paasontbijt

Zo brachten wij Pasen door en een kijkje in onze tuin

paas5

Hop, hop, hop. Tijdens het klussen door vierden we ook Pasen. Daar maken we gewoon even tijd voor. In dit blog kunnen jullie lezen wat we zoal gedaan hebben en kunnen jullie een kijkje nemen in onze achtertuin. Ik kocht daar namelijk iets voor en dat bleek een miskoop te zijn..

Een weekend lang lekker eten

paas1

Tegenwoordig worden de feestdagen hier ook wel vreetdagen genoemd. Even zonder gekheid, hartstikke gezellig maar na zo’n weekend kom je zeker een kilo aan. Vrijdag hebben we samen wat gegeten met familie, zondag gebruncht en vandaag heerlijk ontbeten. Tijdens de feestdagen mag alles en is niets te gek. We hebben chocolade eieren gegeten maar bijvoorbeeld ook een heerlijke verse fruitsalade.

Leuke dingen gedaan

paas3

We zijn naar het paasvuur geweest op zaterdagavond en dat was erg gezellig. Verder hebben we gisteren nog een heerlijk stuk gewandeld en zijn we even langs een kleine kinderboerderij geweest met familie. Vandaag hebben de kinderen eieren gezocht in de achtertuin van ons nieuwe huis want daar is de paashaas langs geweest 😉

paas4

Een lieve vriendin heeft laatst de achtertuin netjes gemaakt. En zoals je ziet moet ik zelf nog wel even het mos tussen de tegels weghalen. Dat is een klusje voor later want er zijn nog zat andere dingen te doen die belangrijker zijn. We hebben een grote achtertuin en daar zijn we best blij mee. We hebben nog een trampoline en die krijgt een plekje op het grind naast de kerstboom. Ik vind de kerstboom best gezellig. Vanuit de woonkamer kijken we daarop en in de winter hangen we er lichtjes in.

Miskoop

paas2

Omdat speelhuisjes aardig wat kosten ging ik op marktplaats zoeken. Daar kwam ik dit roze huisje tegen. Ziet er leuk uit, mooi roze en past bij haar loopauto. Tweedehands, maar op de foto leek hij als nieuw. Ik probeerde nog wat af te dingen maar mevrouw wilde er 50 euro voor. Na een beetje research op Marktplaats bleek de prijs gemiddeld te zijn voor een tweedehands huisje en omdat dit huisje verkocht werd op 10 minuten rijden besloten we deze te kopen. Mijn man zou hem ophalen met de aanhanger. Dat leek de verkoper makkelijker. We leenden een aanhanger en wat denk je.. past dat huisje niet op de aanhanger. Moest die alsnog uit elkaar. Mijn man vond het al helemaal niets want dat huisje was helemaal vies. Toch heeft hij het meegenomen en daar hebben we best spijt van gehad. We zijn bijna twee uur bezig geweest om de aanslag van het huisje af te krijgen, ook is het huisje deels verkleurd en was het een rotding om in elkaar te zetten. Hij staat nu, de muren zijn scheef getrokken? en als je er een flinke schop tegenaan geeft valt hij volgens mij zo in elkaar. Hij staat nu maar mooi achter in de hoek, mijn dochter kan er even mee spelen maar ik denk dat we het maar gebruiken als opberghuisje voor het buitenspeelgoed. Het is die 50 euro nóóit waard geweest maar goed.. dat zijn de consequenties van tweedehands dingen kopen.

Nu nog opzoek naar een mooi zwembad voor de zomer en uhh nee.. dat wordt geen tweedehandse 😉

Hoe was jullie paasweekend?

5 thoughts on “Zo brachten wij Pasen door en een kijkje in onze tuin

  1. Ohhh, wat jammer van dat huisje.
    Ja, tweedehands kan soms echt een miskoop zijn.
    Wij hebben ‘de boomhut’ tweedehands gekocht en dat is echt een koopje geweest.

    PS: hoe loste je het ‘slabbetjes’ probleem op. Ik bedoel als ze er geen wil dragen, hoe deed je dat dan? Lijkt me niet zo handig. (En duur aan vlekkenmiddel 😉 )

Geef een reactie