Kids Culi | Bananen Sushi & Eetstokjes + Winactie (gesloten)

bananensushi

Pannenkoeken bakken is een feest! En opeten is natuurlijk nog veel leuker. We maakten met de pannenkoeken die we over hadden bananen sushi. Je hebt er maar drie dingen voor nodig en het is zo klaar. Om de bananen sushi compleet te maken ontvingen we van de kinderkookshop een setje eetstokjes waarvan ik het witte exemplaar aan jullie mag verloten!

De ingredienten voor de bananen sushi zijn:

bananensushi1

 • Een pannenkoek.
 • Een banaan.
 • Chocoladepasta.

Zo eenvoudig is het. Leg een pannenkoek op je bord en besmeer het oppervlak met chocoladepasta. Leg de banaan in het midden en rol de pannenkoek op. Snij de rol in plakjes en klaar is je bananen sushi!

Eet smakelijk!

eetstokjes

Review eetstokjes!

Van de kinderkookshop kreeg ik de vraag of ik de eetstokjes wilde uit testen. Ze zien er natuurlijk leuk uit en het is weer eens wat anders als met mes en vork eten. Deze uitdaging nam ik aan.

De stokjes zijn ongeveer 22 cm lang en te koop in 3 kleuren.

 • Blauw met een mannetje erop.
 • Roze met een meisje erop.
 • Wit met een konijn erop.

De bovendelen dienen als ondersteuning als je met stokjes eten nog niet zo goed onder de knie hebt. Lukt het goed? Dan kun je deze er af halen en heb je dus alleen gekleurde stokjes. Van de kinderkookshop kreeg ik als tip door om niet meteen met rijst te proberen, maar bijvoorbeeld met bami.

index

Wij hebben het bij de bananen sushi geprobeerd. En het was best moeilijk! Mijn zoon vond het wel grappig, we hebben eerst filmpjes gekeken op Youtube hoe het werkte. Na een halve sushi pannenkoek ging meneertje toch liever met een vork verder. De pannenkoek en banaan gleed telkens weer tussen de stokjes weg als hij een hap wilde nemen. Wel grappig want das wel lachen en gieren.

Het was leuk om dit uit te testen. Misschien is het handiger om eerst eens met chips of snoepjes uit te proberen, die glijden er vast niet zo snel tussen uit. Oefening baart kunst 😉

eetstokjeskonijn

Winactie eetstokjes

Ik heb hier nog één kleur verpakte eetstokjes liggen die jullie kunnen winnen. Willen jullie het zelf ook eens uitproberen en ervaren hoe leuk het is?

Like dan De kinderkookshop & Volgmama op Facebook en laat hieronder of daar een leuke reactie achter!

Tot 27 februari kun je meedoen. Daarna maak ik hier de winnaar bekend

De winnaar is geworden.. Lieke! Gefeliciteerd! Ik ontvang je adresgegevens graag binnen 1 week anders ben ik genoodzaakt een nieuwe winnaar te trekken.

* Dit blog bevat opgestuurde artikelen.

 

14 thoughts on “Kids Culi | Bananen Sushi & Eetstokjes + Winactie (gesloten)

 1. Wat grappig.
  Mijn man heeft voor de kinderen eetstokjes van China meegebracht van zijn reizen naar daar.
  Maar dat zijn echte stokjes en dat is voor de kinderen echt nog moeilijk.
  Zou wel grappig zijn om dit eens te proberen, zeg.

  Ze zijn in ieder geval super schattig.

 2. Mijn zoon van 4 vind het altijd reuze interessant als ik bij de wok mijn sushi met stokjes eet. Daarna gaat hij altijd de rest van zijn eten
  Garnaaltjes frikadelletje bami en ook zijn toetje het liefst met “mijn” stokjes verder opeten. Hoe leuk is het als we de volgende keer de show maken dat hij zijn eigen stokjes meeneemt haha
  Misschien dat er ook gerolde pannekoeken thuis gaan worden gegeten met stokjes
  Of de gehaktballetjes in de spaghetti? ?

 3. Wat leuk die eetstokjes.
  En dan die sushi pannenkoekjes.
  Leuk om met de kleindochter te maken en dan met het stokje op te eten.
  Met heel benieuwd hoe dat zal gaan. Wordt vast een leuke bezigheid.
  Ik doe graag mee voor haar.

Geef een reactie