Zeeman budget rompers voor slechts 99 cent per stuk

romper1

Goedkoper kan haast niet. Bij de Zeeman vond ik witte budget rompers voor 99 cent per stuk. Met spaghettibandjes of gewoon ‘normale’ mouwloze rompers. Ik kocht er een paar om te testen. Maar is goedkoop in dit geval duurkoop? Ook deel ik graag mijn top 3 favoriete merken voor rompers. Welke rompers gebruiken jullie altijd?

Eigenlijk heb ik op dit moment maar twee verschillende soorten rompers voor mijn dochter in de kast liggen. Met lange mouw en met spaghettibandjes. De rompers met spaghettibandjes zijn gewoon erg gemakkelijk om aan te trekken en praktisch in de zomer onder mouwloze shirtjes. De rompers met lange mouwen vind ik weer prettig om haar in de winter aan te trekken.

romper2

Ik kocht bij de Zeeman 3 spaghettirompers, allemaal in maat 86/92, de maat die mijn dochter nu draagt. Twee budgetfriendly rompers van 99 cent per stuk en een romper met print voor 1,99. De rompers zijn volgens het etiket allemaal van 100 % katoen gemaakt. Voor een romper met print betaal je dus 1 hele euro meer! Verder zijn ze identiek… of toch niet?

romper3

Het model is identiek maar de romper met print is een centimeter korter evenals de spaghettibandjes. Dit vind ik best raar. De witte rompers zijn overigens beide even groot.

romper4

De rompers sluiten met drie drukknoopjes en die werken verder prima. Wel is de ruimte waar de beentjes uit komen hoog opgesneden. En omdat ik een slank dametje heb sluit deze romper helaas niet mooi aan. Ook is de romper erg breed. Bij iets vollere kindjes of babytje’s met van die lekkere spekbeentjes zou deze romper mooier aansluiten.

romper5

Op de binnenzijde staat Sweet en Soft. Eigenlijk zijn ze niet zachter als mijn rompers die ik al gebruik. Jammer dus, dat verwacht je eigenlijk wel bij zo’n label.

Ik heb de rompers een week lang gebruikt. Officieel mogen ze volgens het etiket niet in de droogtrommel en dat heb ik wel gedaan. De rompers zijn een klein beetje gekrompen en zitten nu een beetje te strak in de lengte.  Deze rompers hebben geen mooie pasvorm voor mijn dochter. Conclusie: van een budget romper voor 99 cent moet je niet al teveel verwachten. Ik ben fan van de Zeeman maar de rompers laat ik voor wat het is 😉

Welke rompers ik wel graag gebruik

  • Hema
  • Prénatal
  • Bambino (Kruidvat)

Dit blijven toch wel mijn favoriete merken als het om rompertjes gaat. Ze gaan allemaal de wasmachine en droger in en ze blijven perfect in vorm.

Ik ben nieuwsgierig welke rompers jullie fijnst vinden. Welke gebruiken jullie voor de kids?

Bewaren

Bewaren

8 thoughts on “Zeeman budget rompers voor slechts 99 cent per stuk

  1. Ik ben fan van Hema rompers, maar vind ze ook best duur. Dus ging ik op zoektocht en vond een heel goed alternatief! Rompers van de Wibra zijn écht geen miskoop! Hippe printjes, fijne pasvorm en ze blijven mooi na het wassen. In de droger weet ik niet, want ik droog alle babykleertjes op een droogrek 😀

Geef een reactie