nijntje uitje nederland - overnachten nijntje hotelkamer utrecht

Een nijntje familiekamer in Stayokay Utrecht

Hostelketen Stayokay opende gisteren een nijntje-kamer in het onlangs geopende Stayokay Utrecht-Centrum aan de Neude. De kamer is nu al te boeken en staat volledig in het teken van nijntje. Mijn dochter gek op dit bijzondere nijntje. Helaas konden we gisteren niet aanwezig zijn bij de opening maar ik denk dat we deze kamer vast een keer gaan boeken.

Inrichting

De vierpersoonskamer in Utrecht is volledig gedecoreerd in nijntje-stijl en voorzien van eigen sanitair en een speelgoedkist met nijntje-spelletjes en -accessoires. Zo vind je in de kamer nijntje-lampen, een nijntje-zitzak, -muurschilderingen, -handdoeken en -beddengoed. Kinderen kunnen hier volop genieten van hun favoriete konijn. Als de avond valt, dromen zij zelfs weg onder een ware nijntje-sterrenhemel.

Vernieuwende concepten

Algemeen directeur van Stayokay, Marijke Schreiner: “Stayokay is continu op zoek naar vernieuwende concepten, bijzondere locaties en verrassende vormen van samenwerking. Toen het nijntje museum ons benaderde voor deze samenwerking, waren wij dan ook direct enthousiast. De nijntje-kamer past bijzonder goed bij de doelgroep ‘gezinnen’ die Stayokay nog meer wil aanspreken. Daarbij is Utrecht natuurlijk het hart van nijntje en Dick Bruna, dus waar anders deze bijzondere kamer te openen dan in deze prachtige stad.”

Bekijk ook onze blog over nijntje uitjes in Nederland.

nijntjekamer1

Eerbetoon

Hostelmanager Eric van der Hulst: “In contrast met het verdrietige nieuws over de dood van Dick Bruna, staat de geboorte van de nijntje-kamer bij Stayokay. Een in eerste instantie onopzettelijk, maar mooi postuum eerbetoon. Bruna’s missie om kinderen de ruimte te geven voor hun eigen fantasie, komt in de kamer goed tot uiting. De kinderen worden gestimuleerd om zelf op ontdekking te gaan in het nijntje museum.”

Een nijntje-kamer boeken

De nijntje-kamer is te reserveren via stayokay.com/nijntje vanaf € 129,-. Dit is inclusief opgemaakte bedden, nijntje-douchegel en -shampoo, uitgebreid ontbijt op echt nijntje-servies, een verrassing voor de kinderen en een familie-entreekaart voor het nijntje museum, waarmee je altijd toegang hebt. Een babybedje is op aanvraag beschikbaar.

Lijkt jou het wat zo’n themakamer? Heb jij ooit al eens in een hostel geslapen?

Bewaren

Bewaren

11 Comments

 • Reply Krystle/Batboy.nl mei 11, 2017 at 5:57 am

  Nog nooit in een hostel geslapen, maar zo’n thema kamer is erg leuk. Mis alleen dekbedovertrekken van Nijntje..

  • Reply Nathalie mei 11, 2017 at 6:50 am

   nijntje beddengoed zit er wel bij 😉

 • Reply Malou mei 11, 2017 at 8:46 am

  Ahh wat schattig zeg!

 • Reply Annemarel mei 11, 2017 at 8:54 am

  Super leuk! Ik zie hem nu zoveel voorbij komen. Benieuwd of ik er binnenkort een kamer kan reseveren. Die zitten waarschijnlijk binnen no time volgeboekt?

  • Reply Nathalie mei 11, 2017 at 9:34 am

   Ik denk dat deze kamer inderdaad veel geboekt gaat worden 🙂

 • Reply Marguerita mei 11, 2017 at 9:58 am

  Ziet er ontzettend leuk uit, zou ik graag eens logeren met mijn gezin!

 • Reply Bianca mei 11, 2017 at 11:20 am

  Ahh wat super leuk en schattig! Ik ben vorig jaar bij StayOkay in Utrecht geweest en het is echt top daar x

 • Reply Jolanda mei 11, 2017 at 7:38 pm

  Leuk zeg!!

 • Reply Charèl mei 11, 2017 at 7:53 pm

  Wat een leuk concept!

 • Reply Claudia mei 12, 2017 at 8:10 am

  Wat een ontzettend leuke familie kamer! Ik kan niet zonder Nijntje, het is een begrip en ook iets waar ik mee ben opgegroeid

 • Reply Diana mei 15, 2017 at 7:17 am

  Wat leuk zo hostel en vooral dat het ook leuk is voor kinderen. Verblijft zelf momenteel in een hostel. Reis vaak alleen dus dit is een mooie manier om nieuwe mensen te leren kennen.

 • Leave a Reply