WIN WEEKEND | WIN EEN SKOOT LOOPAUTO EN KOFFER IN ÉÉN! (gesloten)

 

Toot Toot! Opgelet! Het #winweekend in nog steeds in volle gang. Een tijdje terug schreef ik al een leuke review over de Skoot loopauto! Wij hebben hem getest en hier word er bijna dagelijks op gereden. Win jij deze te gekke loopauto voor jouw kindje?

De vakantie is bijna om maar voor je het weet staat de herfstvakantie alweer voor de deur. Ga je nog vliegen? Deze loopauto van Skoot mag mee als handbagage het vliegtuig in. Zo worden de vakanties voor kinderen nog leuker! Je neemt er toch aardig wat spulletjes in mee en zo kunnen de kinderen hun eigen koffertje trekken of natuurlijk op rijden. Met het stuurtje kun je ook echt sturen.

Bij ons staat de loopauto in de woonkamer. Bijna dagelijks scheuren de jongste twee erop los op de Skoot loopauto. Het is echt een mooie blikvanger. De riem haal je er zo af en kun je opbergen in de opbergruimte binnen in de Skoot. Je kunt hem dus het hele jaar gebruiken.

Wiegjes, kinderkamers, speelgoed en van alles voor je baby vind je natuurlijk op Emob.nl! Alles onder één dak. Je bestelling word ook nog eens gratis en snel verzonden. De Skoot is te koop in de webshop van Emob vanaf € 59,95!

koffer5

WIN EEN SKOOT LOOPAUTO IN KLEUR NAAR KEUZE

Van Emob mag ik één van jullie blij maken met een Skoot loopauto en de winnaar mag zelf een kleur uitkiezen. Wat moet je doen?

 • Like Volgmama op Facebook en laat daar of hieronder weten welke kleur jij uit zou kiezen.
 • Deel deze winactie openbaar op Facebook.

*De winnaar maken we bekend op 29 augustus aanstaande. Veel succes!

Tip! Kijk ook eens bij deze winacties en maak kans op een Scooby-Doo dvd, 4 Zilveren tickets voor Marvel Universe LIVE! en een SKURK sweater!

28 thoughts on “WIN WEEKEND | WIN EEN SKOOT LOOPAUTO EN KOFFER IN ÉÉN! (gesloten)

 1. Ja, wij doen mee! De kinderen kunnen deze scooter heel goed gebruiken, want ze gaan over 2 weken voor het eerst bij oma logeren en dan hebben ze natuurlijk wel een koffer nodig!
  En dan kunnen ze er ook nog bij oma in huis mee crossen ?

 2. Ik maak graag kans op deze leuke Skoot loopauto in de kleur blauw
  voor mijn lieve neefje waar ik veel van hou.
  Zo kan hij goed bepakt op reis
  en kan hij lekker zitten, spelen en fietsen op het vliegveld; dat maakt hem blij!

 3. Wat een leuke actie! Ik doe graag mee voor ons kapoentje! Wat is het handig dat ie dan op een leuke manier zijn koffertje kan meenemen! Voorkeur gaat uit naar de groene <3

 4. Super leuk!!! Wij gaan voor de witte.
  Deze koffer kan dan mooi over twee weken mee op onze huwelijksreis naar Curacao… Zo kunnen we Liam zijn eigen spulletjes hierin meenemen en kan hij er ook lekker zelf mee rijden… Het zou een perfect huwelijkscadeau zijn.

Geef een reactie