Alle winnaars baby innovation awards 2021

Winnaars Baby Innovation Award 2021

De winnaars van de Baby Innovation Award 2021 zijn vandaag (op 9 juni) bekendgemaakt. Er is ontzettend veel te koop voor de babyuitzet en misschien helpt dit lijstje met ‘award winnende producten’ je een handje mee voor het maken van de juiste keuze.

Zwangerschap en ouderschap in deze tijd met beperkingen vraagt om aanpassingen van jonge ouders. Onderstaande winnende producten zijn mooie voorbeelden om het leven met een kleintje een stukje makkelijker en aangenamer te maken.

Winnaar categorie Mobility: Joolz Aer buggy met wieg

De Joolz Aer met wieg is compact en klapt heel uniek, in enkele seconden, met één hand en inclusief reiswieg in tot een compact pakketje van maar 8 kg.
Adviesverkoopprijs € 638 complete set, joolz.com

Winnaar categorie Travel & Safety: Stardust campingbed, Bugaboo

Gemaakt met luchtvaarttechnologie, ultralicht en razendsnel in en uit te vouwen. Met geïntegreerd matrasje en een hoger inritsbaar inzetdeel voor allerkleinsten. Adviesverkoopprijs € 229, bugaboo.com

Winnaar categorie Feeding: Elvie borstkolf – TEVENS WINNAAR DESIGN AWARD

Muisstille en 100% draagbare borstkolf om overal en op elk moment discreet en handsfree te kunnen kolven. Met de app kan het melkvolume en het pompverloop per borst in ‘realtime’ worden gevolgd.  Adviesverkoopprijs € 299, elvie.com

Winnaar categorie Care: Oyo smart monitor + camera, Aerosleep

Deze monitor registreert o.a. ademhalingsbewegingen, temperatuur en positie van de baby door clip aan luier of buikband te bevestigen. Ouders krijgen direct een melding als er wat aan de hand is. Adviesverkoopprijs € 329,95, aerosleep.com

Winnaar categorie Furniture & Decorations: CozyCott meegroeibed en stapelbed

Ontworpen door 2 vaders met ruimtegebrek. Met de verschillende ombouwmogelijkheden verander je het stapelbed eenvoudig van een ledikant, commode en peuterbedje in een peuter/kleuter stapelbed. Geschikt voor kinderen van 0 tot 5 jaar.
Adviesverkoopprijs € 1.149, cozycott.com

Winnaar categorie Toys & Gifts: Timio Player, Babymatters

TIMIO is een interactieve en educatieve audio- en muziekspeler voor kinderen en maakt alleen gebruik van geluid en LED-lichtjes, geen scherm of bewegende beelden. Hierdoor leren kinderen aandachtig luisteren en het is ook gezonder voor de ogen.
Adviesverkoopprijs € 89,90, babymatters.com

Winnaar categorie Green: Belly Button kinderwagen, Hartan

Gemaakt van 100% recyclebare materialen, de buitenstof en accessoires zijn gemaakt van 100% PES garens, de binnenstof is 100% biologisch katoen. Transparant productieproces met goede arbeidsomstandigheden, de fabriek wordt verlicht met LED en de elektriciteit wordt opgewekt uit lokale waterkracht. Uniek zijn ook de duwstang en de hoes met antibacteriële werking. Adviesverkoopprijs € 835, losse wieg € 299, hartankinderwagen.nl

Consumer Award: doomoo seat ’n swing

Binnen 2 seconden maak je van deze wip/loungestoel een schommelstoel. Met afneembaar verkleinnestje en veiligheidsgordel. Tot in de kindertijd te gebruiken als poef.
Adviesverkoopprijs € 149, doomoo.com

Over de verkiezing

De Baby Innovation Award is een jaarlijks terugkerende verkiezing, georganiseerd door vakmedium BabyWereld in samenwerking met de Negenmaandenbeurs. De scores van de vakjury en de score van de Mamajury-dag bepalen de uitslag van de categorieprijzen. De scores van de Mamajury-dag en online stemmers bepalen de winnaar van de Consumer Award.

Alle producten zijn te zien op de Negenmaandenbeurs van 16 tot en met 19 februari 2022.

Geef een reactie