bellas-swingpaleis-geopend

Bella’s Swing Paleis; nieuwe attractie geopend in Dreumesland van Avonturenpark Hellendoorn!

Lekker swingen, zingen en dansen op muziek voor de allerkleinsten in Avonturenpark Hellendoorn. Dat kan vanaf nu in Dreumesland bij Bella’s Swing Paleis. Wij waren op 28 april aanwezig bij de opening om hier verslag over te doen en natuurlijk gingen wij zelf ook even met de voetjes van de vloer. Benieuwd wat wij van deze nieuwe attractie vonden?

Kort geleden ontving ik een mailtje met een uitnodiging, dat er een nieuwe attractie werd geopend in Dreumesland. De attractie heet Bella’s Swing Paleis en je kunt dus al raden dat het iets met muziek heeft te maken. Dat leek me nou echt iets voor mijn peuter die dol is op dansen. Ik wist bij het mailtje nog niet zo goed wat de attractie precies zou voorstellen en daar kom je dus maar op één manier achter; gewoon gaan! Met twee kinderen maakte ik er een gezellige middag van.

Over Dreumesland

Hellendoorn is voor ons een uurtje rijden en dus prima geschikt voor een dagje uit met hele gezin. Het mooie aan dit pretpark is, is dat er voor de kleintjes ook genoeg te doen is in een apart gedeelte van het park. Dit noemen ze Dreumesland en eigenlijk is het bedoeld voor dreumesen, peuters en kleuters tot 120 cm.

Dreumesland telt maar liefst 8 leuke attracties, waaronder de Vliegende Hollander, een zwanenmolen, een draaimolen, een avonturenrad, een postkoets, convoy, de Berenboom en Bella’s Swingpaleis. Mijn dochter haar favoriet is de postkoets waar ze ook op de paardjes mocht zitten. Het was eerst even schrikken toen de paarden begonnen te bewegen maar ze vond het al snel heel erg leuk en wilde meerdere keren in deze attractie.

bella's-swing-paleis

bella-swing-paleis

Nieuw: Bella’s Swing Paleis

Bij de opening van de nieuwe attractie waren Bella en Baba samen met twee andere beren aanwezig om de stemming erin te brengen. Gelukkig hoefden de kinderen niet zo lang te wachten. Een meisje uit het publiek mocht naar voren komen om de linten van de ballonnen door te knippen. Mijn dochter werd de drukte te veel en daarom hebben wij vanaf een een klein afstandje toegekeken.

Toen de ballonnen de lucht in vlogen mochten de kinderen, ouders en belangstellenden een kijkje nemen. Je kunt via twee kanten het paleis binnen en over een trapje komen de kinderen in een soort discozaal met muziek en lichteffecten. De kinderen dansten er op los op bekende liedjes zoals van Fitlala en K3 maar ook de bekende liedjes die je op het park hoort. Baba en Bella komen hier regelmatig langs om de kids dansmoves te leren.

bellas-swing-paleis-opening

Mijn kinderen vonden het leuk en konden hier mooi hun energie in kwijt. De lampjes, de muziek; een leukere disco voor de mini’s kan ik me niet voorstellen. Kijk anders ook even het filmpje op ons Volgmama Instagram account. Wat ik trouwens wel een beetje eng vond, is het trappetje. Je kunt je kinderen ook over het muurtje heen tillen of begeleiden op het trapje. Van mij had het trapje best weg gemogen. Verder is het leuk idee en zeker een leuke toevoeging aan het park.

Over Avonturenpark Hellendoorn

Verscholen in de prachtige bossen ligt familiepretpark Avonturenpark Hellendoorn! Het Avonturenpark is met uitzondering van een aantal speciale rooklocaties, rookvrij. Het park is geopend van t/m 28 oktober 2018 en de entreeprijs bedraagt EUR 23,50. Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang. Een Seizoen Pas 2018 is al verkrijgbaar vanaf EUR 57,50 per seizoen. (Prijzen 2018 en onder voorbehoud) In het seizoen is het park gedurende enkele weekdagen gesloten. Kijk voor een overzicht van actuele prijzen, seizoenspassen en openingstijden op www.avonturenpark.nl

Tip voor kinderen net boven de 90 cm: mijn dochter moest bij verschillende attracties (buiten en in Dreumesland) gemeten worden omdat de medewerkers twijfelden of ze er in mocht. Ze is namelijk 91,5 cm en mag ze dus al in veel attracties onder begeleiding. Een van de medewerkers vertelde dat ik hiervoor een oranje bandje bij de entreekassa kon ophalen zodat ze niet steeds voor een meetlat hoefde gaan staan.

Ben jij al eens in Avonturenpark Hellendoorn geweest?

2 thoughts on “Bella’s Swing Paleis; nieuwe attractie geopend in Dreumesland van Avonturenpark Hellendoorn!

  1. Jaaa het was leuk he!! Onze meiden (en zoon) hebben echt de beentjes uit het lijf gedanst gisteren. Trappetje was idd een puntje, en wij hadden de bandjes gelukkig al gelijk aan het begin gehaald

Geef een reactie