Zomer musthaves voor peuters en kleuters + winactie (gesloten)

Wij zijn gek op zon, zee, strand, zwemmen en leuke dingen doen. Kom maar op met de zomer! Vandaag deel ik een aantal tips over spulletjes die handig zijn voor je peuter of kleuter deze zomer en die wij waarschijnlijk veel gaan gebruiken.

Zonnebrand en aftersun

naif7

Smeren, smeren, smeren. Ik kan niet vaak genoeg zeggen want het is zo belangrijk! Baby’s en peuters houdt je het liefst uit de velle zon maar ga je toch naar buiten, smeer je kindje en jezelf dan minstens elke twee uur om verbranding te voorkomen. Ga opzoek naar een goede zonnebrand en aftersun voor jouw kindje. Absoluut een musthave!

Zonnehoed, petje of zonnebril

tuin

Niks is vervelender dan dat de zon in je ogen schijnt. Voor jou maar ook voor je kindje. Naast deze accessoires zijn zonneschermpjes in de auto ook wel prettig.

Buiten speelgoed

be61c892-79cd-4bf7-9430-bfc26150434d

Als het buiten warm is is het heerlijk als je kindje met water mag spelen. Leuk, leerzaam en je koelt er even lekker van af met het warme weer. Denk bijvoorbeeld aan een zwembadje achterhuis, een waterbaan of een watertafel als deze. Dit is de nieuwe Fountain Factory van Little Tikes, gegarandeerd eindeloos speelplezier. Zoiets zou ik nog graag in onze tuin willen voor de kinderen.

Zwemspullen en Ockyz Sweakers

ockyz

Zwemluiers, leuke badpakjes of zwembroekjes, zwembandjes, handdoeken. Je sleept heel wat mee naar een bezoekje aan het zwembad. Maar zijn jullie al op de hoogte over de sweakers van Ockyz?

Deze antislip zwemsokken zijn er voor gemaakt om ongelukjes rond en in het zwembad te voorkomen. Het is vaak glad rond het zwembad en kinderen kun je niet vaak genoeg waarschuwen. Jaarlijks gebeuren er ongeveer zo’n 230.000 ongelukjes door het uitglijden in en rond zwembaden. Ockyz heeft hiervoor een oplossing met de Sweakers.

Ik mocht voor mijn dochter een paar van die hippe zwemsokken uitzoeken. Ze zijn te koop vanaf maat 23 t/m 46 dus in principe zou je zelfs kunnen twinnen met je zoon of dochter. De sweakers zijn makkelijk aan te trekken en de maat klopt prima. Mijn dochter heeft ze niet uitgetrokken en kon er goed op lopen. Het geeft mij als moeder een veilig gevoel als mijn dochter de sweakers draagt tijdens een zwembadbezoekje. We bergen ze op bij onze zwemspullen en gaan vanaf nu altijd mee naar het zwembad.

Win 4 x shoptegoed van Ockyz

Wil jij de Ockyz ook eens proberen? Namens Ockyz mag ik 4 x tien euro shoptegoed verloten aan jullie.

Like hiervoor onze Facebookpagina en laat daar of hieronder een berichtje achter dat je mee doet. Graag zou ik ook van jullie willen weten wat je dan gaat uitzoeken in de webshop van Ockyz.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

7 thoughts on “Zomer musthaves voor peuters en kleuters + winactie (gesloten)

  1. Wat een mooie spullen zitten ertussen. Goed hoe je ook zonnebescherming aanstipt. Dat is iets wat zo belangrijk, zeker met de steeds sterkere uv waardes in Nederland. De kinderhuid lijkt soms sterk, maar ongemerkt kunnen er toch teveel uvstralen naarbinnen dringen.

Geef een reactie