Win een Hold-YT, deze zomerse gadget moet je hebben! (Gesloten)

Lig je lekker op je ligbed aan het strand of bij het zwembad, blijft de handdoek niet goed liggen. En vakantiegangers van hotels en appartementen weten vast dat de meeste mensen al zo vroeg mogelijk na het wakker worden hun ligbedje reserveren door er een strandlaken overheen te leggen. Als het hard waait kan zou deze dus ook het zwembad in kunnen waaien of op de grond. En dat wil je toch niet? Met de Hold-YT blijft je handdoek op zijn plek en jij kunt er eentje winnen met een leuke tekst!

Hold-Yt - Volgmama

Gadget

De Hold-YT is een deels elastische band met een sluiting waarmee de handdoek op zijn plaats blijft. Ik zag deze gadget op Facebook voorbij komen en was natuurlijk wel erg nieuwsgierig. Het probleem van wegglijdende en wegwaaiende handdoeken komt ons bekend voor en zelf zijn we nog nooit op het idee gekomen dat hier een oplossing voor is. Van Hold-YT heb ik er twee gekregen om mee te nemen op vakantie en een om aan jullie te verloten.

Holdyourtowel - Volgmama

Gereserveerd

Deze ligstoel is van mij! ‘S ochtends vroeg voordat het ontbijt al klaar staat liggen de helft van alle ligbedden al bedekt met een handdoek of strandlaken. Met een beetje pech waaien ze eraf en legt een ander zijn handdoek erop. Met de Hold-YT ben je er bijna zeker van dat dit niet zal gebeuren.

Standaard tekst of gepersonaliseerd

In de webshop van Hold-YT vind je er een aantal die al voorgedrukt zijn met teksten zoals, Like me on Facebook, Lazy Sunday en Life is better. Met voorgedrukte tekst kosten ze € 7,95 en wil je er je eigen naam of een andere tekst op laten zetten dan betaal je er € 13,95 voor. Ik vond een beetje reclame voor Volgmama ook wel leuk en besloot er www.volgmama.nl op te laten drukken. Misschien komen andere vakantiegangers ook even een kijkje nemen op de site 🙂

hold-yt sluiting - volgmama

Kwaliteit

De banden zijn erg stevig en deels rekbaar waardoor ze om elk ligbed passen, kunstof bedjes of metaal het past allemaal. De sluiting schuif je door het andere uiteinde aan de achterkant heen nadat je deze over je handdoek en ligbed heen hebt getrokken. De naden zijn stevig gestikt dus voor losschieten hoef je niet bang te zijn. De banden vallen erg op en kreeg zelfs twee keer de vraag waar we ze vandaan hadden.

Opbergzakje Hold-yt - Volgmama

Opbergen

De band of je telefoon berg je handig op in het spatwaterdichte tasje welke je erbij kunt bestellen voor slechts € 1,50! Klik hem aan de parasol, de buggy of je strandtas en zo raak je het niet kwijt.

Onze ervaring

Wij vinden het een zomerse gadget die absoluut niet mag ontbreken naar een dagje strand of in je koffer voor de vakantie. Het weegt bijna niets en neemt weinig ruimte in beslag. Het werkt zoals het word beloofd en wij gaan de banden zeker vaker gebruiken! Ze zijn gewoon ideaal!

Winactie Hold-yt - Volgmama
Bron: Hold-YT

WIN EEN ZWARTE HOLD-YT MET DE TEKST SIT BACK AND RELAX EN OPBERGTASJE

Ga jij deze zomer nog op vakantie of naar het strand of zwembad? Doe dan mee en win je eigen Hold-YT met deze leuke tekst ‘Sit Back and Relax..’ en een opbergtasje. Laat hieronder of op Facebook weten dat je meedoet. Delen is niet verplicht maar waarderen we zeker wel.

De winnaar wordt willekeurig uitgeloot en bekend gemaakt op 22 juli aanstaande. Veel succes!

hold-yt

 

12 Comments

 • Reply Channa juli 15, 2016 at 5:10 am

  Grappig, kende het nog niet! En ook heel leuk dat je het kan personaliseren.

 • Reply simpel, met een snufje liefde juli 15, 2016 at 5:21 am

  Wat ontzettend handig! Wij gaan dit jaar naar het strand op vakantie, en als ik wel ergens een hekel aan heb dan zijn het wel rondvliegende handdoeken.

 • Reply Manon van Leijenhorst juli 15, 2016 at 5:43 am

  Ja handig. Doe graag mee!

 • Reply Heleen M juli 15, 2016 at 6:48 am

  Wat een uitvinding! Ik had nog nooit zoiets gezien, wat handig! Die zou ik wel uit willen proberen ☺️

  • Reply Nathalie juli 23, 2016 at 6:54 am

   Gefeliciteerd Heleen, neem je even contact met mij op over de prijs?

 • Reply Marguerita juli 15, 2016 at 9:03 am

  Oh dat is wat voor mijn moeder! Zelf gaan we niet op vakantie maar ik ga het linkje naar haar doorsturen

 • Reply Batboy juli 15, 2016 at 9:27 am

  Wat leuk! Wij gaan niet naar ’t strand dus hebben wij t niet nodig.

 • Reply Anita H. juli 15, 2016 at 12:56 pm

  Handig. Ik doe mee.

 • Reply Dhini juli 15, 2016 at 7:29 pm

  Dat is handig zeg!

 • Reply Charissa juli 15, 2016 at 9:02 pm

  Wat een leuke & handige gadget! Ik doe mee.

 • Reply Fleur juli 16, 2016 at 8:06 am

  Wat een geniale uitvinding! Dat ik dat zelf niet heb bedacht, hahaha. Ik doe dus graag mee

 • Reply Els juli 16, 2016 at 9:27 am

  Wat leuk en super handig! ik doe graag mee.

 • Leave a Reply