belevenis cadeau geven voor papa vaderdag

Geef papa een leuke belevenis cadeau voor Vaderdag

Zondag is het Vaderdag. Zondag al? Ja, zondag! En ondanks dat je er echt al weken aan denkt, heb je nog geen leuk cadeautje gevonden. Dat begrijpt iedereen, want je bent druk en eigenlijk wil je dit jaar wel écht iets leuks geven. Die man heeft met corona al zo veel binnen gezeten. En hij mocht ook al niet naar kantoor om even te ontsnappen aan z’n gillende kinderen. Tijd voor de beste man om er op uit te gaan, weer genieten van het leven. Maar ja, terug naar het probleem: wat geef je dan? Een belevenis die ze niet snel zullen vergeten!

En omdat het om uitstapjes gaat, kun je ze ook last-minute bestellen bij bijvoorbeeld Surprise factory. Je geeft het cadeau op Vaderdag en hij kan er later van gaan genieten. Naast de Vaderdag knutselwerkjes van je kinderen is dit het ultieme cadeau.

5 indrukwekkende belevenissen voor papa

1. Geen bierpakket maar een bierproeverij 

Die bierpakketten kennen we nu wel. Helemaal na corona. Tijd om voor de iets avontuurlijkere variant te gaan. Geef een bierproeverij cadeau. Er zijn verschillende varianten: met een rondleiding en lekkere hapjes, of een workshop zélf bier brouwen. In België kun je zelfs een heel bierweekend beleven. Is je vader geen ‘bierman’? Ga dan voor de whiskyproeverij of een wijnproeverij, keuze genoeg.  

2. Toeren in een bijzonder voertuig 

Allereerst een vraag: wat voor man is je vader?  

Oude hippie? Geef toeren in een Volkswagen busje. 

Eeuwige student? Toertje in een lelijk Eendje of zo’n Volkswagen Kever. 

Ruiger typje? Geef toeren op een Trike cadeau. 

3. Scheuren in een snelle auto

Leuk en aardig allemaal, maar mijn vader is meer van de snelle auto’s. 

Oké, voor jouw vader a.k.a. “het Racemonster” is er ook genoeg te beleven. Laat hem scheuren in een Lamborghini, Ferrari, of laat hem zelf het circuit op gaan! Eens kijken of hij dan onder de indruk is van jouw Vaderdagcadeau.  

4. Etentje op een bijzondere locatie

Hoezo “wat doen”? Mijn vader wil gewoon lekker eten. Fair enough, maar als je dan een etentje cadeau geeft, maak er dan wel iets bijzonders van. Een toffe locatie of bijzonder eten. Probeer eens iets nieuws, er is genoeg leuks te vinden! Een paar tips: Brunchen op 100 meter hoogte of een Walking dinner… 

5. Dingen kapot slaan in een smash room

Allemaal leuk, maar nog iets te gewoontjes voor je? Dan nu het klapstuk van alle cadeau ideeën voor Vaderdag. Laat hem helemaal los gaan in een Smashroom! Kost een paar tientjes, maar dan mag hij alles kort en klein slaan wat hij kan vinden. Ik zou wel zelf even uit de buurt blijven. Als al die frustraties nu maar niet over jou gaan.  

Genoeg nieuwe cadeau ideeën opgedaan? Alleen nog even online bestellen en dan maak jij een onvergetelijke indruk op je vader a.s. zondag. Veel plezier en vergeet niet: Geniet!  

Ps. Je kunt je vaderdagcadeau bij SurpriseFactory ook digitaal geven met een filmpje via de mail of Whatsapp. Super leuk toch, helemaal als je zondag niet bij je vader op bezoek gaat.  

Geef een reactie