nijntje uitje nederland - overnachten nijntje hotelkamer utrecht

Een nijntje familiekamer in Stayokay Utrecht

Hostelketen Stayokay opende gisteren een nijntje-kamer in het onlangs geopende Stayokay Utrecht-Centrum aan de Neude. De kamer is nu al te boeken en staat volledig in het teken van nijntje. Mijn dochter gek op dit bijzondere nijntje. Helaas konden we gisteren niet aanwezig zijn bij de opening maar ik denk dat we deze kamer vast een keer gaan boeken.

Inrichting

De vierpersoonskamer in Utrecht is volledig gedecoreerd in nijntje-stijl en voorzien van eigen sanitair en een speelgoedkist met nijntje-spelletjes en -accessoires. Zo vind je in de kamer nijntje-lampen, een nijntje-zitzak, -muurschilderingen, -handdoeken en -beddengoed. Kinderen kunnen hier volop genieten van hun favoriete konijn. Als de avond valt, dromen zij zelfs weg onder een ware nijntje-sterrenhemel.

Vernieuwende concepten

Algemeen directeur van Stayokay, Marijke Schreiner: “Stayokay is continu op zoek naar vernieuwende concepten, bijzondere locaties en verrassende vormen van samenwerking. Toen het nijntje museum ons benaderde voor deze samenwerking, waren wij dan ook direct enthousiast. De nijntje-kamer past bijzonder goed bij de doelgroep ‘gezinnen’ die Stayokay nog meer wil aanspreken. Daarbij is Utrecht natuurlijk het hart van nijntje en Dick Bruna, dus waar anders deze bijzondere kamer te openen dan in deze prachtige stad.”

Bekijk ook onze blog over nijntje uitjes in Nederland.

nijntjekamer1

Eerbetoon

Hostelmanager Eric van der Hulst: “In contrast met het verdrietige nieuws over de dood van Dick Bruna, staat de geboorte van de nijntje-kamer bij Stayokay. Een in eerste instantie onopzettelijk, maar mooi postuum eerbetoon. Bruna’s missie om kinderen de ruimte te geven voor hun eigen fantasie, komt in de kamer goed tot uiting. De kinderen worden gestimuleerd om zelf op ontdekking te gaan in het nijntje museum.”

Een nijntje-kamer boeken

De nijntje-kamer is te reserveren via stayokay.com/nijntje vanaf € 129,-. Dit is inclusief opgemaakte bedden, nijntje-douchegel en -shampoo, uitgebreid ontbijt op echt nijntje-servies, een verrassing voor de kinderen en een familie-entreekaart voor het nijntje museum, waarmee je altijd toegang hebt. Een babybedje is op aanvraag beschikbaar.

Lijkt jou het wat zo’n themakamer? Heb jij ooit al eens in een hostel geslapen?

Bewaren

Bewaren

11 thoughts on “Een nijntje familiekamer in Stayokay Utrecht

  1. Wat leuk zo hostel en vooral dat het ook leuk is voor kinderen. Verblijft zelf momenteel in een hostel. Reis vaak alleen dus dit is een mooie manier om nieuwe mensen te leren kennen.

Geef een reactie