Winnie de Poeh viert 90 jaar vriendschap

poehWinnie de Poeh is jarig en vierde onlangs 90 jaar vriendschap. Wij waren op 14 oktober uitgenodigd voor een feestje in Amsterdam. We waren door pech met het openbaar vervoer een beetje aan de late kant maar toch hebben we even kunnen genieten van de mooie pianomuziek, lekkere hapjes en activiteiten.

Kennen jullie dat ook? Dat er een dag is waarop er van alles mis gaat? Nou zo’n dag hadden wij dus.. Omdat Krystle van Batboy bij mij in de buurt woont en ook werd uitgenodigd leek het ons leuk om samen naar het feestje te gaan. We houden allebei niet van lange autoritten dus gingen we online opzoek naar goedkope treintickets. Waar we echter niet op hadden gelet was dat we de treinkaarten pas na 9.00 uur mochten gebruiken. Direct na vertrek kwamen we hier via de controleur achter en werden we hopsakee de trein uitgezet bij het eerstvolgende station in een gehucht waar ik nog nooit ben geweest en waar niets te doen was. Hier moesten we dus een uur wachten op de volgende trein!

De tram had ook nog eens vertraging en ik was plots vergeten hoe ik de draagdoek moest knopen. Dus met een dreumes in mijn armen, een zware luiertas over mijn schouder sjokten we erheen.

© Twycer / www.twycer.nl
© Twycer / www.twycer.nl

Niemand minder dan Job Schuring die de Nederlandse stem doet van Winnie de Poeh was er om voor te lezen uit een verhalenbundel die speciaal voor deze verjaardag was geschreven. Dit hebben wij helaas moeten missen. Uiteindelijk, vraag me niet hoe is het gelukt met de draagdoek, viel ze net voor aankomst in slaap.

poeh - slapen - volgmama

De transfer uit de doek is gelukt en kijk.. ze heeft de plaats van Job even ingenomen 😉

poeh3

Terwijl de kinderen zich vermaakten met kleuren, genoten wij van lekkere hapjes en een drankje en hebben we wat bijgepraat met collega bloggers. Je kon bij Winnie de Pooh op het bankje zitten en foto’s maken. Elke foto die je ter plekke op Instagram plaatste met de hashtag #90jaarvriendschap werd meteen uit de printer gerold en mocht je mee naar huis nemen.

De decoratie in de ruimte was echt sprookjesachtig, Engels en Disney. Ik heb er helaas geen foto’s van maar er hingen ook tekeningen uit het boekje op IXXI’s geprint. Heel erg gaaf! De tekeningen hebben de kinderen in de grote XXXL verjaardagskaart van Poeh geplakt.

poeh4

Wisten jullie trouwens al dat Winnie de Poeh het stijlicoon van Disney Baby is? En dat al deze en veel meer babyproducten te koop zijn in de Disney Baby shop van Bol.com? Wij kregen na afloop een leuke goodiebag mee met waaronder een drinkbeker en speentjes waar mijn dochter al gretig gebruik van maakt. De rest van de inhoud komt goed te pas als kraamcadeautje binnenkort 😉

Ook deel ik graag met jullie het aftermovie filmpje!

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=M2Dig1Rw5gU[/embedyt]

Vinden jullie Winnie de Pooh ook zo leuk?

One thought on “Winnie de Poeh viert 90 jaar vriendschap

Geef een reactie