Win een uiltje of speenhouder naar keuze van Liefaapje! (gesloten)

Leuke handgemaakte babyaccessoires vind je op Liefaapje! Wat dacht je van bijvoorbeeld een stoere speenketting gemaakt van leer? Of een schattig uiltje als labeldoekje? Ze verkopen veel meer leuks dan dat. Van Liefaapje heb ik een uiltje gekregen en aan één van jullie mag ik een speenkoord of uiltje naar keuze weggeven.

uil3

Over Liefaapje

Liefaapje is een webwinkel waar je alleen handgemaakte accessoires voor baby en kinderen zult vinden. Linda Boekema is de persoon achter deze leuke webshop en zelf moeder van een klein aapje genaamd Aiden. Als huismoeder heeft ze tijd en ideeën genoeg om met de naaimachine uit te proberen.

In de webshop vind je onder andere: deurhangers (welke trouwens ook prachtig zijn om aan de piekstok van een hemeltje te hangen boven de wieg of het ledikantje), speenkoorden, omslagdoeken, aankleedkussenhoezen, muziekmobielen en labeldoekjes.

deur

Knisperuiltje

Deze leuke labeldoekjes zijn verkrijgbaar met of zonder knisper. Ze zijn gemaakt van vilt en er zitten leuke labeltjes aan om mee te spelen. Baby’s kunnen al vroeg met dit uiltje spelen. Het bevordert de zintuigen voelen, zien en met knisper erbij ook horen. Wij ontvingen er een met knisper van Liefaapje en hieronder vertel ik wat je er zoal mee kunt doen.

uil2

Om mee te slapen

Uiltjes zonder knisper zijn volgens Liefaapje geschikt om mee te slapen. Bij mijn dochter in bed ligt eigenlijk geen speelgoed en ook geen knuffel. Ze gooit eigenlijk alles uit bed. Maar dit uiltje is leuk en het uiltje doet ook haar oogjes toe 😉 Samen slapen?

uil4

Spelen

Mijn dochter van 17 maanden vind het uiltje reuze interessant en voelt aan de labels. Het doekje is groot genoeg om een kiekeboe spelletje mee te doen. Je houdt het uiltje even bij jezelf of bij je kindje voor het gezicht, haalt het weg en zegt: “kiekeboe!” Baby’s en kinderen vinden dit een erg leuk spel.

uil5

Aan de buggy, kinderwagen of maxicosi bevestigen

Als je van die speelringen hebt bijvoorbeeld van Playgro, dan kun je een schakel door een label halen en het uiltje zodoende aan de wagen of autostoel vastmaken. Zo neem je het uiltje mee voor onderweg om mee te spelen zonder dat je deze kwijtraakt.

Winnen

Wil jij  zelf een uiltje of een speenhouder uitzoeken in de webshop van Liefaapje? Voor jezelf of om als kraamcadeau te schenken? Doe dan mee met deze winactie!

Laat hieronder of op het Facebookbericht met een geldig emailadres of Facebookaccount  weten of je een uiltje of speenhouder wilt winnen.

Voor een extra winkans:

  • Like Volgmama & Liefaapje op Facebook
  • Deel de post op Facebook (openbaar zodat wij het kunnen zien)

De winnaar maak ik hieronder bekend of op 10 juni aanstaande en word willekeurig onder alle reacties uitgeloot.

winactieliefaapjeVastleggen in volledig scherm 10-6-2016 145249

 

11 thoughts on “Win een uiltje of speenhouder naar keuze van Liefaapje! (gesloten)

  1. Ik vind de uiltjes echt superschattig. Ik vind zo’n knisperdoekje ook altijd een leuk kraamcadeau, ik was er destijds ook blij mee. Als zwangere wist ik niet dat een baby zo veel plezier kon hebben van zo’n doekje.

  2. Wat een leuke dingen staan er op de website van Lief Aapje. Ik ga voor het speelkoord leather brown orange. een vriendin van mij is zwanger en dit lijkt mij een supercadeau!

Geef een reactie