10 x Cadeautips voor een Babyshower

PR4Kids_Babyshower_Prenatal2

Zelf heb ik nog nooit een babyshower gehad en ook nog niet meegemaakt helaas, maar misschien mag ik er dit jaar één organiseren! Hoe leuk is dat? Ik heb alvast wat inspiratie aan cadeautips welke ik hier met jullie zal delen.

Wat is een babyshower?

De babyshower trend is overgewaaid uit Amerika en er worden nu ook in Nederland steeds meer babyshowers georganiseerd. Een verrassend feestje voor de aanstaande mama en de baby in haar buik. De mama-to-be wordt tijdens de babyshower nog even verwend voordat de baby er is, met cadeautjes, leuke spelletjes en lekkere traktaties.

Prénatal

Laat je inspireren door de liefste knuffels en allerlei verrassende cadeautjes. Voor welk moment ook, Prénatal is het hele jaar door de grootste cadeauwinkel voor de kleintjes.

Prénatal is de nummer één bestemming voor (aanstaande) ouders en iedereen die betrokken is bij nieuw en opgroeiend leven en biedt het meest complete en betaalbare assortiment met de beste service en advies, volledig afgestemd op de behoeften en verwachtingen van de klant. Prénatal maakt het (aanstaande) ouderschap en het winkelen leuker, comfortabeler en makkelijker. Prénatal is opgericht in 1959 en is sinds 2006 onderdeel van de Artsana Group. Er werken ca. 800 medewerkers in de 19 mega stores, 40 city stores, webshop en het Prénatal Hearts servicekantoor. Voor meer informatie www.prenatal.nl
PR4Kids_Prenatal__Classis_slofje_7
Prénatal Slofjes € 7,99
PR4Kids_Prenatal__Blije_Momentjes_Kaarten_11
Prénatal Blije Momentjes Kaarten € 11,99
PR4Kids_Prenatal__badcape_dieren_10
Prénatal Badcape € 10,99
PR4Kids_Prenatal__wiegdeken_wolk_24
Prénatal Wiegdeken Wolk € 24,99
PR4Kids_Prenatal__verzorgingstas_59
Prénatal Verzorgingstas € 59,95
PR4Kids_Prenatal__meegroeistoel_59
Prénatal Meegroeistoel € 59,99
PR4Kids_Prenatal__Houten_bewaardoos_hart_12
Prénatal Houten Bewaardoos € 12,99
PR4Kids_Prenatal__hartjeshoorn_9
Prénatal Hartjeshoorn € 9,99
PR4Kids_Prenatal__gipsafdruk_zilver_9
Prénatal Gipsafdruk € 9,99
PR4Kids_Prenatal__gipsafdruk_buik_19
Prénatal Gipsafdruk Buik € 19,99

 

5 thoughts on “10 x Cadeautips voor een Babyshower

  1. Leuke cadeaus! Ik heb zelf nog niet zo lang geleden een babyshower gehad. Ik ben toen echt goed verwend met speelgoed, kleding en verzorgingsproducten. Ook heb ik een boxkleed gekregen. Een goeie kan best duur zijn en je moet er altijd 2 van hebben. Dus als je dat met zijn allen kunt geven, maak je daar een aanstaande moeder ook heel blij mee 😉

Geef een reactie