winactie-ernst-bobbie-2018-2019

Win 4 kaarten voor de show ‘Geklungel in de Jungle’ van Ernst en Bobbie (gesloten)

Ernst, Bobbie en de rest… Het deuntje blijft maar hangen hier. Al 20 jaar is het grappigste soepkippenduo onafgebroken op de televisie en op internet te zien. Met hun nieuwste voorstelling ‘Geklungel in de Jungle’ vieren ze hun 20 jarig jubileum in meer dan 30 theaters en wij mogen hiervoor 4 tickets verloten. Doe jij mee aan deze winactie?

Twintig jaar al, wat een feest voor Ernst en Bobbie! Ik kan mij de eerste afleveringen nog goed herinneren. Zelfs als twaalfjarige vond ik het leuk om dit duo op tv te zien met hun gekkigheid. Van 7 oktober 2018 tot en met 12 mei 2019 schitteren ze met hun nieuwste show(s). In ‘Geklungel in de Jungle’ staan zoals gewoonlijk grappen, avontuur, spanning, meezingen en meedoen centraal. Alle grote hits van de afgelopen 20 jaar komen voorbij. Een echte aanrader voor gezinnen die van lachen houden!

Lees ook: tips voor het eerste theaterbezoek met een peuter of kleuter.

Over Geklungel in de Jungle

geklungel-in-de-jungle

Ernst en Bobbie krijgen een onmogelijke opdracht: ze moeten een zeldzaam dier terugbrengen naar zijn natuurlijke omgeving. Om deze opdracht tot een goed einde te brengen, besluiten ze af te reizen naar de jungle. Het zou een makkelijke klus moeten worden maar natuurlijk gaat er weer veel, heel veel mis. Samen met de hulp van de kinderen uit de zaal loopt ook dit avontuur toch weer goed af. Een doldwaze voorstelling waarin heel veel te lachen valt voor kinderen en minstens zo veel voor de ouders.

Sinterklaas show met Ernst en Bobbie

ernst-bobbie-sinterklaas-show-2018-2019

In de Sinterklaas periode treedt het duo ook nog op met ‘Een Spannende Verjaardag voor Sinterklaas’. Hierin organiseren Ernst en Bobbie een verjaardagsfeestje voor Sinterklaas, waarbij er wel hele vreemde dingen gebeuren met Sinterklaas…

Kijk voor de exacte locaties en kaartverkoop op www.ernstbobbie.nl

Over Ernst en Bobbie

Het populaire kinderheldenduo wordt gevormd door ERIK VAN TROMMEL (als de serieuze Ernst) en GERT-JAN VAN DEN ENDE (als de impulsieve en een beetje ondeugende Bobbie) die al ruim 25 jaar met hart en ziel bezig zijn met het maken en spelen van kinderprogramma’s en kindervoorstellingen. Voor hun creaties Ernst en Bobbie schrijven ze alle teksten en liedjes zelf. Net als Ernst en Bobbie zijn Erik en Gert-Jan ook in het dagelijks leven goede vrienden, wat je terug ziet in het speelplezier dat van het podium afspat tijdens de Ernst en Bobbie-shows.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=p9CeNQlHcqI[/embedyt]

Win 4 tickets voor Geklungel in de Jungle

Om het 20 jarig jubileum van Ernst en Bobbie te vieren mogen wij een van de lezers van Volgmama trakteren op 4 kaarten voor de show ‘Geklungel in de Jungle’. Kijk in deze lijst en laat hieronder een reactie achter met 2 opties voor de theaters waar je de show wilt gaan zien. Dus een optie 1 en een optie 2. Let er ook op dat je een geldig mailadres achterlaat zodat we je kunnen benaderen als je de prijs hebt gewonnen.

De winnaar maken we bekend op 15 oktober. Veel succes!

Jane W heeft gewonnen, we nemen contact met je op!

46 thoughts on “Win 4 kaarten voor de show ‘Geklungel in de Jungle’ van Ernst en Bobbie (gesloten)

 1. Wat zouden wij graag winnen! Onze zoon van 4 kijkt elke ochtend naar hen op tv.
  Wij zouden graag de kaarten willen winnen voor hun show in Ijsselstein of Zeist.
  Fingers crossed!

 2. Oh wat leuk! Mijn kinderen zijn echt dol op de serie van Ernst, Bobbie en de rest. Zowel mijn dochter (7 jaar) en zoon (5 jaar) zouden het echt te gek vinden als ze hun in het theater kunnen zien. Dit zou een hele leuke verrassing voor ze zijn! Ik doe dan ook graag mee zodat we als gezin er met zijn vieren heen kunnen :). Onze eerste voorkeur gaat uit naar de show op 12 oktober 2019 om 13:30u in Posthuis theater in Heerenveen. Dat is lekker dichtbij! De twee optie voor ons is de show op 3 februari 2019 in Atlas theater in Emmen om 13:30u. Liefs, Liset.

 3. Super leuk!
  Ik doe heel graag mee voor ons dochtertje.
  Ze is helemaal gek op Ernst en Bobbie, we kijken iedere dag en we krijgen ook regelmatig ‘Soepkip’ te horen. ??
  Ze is 20 oktober jarig, dit zou echt een super geweldig cadeau zijn.
  Heel graag S.C.C. De Enck (Oirschot) of Parktheater Eindhoven.

 4. Hoi hoi,

  Geweldig mijn kleindochter moet nog 4 worden en zingt alles mee. Alweer 1 pff eerst mijn eigen kinderen nu zij hihi. Ik doe dus heel erg graag mee!

  1 Eindhoven
  2 Venray

  Leuke #ACTIE.

  Groetjes Claudia!

 5. Iwwwwwwwww Zo leuk dit!!!!!!wat zou in dit graag winnen!
  Leuk Nathalie dat je dit mag weggeven!
  Blijft geweldig om al je blogs te lezen
  Optie 1 uden
  Optie 2 barneveld
  Heeeel hard duimen voor mijn meisjes

  Liefs x loes

 6. O wat geweldig zeg!!! Mijn 2 meiden liggen altijd helemaal in een deuk als ernst en bobbie verschijnen op tv en het woord soepkip vergeet je natuurlijk nooooit meer haha!!
  En wat een leuke datums!!
  20 januari (bergen op zoom) wordt ons kleine meisje alweer 6 jaar en hoe leuk zou het zijn dit te vieren samen met haar 2 grote vrienden ernst en bobbie? ?
  En 24 maart (roosendaal) zijn mijn vrouw en ik 11 jaar samen en ook dit feestelijke moment vieren we natuurlijk graag met zijn viertjes!
  Nu maar duimen!!!

Geef een reactie