WIN WEEKEND | WIN 4 ZILVEREN TICKETS MARVEL UNIVERSE LIVE! SHOW OP 12 NOV (gesloten)

Marvel Universe LIVE!

Bij de tweede winactie van het #winweekend maak je kans op 4 Zilveren tickets voor de Marvel Universe LIVE! Show op 12 november in de Rotterdam Ahoy. Alle Marvel superhelden ontmoet je hier tijdens een spectaculaire show! Het duurt nog even voordat het november is maar jij kunt ze hier alvast winnen.

Alle Superhelden verzamelen! Marvel Universe LIVE! brengt live experience naar een geheel nieuw niveau met een ongelooflijke show zoals je nog nooit gezien hebt.
Juich voor jouw favoriete Marvel Superhelden, inclusief Spider-Man, Iron Man, Hulk, Thor enBlack Widow, als zij het opnemen tegen Loki en Marvels meest sinistere schurken in een arenashow vol actie voor de hele familie.Voel de energie van geavanceerde special effects, vuurwerk, martial arts, motoren en diverse
stunts in de lucht. Marvel Universe LIVE! wordt niet voor niets geroemd als de meest technisch geavanceerde live show ooit. Sluit je aan bij Marvel fans van alle leeftijden voor dit uniekespektakel. Het lot van het universum hangt ervan af!

 

marvel1
© Marvel 2016
marvel3
© Marvel 2016
marvel2
© Marvel 2016

Tip: je kinderen mogen natuurlijk ook verkleed komen als hun favoriete Marvel Superheld. 😉

Kijk voor meer informatie en ticketprijzen op www.MarvelUniverseLive.nl.

Bekijk hieronder het introductiefilmpje.

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=1dI-SHobau4[/embedyt]

 

Win 4 Zilveren tickets voor Marvel Universe LIVE! in Rotterdam Ahoy op 12 november om 18.30 uur.

  • Laat hieronder of op de Facebookpagina van Volgmama weten wie jouw favoriete Marvel superheld is.

  • Deel het bericht openbaar op Facebook, Twitter of Instagram.

*De winnaar word willekeurig uitgeloot en krijgt op 29 augustus bericht! Succes allemaal! Bij deelname accepteer je de TC Marvel voorwaarden.

Tip! Kijk ook eens bij deze winacties en maak kans op een Scooby-Doo dvd, 4 Zilveren tickets voor Marvel Universe LIVE!, een SKURK sweater, een Skoot loopauto, een jurk van het merk NoNo of het boek Twinkel temt een draak.

17 thoughts on “WIN WEEKEND | WIN 4 ZILVEREN TICKETS MARVEL UNIVERSE LIVE! SHOW OP 12 NOV (gesloten)

  1. Wauw, deze show zou mijn vriend superleuk vinden! Ik heb een kijkje genomen op de website maar de show komt helaas niet naar België. Ik doe dus heel graag mee aan deze winactie. Dan kunnen we er meteen een weekendje Rotterdam van maken, daar zijn we namelijk nog nooit geweest. De favoriete Marvel superheld van mijn vriend is Iron Man. En nu maar duimen!

  2. WOWWWWWWW Ik doe super graag mee!! Mijn zoontje gaat zeker zijn Iron Man pak aantrekken! En dan geven jullie nog eens 4 kaarten weg!! JEETJE! Ik ben zo enorm enthousiast 😀 Als mama van een dochter en van een zoontje ben ik des te blijer voor ons gezin; we hebben dan gewoon een keer een avontuurlijke en spannend uitje! TE GEK! IK GA DUIMEN! (En heel hard gillen als we winnen!)

Geef een reactie