Blueband onwerpwedstrijd kleurwedstrijd ontwerp je eigen kuip

Leuk voor kinderen: Blue Band ‘ontwerp je eigen kuip’ ontwerpwedstrijd

Blue Band organiseert een gave ‘ontwerp je eigen kuip’ ontwerpwedstrijd. Supertof voor kinderen om hier tijdens de meivakantie mee aan de slag te gaan. Tip! Hint deze actie ook direct even door naar alle papa’s, mama’s, opa’s of oma’s zodat zij samen met jouw kindje iets moois kunnen bedenken. Wie weet staat er dan tijdens je Moederdagontbijtje of -brunch als verrassing een mooie unieke kuip (gedesignd door je eigen kindje) bij jullie op tafel te pronken. Hoe leuk is dat?

Pak de knutsel- en tekenspullen maar. Kinderen worden uitgedaagd hun fantasie en creativiteit in te zetten en hun eigen kuip te ontwerpen. Voor wie niet weet waar te beginnen: bekende illustrator Jill Schirnhofer biedt inspiratie middels drie kleurrijke ontwerpen als voorbeeld. De prijs? Blue Band zal het winnende ontwerp – door Jill geselecteerd – dit najaar als limited edition in heel Nederland op de schappen brengen. Dat is weer eens wat anders dan je tekening etaleren op de koelkast!

Blue Band winactie; ontwerp je eigen kuip ontwerpwedstrijd

Om kinderen een beetje op weg te helpen en hen te inspireren bij hun ontwerp ging illustrator Jill Schirnhofer al aan de slag. Zij ontwierp mooie voorbeelden van een kasteel, een vrolijk kinderfeestje en een design speciaal voor mama voor Moederdag. Kinderen worden persoonlijk op weg geholpen door Jill Schirnhofer via een video, beschikbaar op www.blueband.com, waarin ze haar voorbeelden laat zien en tips geeft hoe je je fantasie kunt inzetten. Jill Schirnhofer: ‘Iedereen kan tekenen, daar ben ik van overtuigd. Met deze ontwerpwedstrijd hoop ik dat heel veel jongens en meisjes hun creativiteit de vrije loop laten gaan en zich nergens door laten remmen. Ik ben zo benieuwd naar alle tekeningen!’ 

Blueband winactie kuip ontwerpwedstrijd

Hoe werkt het?

Meedoen is heel simpel. Het enige dat kinderen nodig hebben, is een ‘Ontwerp je eigen Blue Band kuip’ kleurplaat. Deze is nu beschikbaar in de winkel en te downloaden via de website. Op de kleurplaat zijn de bovenkant en zijkanten van de kuip helemaal te versieren. Met wat hulp van mama of papa uploaden ze daarna een foto van hun eigen ontwerp op www.blueband.com. Vervolgens is het afwachten geblazen tot Jill Schirnhofer in juni de winnaar bekendmaakt! In de tussentijd fleur je de eettafel op door je tekening uit te knippen en op je eigen kuip thuis te plakken. Het meest bijzondere en creatieve ontwerp prijkt dit najaar op de Blue Band kuip, die dan in beperkte oplage in de winkel staat. Meedoen kan tot en met 31 mei 2021, dus wacht niet langer en haal nu je kleurplaat in huis!

Doen jullie mee met deze toffe ontwerp en winactie van Blueband? En verwacht jij ook een Moederdag ontbijtje of brunch?

One thought on “Leuk voor kinderen: Blue Band ‘ontwerp je eigen kuip’ ontwerpwedstrijd

Geef een reactie