5x Cadeautips voor Moederdag

Zoek jij last-minute nog cadeautips voor Moederdag en ben je bloemen, parfum en bonbons beu om te geven? Dan heb ik een leuk lijstje voor je samengesteld met leuke cadeautips.

Zelf vind ik het leuk om van mijn kinderen zelfgemaakte kunstwerkjes te krijgen. Voor mijn eigen moeder iets uitzoeken blijft elk jaar weer een uitdaging. Op Maakjouwkeuze.nl werd ik geïnspireerd door een leuke lijst met actuele tips voor een perfect Moederdag cadeau idee!

Ik laat mij zelf ieder jaar verrassen wat ik voor Moederdag krijg. Ik verwacht niet iets speciaals, maar ik vind het al leuk als er aan de mama’s wordt gedacht. Er wordt niet altijd iets op school gemaakt door de kinderen, dus meestal hint ik mijn man een aantal dagen van te voren dat Moederdag eraan komt zodat hij iets voor zijn eigen moeder kan kopen en samen iets met de kinderen kan regelen, zoals een Moederdag ontbijtje.

Mijn kinderen hebben geen budget om zulke cadeaus te kopen uit het lijstje hieronder. Maar als geld nou geen rol speelt, waar zouden de meeste mama’s dan blij van worden?

Hamamdoek

happy

Als moeder zijnde is het soms lastig om een momentje voor jezelf in te plannen. Wat is er dan heerlijker dan jezelf verwennen met een home spa? Je huid reinigen, maskertje op, lekker in bad met veel schuim, boekje erbij.. Een hamamdoek van Happy Towels is heerlijk zacht om je af te drogen. Deze prachtige hamamdoeken fleuren de badkamer op en je kunt er nog zoveel meer mee. Ik ontving deze hamamdoek om uit te proberen en ik zou hem nu al niet meer weg kunnen denken. Een uitgebreide review volgt nog..

Blender

bl

Kenwood heeft een nieuwe serie  kMix apparaten en deze blender is er één van. Onze oude blender waar we al zeker 6 jaar mee deden is stuk gegaan dus tijd voor een nieuwe? De zomer komt er aan dus kom maar op met die smoothies, fruitsapjes en ander healthy stuff. De adviesverkoopprijs van de Kenwood kMix blender is € 169,- Niet goedkoop, maar wel heel stijlvol en je kunt er van alles mee maken. Een echte keukenmachine is ook wel erg gaaf en makkelijk.

In hetzelfde design hebben ze ook nog andere keuken apparaten:

  • Keukenmachine: €399,00
  • Staafmixer: €79,95
  • Staafmixer-set: €149,00
  • Handmixer: €89,95
  • Broodrooster: €89,95
  • Waterkoker: €84,95
  • Koffiezetapparaat: €99,95

Fietstas

20201925-schoudertas-jeans-01Boodschappen doen op de fiets, daar heb je natuurlijk een fietstas voor nodig. FastRider bracht een nieuwe jeans collectie uit. Hun tassen vind ik altijd heel stijlvol. De Jeans is er in een ruime dubbele fietstas, een shopper model fietstas en een schouder (fiets)tas welke ideaal is voor school of werk. Ik vroeg mij af hoe ik fietstassen straks zou kunnen combineren met een achterzitje die op de bagagedrager bevestigt zou moeten worden. Mijn peuter gaat binnenkort mee achterop de fiets en boodschappen doen wordt anders wel een hele uitdaging zonder fietstassen. Het antwoord heb ik inmiddels ontvangen: een bagagedragerverlenger.

Denk ook even aan Vaderdag volgende maand. Fietstassen zijn ook voor mannen!

Tuinposter

tuindoek-tekst-all-things-grow-with-love-512x512Tuindoeken, ik heb er in het verleden eens een bij Action gekocht voor een prikkie maar dat was zo’n bagger kwaliteit. Als het droog is is het heerlijk weer om in de tuin te werken. Een tuindoek is leuk om de tuin op te fleuren. Deze tuinposter kun je bestellen van Topmuurstickers.nl, ook ideaal voor de Scandinavische tuin. Ik moet mijn man nog even overhalen, want hij vindt dit soort doeken helaas niet mooi. Smaken verschillen zeg ik maar.. 😉

Foto op aluminium, canvas of hout

alu5

Een tijdje terug heb ik deze foto op aluminium gekregen. Foto’s zijn altijd leuk en tegenwoordig kun je ze op veel ondergronden en producten laten drukken. Wat dacht je van glas of hout?

Dit zijn mijn cadeautips voor jullie, niet alleen voor Moederdag maar ook voor als je moeder, je zus, je vriendin of wie dan ook jarig is.

Doen jullie aan Moederdag?

*De uitgelichte afbeelding is van Shutterstock.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

15 thoughts on “5x Cadeautips voor Moederdag

  1. Dit zijn wel flinke prijzen als je hier wat voor je moeder, schoonmoeder, oma etc zou moeten gaan kopen. Als ik dan zou kiezen en niet naar het geld zou kijken, ga ik voor de foto! Ik denk dat ze hier allemaal blij van zouden worden!

Geef een reactie