disney on ice betoverende werelden

Win bij Volgmama 4 zilveren tickets voor Disney On Ice (gesloten)

Disney On Ice is in onze ogen het coolste show van het jaar. Bij ons staat het dan ook met grote letters op de kalender. Dit jaar is het thema betoverende werelden en wij mogen 4 zilveren tickets weggeven voor deze magische voorstelling op vrijdag 15 december 2017 om 19.00 uur in Rotterdam Ahoy.

Vorig jaar ben ik voor het eerst bij Disney On Ice geweest, de meest magische ervaring die ik mee heb mogen maken. De muziek, het verhaal, de kostuums, alles klopte gewoon en het was prachtig. De favoriete Disney figuren gaan het ijs op en het belooft weer een fantastische show te worden!

disneyonice1

Over Disney On Ice Betoverende Werelden

Feld Entertainment’s spectaculaire ijsshow Disney On Ice presenteert Betoverende Werelden brengt non-stop plezier met vier favoriete Disney verhalen en geliefde figuren uit Disney Pixar’s Cars, De Kleine Zeemeermin, Disney Pixar’s Toy Story 3 en met Mickey Mouse, Minnie Mouse, Donald Duck en Goofy. De sterren van Disney’s Frozen zullen deze geliefde karakters vergezellen. Betoverende Werelden komt van 15 t/m 30 december naar Rotterdam, Utrecht en Amsterdam.

De koninklijke zusjes Anna en Elsa uit Disney’s Frozen nemen het publiek mee naar het fantastische winter wonderland van Arendelle. Anna, een meisje met een buitengewoon groot hart, begint een epische reis met de hilarische sneeuwman Olaf en de ruige bergbewoner Kristoff om haar zus Elsa te vinden die met haar ijzige krachten het koninkrijk van Arendelle in een eeuwige winter heeft gevangen.

D15b_Anna & Elsa

In Radiator Springs komen de levensgrote figuren van Disney Pixar’s Cars – Bliksem McQueen, Takel en de rest van het team op het ijs. Takel zorgt voor een komische noot als het team van Disney Pixar’s Cars over het ijs scheurt en supersnelle stunts uithalen.

Kijk voor meer informatie over de show en ticketverkoop op disneyonice.nl

Maak kans op 4 Zilveren tickets voor Disney On Ice

Beleef de magie en de muziek van de tijdloze werelden van Cars, de Kleine Zeemeermin, Toy Story en Frozen! Maak kans op 4 Zilveren tickets voor Disney On Ice presenteert Betoverende Werelden op vrijdag 15 december 2017 om 19.00 uur in Rotterdam Ahoy.

Like de Facebookpagina van Volgmama en tag in het Facebookbericht de 3 personen die je graag mee wilt nemen naar de show. Delen mag uiteraard ook.

De winnaar ontvangt op 27 oktober aanstaande bericht.

Georgina Wobben mag naar Disney On Ice, gefeliciteerd!

Bewaren

7 thoughts on “Win bij Volgmama 4 zilveren tickets voor Disney On Ice (gesloten)

  1. Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!! Dit is echt superleuk zeg <3 <3 <3 Wat een ontzettend leuke en te gekke prijs gaan jullie weggeven, WAUW <3 Whaaa ik wil natuurlijk dolgraag kans maken op 4 tickets voor deze GEWELDIGE show, WAUW <3 Ohhh dochterlief gaat echt helemaal GEK worden.. ze is helemaal weg van Frozen.. hoe gaaf zou het zijn om haar hiermee te mogen verrassen, super SPANNEND! Wij zetten alvast een DIKKE, VETTE streep door onze agenda op 15 december 🙂 Je zou dit maar mogen winnen… zou mijn geluk niet op kunnen 🙂 ben echt helemaal ENTHOUSIAST ? ? ? ? ? MAAK ME GEK!! Ik ben fan hoor & heb alle stapjes gevolgd…

    ☑️ Geliked
    ☑️ Openbaar gedeeld

    FINGERS CROSSED! Liefs nathalie :*

  2. Hoe gaaf is dit! Vorig jaar konden wij door omstandigheden helaas niet gaan. Wij hadden al silver tickets, maar soms gaan andere dingen net even voor. Wij hebben vrienden heel gelukkig kunnen maken met deze kaarten, maar dat neemt niet weg dat we het heel jammer vonden niet te kunnen. Maar hoe gaaf zijn het dan zijn om dit jaar toch met mijn man en onze 2 kids naar dit magische feestje op het ijs te mogen.

Geef een reactie