Aquabeads beginnersstudio kralen

Aquabeads Beginnersstudio’s: creatief met de mooiste kralen

De meeste mensen hebben zelf als kind met strijkkralen gespeeld en daarmee kan je Aquabeads dan ook het beste vergelijken. Je hebt er alleen geen heet en gevaarlijk strijkijzer voor nodig en de kleuren zijn ook veel frisser en mooier. Aquabeads zijn kralen die door water aan elkaar blijven plakken. Een Aquabeads beginnersstudio bevat alles wat jouw kindje nodig heeft om de mooiste creaties te maken. Vaak bevat zo’n set honderden parels in allemaal verschillende kleuren, een onderplaat, een watersprayflesje, een parelpen, een opbergdoos, een parelschraper en vaak ook nog patroonvellen. Kinderen kunnen natuurlijk zelf allerhande ontwerpen maken en verzinnen, maar om de creativiteit te stimuleren en gewoon omdat het leuk is, zijn er ook ontelbare patronen te krijgen.

Kinderen vanaf een jaar of 4 kunnen al met Aquabeads spelen. Op die leeftijd trainen ze met Aquabeads de fijne motoriek, de hand-oog coördinatie en leren kinderen zich concentreren. Het kan dan ook een ideaal knutselwerkje zijn wanneer een kindje even een rustmomentje nodig heeft. Er kunnen platte werkjes gemaakt worden, maar ook 3D creaties. Die kunnen zelf verzonnen worden, maar online vind je ook heel veel patroonvellen en instructies ter inspiratie. De gemaakte creaties kunnen opgehangen worden, neergezet worden, er kunnen bijvoorbeeld magneten of oorbelletjes mee gemaakt worden en het zijn ook nog eens fantastische, zelfgemaakte cadeautjes, bijvoorbeeld voor de verjaardag van opa of oma. Alles wat je nodig hebt, vind je bij Speelgoedadviseur.

Zijn Aquabeads veilig?

Wanneer kinderen oud genoeg zijn, dan zijn Aquabeads zeker veilig. Ze worden sowieso al gemaakt van veilige materialen. Een van de bestanddelen is PVOH. Dit wordt onder meer gebruikt voor postzegels en lijm. En dankzij dit bestanddeel blijven de parels ook aan elkaar plakken wanneer je ze nat spuit. Er is ook een onschadelijke bittere stof toegevoegd. Hierdoor zullen kinderen niet snel geneigd zijn om de parels door te slikken. Die stof kan ook aan de handen blijven zitten na het spelen. Het is dus aan te raden om altijd na het spelen de handjes te wassen.

Aquabeads Starterset beginner studio kralen

Diverse Aquabeads beginnersstudio’s

Er zijn ontzettend veel soorten beginnersstudio’s te krijgen. De thema’s zijn eindeloos. Van een betoverende wereld met eenhoorns en prinsessen tot auto’s en allerhande dieren, maar ook Super Mario of Een dag op de boerderij. Met een beginnersstudio heb je niet alleen alles om te beginnen, maar ook om mee door te gaan. Wanneer de parels op zijn, kan je heel makkelijk uitbreidingsets aanschaffen. Dit kunnen alleen parels zijn, maar ook parels met specifieke patronen.

Uitbreidingsset Aquabeads

Zoveel beginner studio’s als je kan vinden voor Aquabeads, nog eens zoveel uitbreidingssets zijn er te krijgen. Niet alleen in de meest uiteenlopende thema’s, maar ook in verschillende soorten parels. Denk dan bijvoorbeeld aan glitterparels, neon parels of hele speciale kleuren. De uitbreidingssets bestaan meestal uit nog meer parels en patronen. Je kan ook alleen de parels vinden, vaak in meerdere kleuren van een bepaald type parel. Denk dan onder meer aan pastel, glitter of andere uitvoeringen.

De meeste kinderen, zowel jongens als meisjes, vinden aquabeads geweldig. Ze moeten er rustig en geconcentreerd voor aan het werk gaan en ze zien meteen het resultaat van wat ze aan het maken zijn. Of ze nu hun eigen creaties willen maken of een van de vele patronen willen uitvoeren, ze zullen supertrots zijn op wat ze gemaakt hebben!

Lees ook eens deze speelgoed review:

Geef een reactie