bok bankje sfeer in de hal ervaring

Hip zitmeubel: een bok bankje van Sfeer.nl in de hal

Bok bankjes zijn er in verschillende stylen en zijn een blikvanger voor elk interieur! Dit hippe zitmeubel heeft iets weg van een gym bok; het lijkt op een turntoestel zoals we die uit de gymzalen kennen, en daar komt dan ook de naam “bok bankje” vandaan. Er bestaan ook “bok krukjes” in dezelfde stijl. Wij bestelden bij Sfeer.nl dit te gekke bankje met koeienprint om onze hal mee in te richten en zijn erg blij met het resultaat. In dit blogartikel vertel ik jullie over bok bankjes; over hoe je ze het best kunt stylen, waarom wij er voor hebben gekozen om dit meubelstuk in de hal te plaatsen, en meer…

Bok bankje stylen

Met bankjes, krukken en hockers kun je wat extra zitruimte aan een kamer toevoegen, maar ze kunnen ook gebruikt worden om een ruimte te stylen. Door verschillende soorten hiervan te gebruiken en accessoires toe te voegen, kun je een look creëren die uniek is voor je huis.

Een bok bankje is op zich al een eyecatcher voor je interieur en heeft dus geen extra accessoires nodig om er nog mooier uit te zien. Wil je toch een beetje spelen met de styling van een bok bankje? Drapeer er dan bijvoorbeeld eens een stuk schapenvacht (in een andere kleur) over of leg er kussens op als het bankje daar de lengte voor heeft. Ook een rond rotan kleed past hier prima onder en past helemaal bij de interieurtrends van 2022.

bok bank sfeer review ervaring stylingtips

Bok bank in de hal

Dat deze gave bok bank van Sfeer.nl een plek in onze hal zou krijgen, daar waren mijn man en ik het snel over eens. De hal heeft onlangs een make-over gekregen en we zochten nog naar een mooie kruk of een klein bankje dat daar bij past. Het is niet alleen een blikvanger want het bankje gebruiken we dagelijks als plek om onze schoenen aan en uit te trekken. Onze schoenenkast staat er recht tegenover, dus ideaal!

Lees ook: 5 manieren om je hal een upgrade te geven

Meer mooie plekken voor een bok bank in je interieur

Een bok bank staat ook goed in andere ruimtes dan je hal. Wat dacht je ervan om de bok bank te gebruiken als zitplek voor de piano of een ander muziekinstrument? In de woonkamer heel fijn als extra zitplek als je visite krijgt of in de slaapkamer als plek om je aan te kleden. Genoeg leuke plekken in huis waar een bok bank goed tot zijn recht komt.

Review: Tower Living Renew Bok bank van Sfeer.nl

Het Tower Living Renew bok bankje is in meerdere maten te bestellen en in de kleuren bruin leer of koeienprint. Het bankje dat wij hebben gekregen is van echte koeienhuid gemaakt en daardoor heeft elk bankje van dat soort een eigen patroon. Een uniek exemplaar dus. Het past mooi bij een landelijk interieur maar ook bij een industrieel interieur zou zo’n bankje niet misstaan. Het bok bankje is stevig, heeft een mooie nette afwerking en zit heerlijk!

Geef een reactie