Joolz Hub - Beste Kinderwagen consumentenbond

Joolz Hub; beste kinderwagen volgens de Consumentenbond

De Negenmaandenbeurs 2020; hét shoppingswalhalla voor kersverse en aanstaande ouders gaat morgen weer van start. Zoek je nog een goede en mooie kinderwagen? Neem dan zeker even een kijkje bij de Joolz stand. In het onderzoek van de Consumentenbond naar de beste 3-in-1 kinderwagen komt de Joolz Hub (Hello Urban Beauty) met een cijfer van 8.3 als beste uit de test.

Beste 3-in-1 kinderwagen

De Consumentenbond heeft in totaal zestig kinderwagens getest op onder meer gebruiksgemak, rijgedrag en stevigheid. Joolz blinkt uit in het soepele besturen en rijden van de kinderwagen, het grote gebruiksgemak met een kleintje in de wagen en het makkelijk te gebruiken door de ouder.

Joolz Hub

De Joolz Hub werd in 2017 geïntroduceerd als een compact en comfortabele kinderwagen, ontworpen voor het leven in de stad. Het ergonomische stoeltje heeft zes posities: van rechtop zitten om de wereld te ontdekken tot een comfortabele ligstand om heerlijk te slapen. De XXL zonnekap houdt je kindje veilig en beschermd tegen de zon. De grote wielen en de mogelijkheid om met één hand te sturen garanderen een super soepele rit. Deze compacte kinderwagen kan ingeklapt worden tot de kleinste afmetingen en kan dankzij de draagriem voor op je schouder overal met je mee.

Joolz Hub - Beste Kinderwagen consumentenbond

Richard den Hollander, CEO Joolz: “We zijn enorm trots dat onze Hub als beste kinderwagen is gekozen uit de Consumentenbond test onder 60 kinderwagens, met een hele mooie score van 8.3. Een fantastische stimulans en waardering van het bijzondere werk van alle Joolzers”

Review

De Joolz Hub oogt niet alleen prachtig, het is een super wagen in gebruik! Ik heb de Joolz kinderwagens vorig jaar op de Negenmaandenbeurs nog mogen bewonderen. Ik vind het altijd fijn om als mamablogger op de hoogte te zijn van de nieuwste mama- en babytrends, die ik net als dit bericht graag met jullie deel. De Hub is echt wel een van de stoerdere kinderwagens en dat deze als beste kinderwagen uit de test komt is natuurlijk super! Wil je een uitgebreide/onafhankelijke review met alle voor- en nadelen van de Joolz Hub lezen? Dat kan hier of neem een kijkje op de site van Joolz voor meer info.

Testritje maken?

Ben jij nu zelf ook enthousiast geworden en wil je een testritje maken met de Joolz Hub 3-in-1 kinderwagen? Dat kan op de Negenmaandenbeurs 2020 – stand(s): 08.234, 08.BIA4, PP.F04 of bij een van de bekendere babyspeciaalzaken.

Geef een reactie