Kindermerkkleding korting tips

Zo scoor je jouw favoriete kinderkledingmerken met korting

Iedereen heeft zo wel zijn favoriete kinderkledingmerken. Of dat nou Quapi, Raizzed of Adidas is, maakt niet zoveel uit. Merkkleertjes zijn niet bepaald goedkoop en zeker niet als je voor jouw kind het nieuwste van het nieuwste wilt kopen. En toch, lukt het mij regelmatig om kindermerkkleding (uit de wat nieuwere collecties) voor aantrekkelijke prijsjes te kopen. Benieuwd hoe ik dat voor elkaar krijg? Lees dan de tips in dit blog, zodat jij ook kinderkledingmerken met korting kunt scoren.

Supersales verzamelt de beste aanbiedingen

Ik ga normaal graag de stad in maar ik vind het ook heerlijk om te shoppen vanuit mijn luie stoel. Eigenlijk koop ik nooit meer kindermerkkleding voor de volle prijs, of ik moet het echt om een bepaalde reden willen hebben. Voor een speciale dag of zo. Als je dan toch online voor je kroost wilt shoppen en niet te veel betalen, kan ik jullie aanraden om eens op de website van Supersales te kijken. Zij verzamelen alle aanbiedingen van zo’n pakweg 260 betrouwbare webshops. Dat is echt super handig. Als je je favoriete kindermode merk in de zoekbalk typt dan krijg je meteen een handig overzicht met aanbiedingen en door het menu zelf kun je ook handig navigeren. Artikel gevonden? De website stuurt je door naar de webshop en je kunt verder met bestellen!

Abonneer je op nieuwsbrieven voor exclusieve kortingscodes

Veel kinderkleding shops versturen ook nieuwsbrieven. Niet iedereen zit hierop te wachten (want het is veelal reclame) en als je geen nieuwsbrieven in je (werk) mailbox wilt ontvangen, dan kun je hier het best een speciaal mailadres voor aanmaken. Waarom? In deze nieuwsbrieven zie je als één van de eersten de allernieuwste collecties en veel webshops delen met regelmaat een kortingscode, exclusief voor hun nieuwsbrieflezers. Soms wel met codes van 10 of 20 procent.

Wacht op de uitverkoop

Zodra een kinderkleding merk hun nieuwe collecties lanceert en naar de winkels stuurt, betaal je daar de eerste weken meestal de volle pond voor. Soms heb je geluk met een kortingscode uit een nieuwsbrief maar als dat niet zo is kun je beter even wachten. Tegenwoordig beginnen webshops en winkels steeds sneller met afprijzen van kleding, dus wachten loont zich. Volg ze op social media om op de hoogte te blijven. In het begin is het wat minder korting en aan het eind van elk seizoen kunnen kortingen soms wel oplopen tot 80 procent. Het nadeel van zo lang wachten is wel dat je misschien misgrijpt en dat je favoriete artikelen aan je neus voorbij gaan.

Hoe vaak koop jij kinderkledingmerken met korting?

Lees ook:

Geef een reactie