cadeau tips voor een creatief persoon

Cadeautips voor een creatief persoon

Ken je iemand die altijd nieuwe dingen creëert? Of het nu gaat om schilderen, schrijven, of nieuwe recepten uitvinden, een creatieveling is altijd boeiend om bij in de buurt te zijn. Als je een cadeau zoekt voor een creatief of artistiek persoon, zijn hier een paar leuke ideeën.

Diamond painting

Heb je ooit eerder het resultaat van een diamond painting gezien? Het is een relatief nieuwe kunstvorm (voor jong én oud) die de wereld heeft veroverd. Mensen worden aangetrokken door de mooie, fonkelende diamanten die prachtige afbeeldingen maken. En er eentje maken is eenvoudiger dan je zou denken. Er zijn kant-en-klare setjes waarmee je direct kunt beginnen, maar een ‘diamond painting met eigen foto’ maakt het cadeau voor een creatief persoon nog wat specialer!

Waardebon voor een creatieve workshop

Op zoek naar een uniek cadeau-idee? Overweeg dan een bon voor een creatieve workshop te geven! Dit is het perfecte cadeau voor iemand die graag creatief bezig is of nieuwe vaardigheden wil leren. De persoon in kwestie kan de bon gebruiken om een workshop naar keuze te volgen, of jij kunt er zelfs een voor hem of haar uitkiezen. Of de creatieveling nu willen leren schilderen, breien, bodypainten, bloemschikken of pottenbakken, er is zeker een workshop die hem of haar zal interesseren.

Tekenkoffer of schilderspullen

Is de persoon voor wie jij een geschenk zoekt een creatief persoon dat graag tekent of schildert? Waarom geef je hem of haar niet een tekenkoffer cadeau? Tekenkoffers zijn er in alle vormen en maten, en ze kunnen gebruikt worden om allerlei tekenmateriaal in op te bergen. Je vindt ze bij hobbywinkels of online. Een pakket voor schilderen op nummer is ook altijd een leuk idee!

Fotopuzzel

Heb je een mooie herinnering van de creatieve persoon vastgelegd op foto, bijvoorbeeld van een leuk uitje samen of een bijzonder moment? Maak er een leuke puzzel van! Een fotopuzzel 1000 stukjes is het perfecte cadeau voor de persoon die alles heeft. Plus, het is iets unieks waar de persoon zeker uren plezier aan zal beleven.

Handlettering boek

Er zijn maar weinig dingen zo bijzonder als een met de hand geschreven geschenk. Of het nu voor een verjaardag is, een jubileum, of zomaar; handgeschreven kaarten en briefjes voelen altijd uniek en bijzonder aan. Letters maken wordt een steeds populairdere kunstvorm en een handlettering boek is de perfecte manier om ermee te beginnen. Met eenvoudige instructies en mooie voorbeelden kun je leren hoe je je eigen handgeschreven meesterwerk kunt maken.

Welk cadeau voor een creatief persoon spreekt jou het meest aan?

Lees ook:

Geef een reactie