Winactie: Ockyz Sweakers, handige anti-slip zwemsokken! (gesloten)

ockyz-slider4-1920x790

Als ik kinderen zie rennen rond het zwembad dan grijp ik vaak mijn hart vast! Wist je dat meer dan 200.000 ongelukken jaarlijks gebeuren rondom zwembaden in Europa? Meer dan de helft van de ongevallen wordt veroorzaakt door uitglijden, vooral bij kinderen jonger dan 15 jaar. Met Ockyz Sweakers voorkom je gevaarlijke glijpartijen en een berg ellende. Weet je wat gaaf is? Volgmama mag er 2 paar weggeven.

Ik denk dat iedere ouder de grootste angst heeft dat de kinderen uitglijden rondom het zwembad. Even een sprintje naar de glijbaan of langs het zwembad kan voor sommige kinderen nare situaties opleveren. Dat wil je natuurlijk voorkomen. Jermaine Moerli, zelf vader van een dochtertje zag dit gevaar ook en ontwikkelde samen met Ockyz de Sweakers. Sweakers zijn handige zwemsokjes voor kinderen, die voor meer grip zorgen op de gladde vloeren.

ockyz3

Wij ontvingen voor beide jongens een setje Sweakers. De vakantie is begonnen en de kinderen zwemmen graag. Een mooie gelegenheid om de Sweakers uit te testen! We gingen zwemmen in het buitenbad in Nordhorn (Duitsland), als je in de regio Enschede/Hengelo/Oldenzaal woont dan ben je daar zo via de snelweg met een paar minuten. Ze  hebben daar meerdere baden, waaronder een golfslagbad, een bad met glijbanen en duikplanken en natuurlijk een peuterbadje. We hebben daar nog geen kinderen op Sweakers gespot en kregen daarom zeker veel bekijks.

ockyz1

De oudste (8 jaar) kon de Ockyz Sweakers zelf aantrekken en de jongste (5 jaar) had wel een beetje hulp nodig om ze aan te trekken. Ze vonden het apart aanvoelen maar het wende snel! Met deze sokken konden ze rennen in het water zeiden ze. De jongens hebben ze de hele middag fijn gedragen en wat ook een fijn voordeel ervan is dat ze niets van de hete tegels hebben gevoeld. De Ockyz Sweakers geven mij als moeder een veiliger gevoel. De anti-slipzolen zorgen ervoor dat ze niet snel uitglijden in of om het zwembad! Bij de volgende zwempartijen gaan ze zeker weer mee!

De maten vallen prima zoals aangegeven. Wat ik wel jammer vindt is dat de maten vanaf maat 23 gaan. Mijn dochter die al loopt zou met haar maatje 20/21 dus nog even moeten wachten. Elke Sweaker gaat 4 schoenmaten mee waardoor het een supergoed alternatief is voor de normale waterschoentjes. Ze zien er super stoer uit, vind je niet?

ockyz2

De Ockyz Sweakers zijn verkrijgbaar in 3 verschillende varianten en kosten € 19,95 per paar. Maten 23 tot en met 46. In de webshop van Ockyz kun je ze bestellen en ook vind je daar leuke badkleding voor jongens en meisjes. Wil je op de hoogte blijven van de producten van Ockyz? Volg ze dan op hun Facebookpagina.

2 X WIN EEN PAAR OCKYZ SWEAKERS VOOR JOUW KINDJE

Wij mogen twee mensen blij maken met een paar Ockyz Sweakers. Wat moet je daarvoor doen?

  • Laat ons hieronder of op Facebook weten welk zwembad jouw favoriet is of welke variant jij van de Sweakers wilt winnen.
  • Like Volgmama op Facebook. (Een reactie, like of share waarden we altijd maar is niet verplicht).

De winnaars worden willekeurig uitgeloot en maken we op 29 juli bekend. Veel succes!

winnaarockyz01 winnaarockyz02

 

17 thoughts on “Winactie: Ockyz Sweakers, handige anti-slip zwemsokken! (gesloten)

  1. Wat handig! Hoe vaak ik wel niet moet zeggen “niet rennen” in het zwembad… Hiermee is de kans op uitglijden in ieder geval een stuk minder! Ons favoriete zwembad bevindt zich op de Sprookjescamping! En wij zouden de Blue Sport in maat 27-30 uitkiezen

  2. In het zwembad houd ik altijd mij hart vast. Je kan je zo lelijk bezeren in het zwembad. Daarom doe ik mee voor mijn dochter. een favoriete zwembad heb ik niet, vind alles zwembaden wel leuk, zolang er maar water is. Ons vermaken hebben wij alleen onzelf bij nodig..

  3. Ik zou wel graag een paar blauwe in maat 31 willen winnen. Het zwembad wat onze favoriet is, is Sportoim in Den Bosch. Maar daar moeten onze jongsten nu eerst wat groter voor zijn, en hun diploma’s halen. Met de oudste kids gingen we daar stevast elke vakantie naar toe, en ik maar roepen:” niet rennen!

  4. Precies dat, mijn hart zit ook altijd in mijn keel als ik kindjes zie rennen. Te bedenken dat Noa dat dit jaar ook doet zouden deze sokjes wel heel fijn zijn haha!

    Mijn favoriete zwembad.. Uhm. Waar de zon schijnt? Het zwembad op de camping dus!

Geef een reactie