Super Mario 3D World Browser's Fury Review Ervaring

Game recensie: Super Mario 3D World + Bowser’s Fury

Super Mario 3D World + Bowser’s Fury voor de Nintendo Switch is sinds vorige maand uit en wij mochten het spel reviewen. Mijn man, ik én ook de kinderen vinden het spel echt geweldig! Vooral wanneer Mario in Mario-Kat transformeert, want dan krijgt hij speciale krachten. Zo kan hij dan bijvoorbeeld klimmen met zijn kattenklauwen of zijn vijanden krabben. Ook de mini-games in dit spel (zoals we ook gewend zijn van de andere Mario games) zijn weer erg leuk.

Super Mario 3D World + Bowser’s Fury

Ga met Mario, Luigi, Peach en Toad op avontuur om Sprixieland te redden in Super Mario 3D World + Bowser’s Fury. Red de Sprixie-prinses en haar volgers in deze uitgebreide versie van Super Mario 3D World, en bundel je krachten met je nieuwe bondgenoot Bowser Jr. in het gloednieuwe bonusavontuur Bowser’s Fury.

In de inmiddels 35 jaar tellende geschiedenis van Super Mario Bros is Mario dankzij power-ups talloze keren getransformeerd, zoals in Vuur-Mario, Tanuki-Mario, Bijen-Mario en nog veel meer. Nu is het voor Mario tijd om een angstaanjagende nieuwe kattengedaante aan te nemen. Hij heeft alle hulp nodig die hij kan krijgen, want Bowser is gigantisch geworden en zijn stoppen zijn doorgeslagen.


Hoewel sommige spelers het oorspronkelijke Super Mario 3D World voor de Wii U zullen kennen, bevat Super Mario 3D World + Bowser’s Fury voor de Nintendo Switch diverse extra’s waar je in kunt duiken. In het gedeelte Super Mario 3D World kunnen spelers overal in allerlei kleurrijke levels een spannend avontuur beleven met vrienden en familie, want in de online en lokale multiplayerstand kunnen namelijk tot wel vier spelers spelen als Mario, Luigi, Peach en Toad.

Review; onze ervaring met Super Mario 3D World + Bowser’s Fury op de Nintendo Switch

Er zijn ontzettend veel leuke spellen voor de Nintendo Switch maar Mario spellen zijn all-time favoriet wanneer wij vrienden op bezoek hebben. Iedereen vind de personages leuk en de spannende partygames maken de spellen helemaal af. Wij konden dan ook niets anders verwachten dat Mario 3D World + Bowser’s Fury een succes zou worden.

De werelden zijn erg mooi en de 3D dimensie maakt het spel nog veel leuker. Mijn dochter van zes jaar kan ook al goed met het spel overweg. Af en toe vraagt ze haar broers of papa even als een level niet zo goed lukt. Daarna kan ze weer een tijdje verder. Haar favoriete personage in het spel: Mario als Kat-Mario natuurlijk, maar dat beschreven we al in de intro van dit artikel.

Ook de jongens vinden het spel erg leuk en spelen het graag met hun vrienden. Het is voor hun heel verleidelijk om dit spel urenlang achter elkaar te spelen. Super Mario 3D World + Bowser’s Fury is echt een leuk spel voor het hele gezin, alleen of met vrienden!

Kijk hier voor meer informatie en updates over dit spel.

Geef een reactie