frohline-lovestation-22-review

Back to School met een stoer jurkje van LoveStation22

Genieten jullie ook lekker van de vakantie? Voor je er erg in hebt gaan alle kinderen weer naar school… Nu er overal sale is, is dit de juiste tijd om een Back to School outfit te kopen voor je kindje(s). Bij Frohline spotte ik dit stoere jurkje van LoveStation22 mét korting! Met leuke sandaaltjes of slippers erbij is het een mooi zomers outfit, en in de herfst kun je het jurkje nog dragen met een legging en stoere laarzen eronder.

Back to School outfit

Ik weet niet of het bij jullie ook zo is, maar het lijkt wel of mijn kinderen elk jaar tijdens of rond de zomervakantie een groeispurt krijgen. Dan wel met kleding of met de schoenmaat. Dat er dan overal sale is maakt het shoppen net wat leuker! Koop je meteen even een Back to School outfit erbij als je toch aan het shoppen bent om de garderobe aan te vullen. Bij ons is het een jaarlijkse traditie en de kinderen vinden het leuk om het nieuwe schooljaar met een compleet nieuw outfit te starten.

review-lovestation-22-ss19

Review LoveStation22 jurkje SS19

LoveStation22 is het zusje van Legends22. Een tijdje geleden schreef ik al eens een review over de zomershirts van Legends22. De kwaliteit van Legends22 is hoogwaardig en de kleding blijft mooi, ook naar tig keren wassen. Mijn jongens dragen de shirts wekelijks omdat ze de stof zo fijn en zacht vinden. Van LoveStation22 verwachten wij eigenlijk dezelfde kwaliteit.

Van Frohline ontving ik het jurkje MIRRE in maat 110-116. Mijn dochter draagt van andere merken ook jurkjes en bovenkleding in maat 110-116 en van broeken maat 104. Toch valt het jurkje meer als een maat 116 dan 110 maar het kan prima bij mijn dochter. Ze kan het jurkje dan iets langer dragen. 😉

lovestation22-frohline-review
ervaring-lovestation-22-frohline

Opvallend aan dit jurkje zijn de gouden accenten, die je terug ziet komen op de ster, de ceintuur en de biesjes op de zakjes en aan de hals. Ook de kleuren van het jurkje zijn bijzonder; khaki, en lichtblauw met een leuk zwart driehoekjes patroon. Eens een keer wat anders dan roze, paars of rood.

Het jurkje kun je in het midden wat strakker zetten met een zwart touwtje. Je kunt het touwtje ook los laten hangen maar een strik vinden wij leuker. Het jurkje valt bij mijn dochter iets wijder dan ik had verwacht maar door de touwtjes een beetje aan te trekken staat het wel leuk!

Het jurkje is gemaakt van biologisch katoen en rekt ook mee zodat het bij elk figuur past. De stof voelt erg fijn en zacht, en mijn dochter vind de kleuren heel mooi! Wat ze ook erg leuk vind is dat er twee zakjes in de jurk zitten. Hier maakte ze tijdens de vakantie gebruik van om 1 euro muntjes in te bewaren voor de spelletjes op de camping. De foto’s in deze blog heb ik gemaakt in Venetië. Het is daar heel erg toeristisch maar we hebben toch een paar minder drukke plekken gevonden om wat leuke foto’s te maken. Wij genieten nog even na van de foto’s en het jurkje ligt klaar voor de eerste schooldag op de kleuterschool.

Check hier nu alle leuke jurkjes met korting: Frohline.de

Ook leuk om te lezen: zo vieren wij de eerste schooldag in Duitsland (Einschulung)

review-lovestation-22
review-lovestation

Wat vinden jullie van dit jurkje? Koop jij ook wel eens een Back to School outfit voor je kind(eren)?

3 thoughts on “Back to School met een stoer jurkje van LoveStation22

Geef een reactie