Foute kerstboom

Ja het is een foute kerstboom. Het ziet er niet uit haha, maar dit is hem dan onze versierde boom dit jaar. Niets alles in één of twee kleuren maar.. in alle kleuren van de regenboog! Ik heb alle versiering wat we hadden van de afgelopen jaren uit de kelder gehaald. En samen met de jongens hebben we de boom versierd. Having fun!

Aangezien ons meisje net 1 jaar is hebben we de boom in de keuken een plekje gegeven. Ze zit nu in de fase dat ze overal aan zit en ik moet er niet aan denken dat ze de boom neerhaalt en eronder ligt. Misschien snapt ze het volgend jaar beter zodat de boom dan weer in de woonkamer kan.

Foute kerstboom

Het thema voor de tweede kerstdag dit jaar is FOUTE KERST! Dus is mijn missie geslaagd met de foute kerstboom?

Winactie

Ik ben erg benieuwd hoe jullie de boom versierd hebben. Daarom organiseer ik ook een leuke winactie. De prijs is een verassing!

  • Plaats een foto van jouw kerstboom onder het bericht op mijn Facebook pagina of op mijn tijdlijn.
  • Voor een extra winkans kun je het bericht delen, of je vrienden erin taggen.

Uit alle inzendingen loot ik willekeurig met lootjes 1 winnaar en iedereen met een Nederlands postadres kan mee doen! Een aantal leuke inzendingen krijgen een plaatsje op mijn blog. Je kunt meedoen tot en met 26 december, de winnaar word op 27 december bekend gemaakt op mijn blog.  Veel succes allemaal!

 

Doe jij ook mee? En wat vind je van mijn kerstboom?

10 thoughts on “Foute kerstboom

Geef een reactie