucks met gezichten, tanden en grote vlammen.
  Ze zijn bijna 4 meter lang,
  En de chauffeurs totaal niet bang.
  Zij ‘vliegen’ over een parcour,
  Deze show is super stoer !
  Wheelies maken en een hoop lawaai,
  Deze show is echt geen minuut saai…
  Er is van alles te zien en te beleven,
  Geweldig Volgmama, dat jullie hiervoor kaarten weggeven!
  Hopelijk mogen wij deze kaarten winnen,
  Dan kan de Monster Jam show gaan beginnen 😉 !

 3. Wat een gave prijs zou dit zijn voor mijn zoontjes. Echte autofanaten, zolang het maar groot groter grootst is!!
  Monstertrucks in het algemeen zijn favoriet, ze moeten dus echt een keer naar een monster jam toe om kennis te maken met deze gave trucks!! En wie weet zijn er daarna echte top favorieten!

 4. Dit vinden mijn zoontje en zijn papa helemaal geweldig! De grote favoriet van mijn zoontje is Grave Digger. Avenger en Team Hot Wheels Firestorm vindt hij ook erg leuk omdat hij daar een speelgoed versie van heeft. Zelf vind ik Scoobie-Doo eigenlijk wel leuk. Duimen maar!

 5. Wauw wat een toffe actie. Ik doe graag mee voor mijn en 2 oudste jongens en opa. Ik heb mijn jongens hun favoriet laten kiezen;
  Ice cream man, scooby do en zombie is hier nu favoriet.

Geef een reactie