Getest: Vernieuwde Zwitsal Kids-range met Frozen en Star Wars

zwitsal

Hebben jullie de vernieuwde Zwitsal Kids-range al gespot in de schappen? De producten hebben leuke prints van Frozen en Star Wars en fleuren de badkamer lekker op! Wij mochten een drietal producten uit deze serie uitproberen. Tot nu toe gebruikten we alleen de Zwitsal producten uit het baby assortiment en deze producten zijn wel een beetje anders.

Kids-range

De Zwitsal Kids-range bestaat uit vier producten: shampoo, wascrème, handzeep en snoetenpoeters. De milde formule van de  Zwitsal Frozen en Star Wars producten zijn geschikt voor dagelijks gebruik.

  • Mild en zacht
  • Vrij van parabenen
  • Hypoallergeen
  • pH-huidneutraal
  • Dermatologisch getest
  • Zacht gevoel tijdens het aanbrengen

Uiterlijk

De kleur geel staat voor Zwitsal en dat zal ook vast zo blijven. Ik vind de kleur lekker opvallend en wie wil de handjes niet wassen met ‘Olaf’ zeep? De pompjes zijn handig om te doseren. Omdat mijn oudste twee zelf hun haren wassen is dit ideaal want met een knijpflacon knijpen ze er vaak teveel shampoo uit en dat is natuurlijk zonde. Een fles is dan zo op. Het formaat is mooi groot, de shampoo en wascrème hebben een inhoud van 400 ml en de zeep 300 ml.

Geur

Aan de geuren moest ik even wennen want ze ruiken niet zoals het bekende Zwitsal geurtje uit het baby assortiment. Ik vind de lijn van de Kids-range wat zoet ruiken maar de jongens vinden het lekker.

zwitsal - handen wassen - handzeep - volgmama
Zelf handen wassen met Olaf uit Frozen

Wat vonden wij ervan?

Anti-klit Shampoo:  Leuk voor meiden met Elsa! De jongens vonden Elsa niet zo stoer en ondanks ze de shampoo lekker vonden ruiken verkiezen ze toch een andere shampoo en wilden ze hun haren hier niet mee wassen. Het is hier de afbeelding op de fles die het doet. Grappig dat kinderen op een leeftijd van 5 en 8 toch zo hun eigen mening hebben. Anti-klit shampoo heeft vaak een meiden-afbeelding en dat is best jammer! Mijn jongens hebben lang haar en ook klitten helaas. Gelukkig is er ook nog een shampoo voor jongens van Zwitsal met een afbeelding van Star Wars, geen anti-klit maar wel hebben beide shampoos een anti prik formule. Een fles shampoo uit deze lijn kost € 4,99.

Crème zeep:  Stoer! Ook het handige doseerpompje is erg fijn en de handen ruiken weer lekker fris. Als er voordeelverpakkingen van komen dan slaan wij alvast in voor onze nieuwe woning. Een voor in de keuken, een voor op het toilet, een voor in hun eigen badkamer.. Voor deze fles crème zeep betaal je € 2,99.

Bad en wascréme: Een fijn product. De huid van mijn kinderen voelde na het bad lekker zacht aan. Wat ook fijn is is dat alle producten pH-huidneutraal zijn. Dit product kost net als de shampoo € 4,99.

Gebruiken jullie ook Zwitsal producten? En vinden jullie Zwitsal lekker ruiken?

4 thoughts on “Getest: Vernieuwde Zwitsal Kids-range met Frozen en Star Wars

Geef een reactie