Shoplog: goedkope feestjurken bij Sans Online

Zijn jullie nog opzoek naar een betaalbare avondjurk voor een bruiloft, kerst of een ander feestje? Bij Sans Online, mijn favoriete online kledingwinkel, vond ik hele mooie en goedkope feestjurken. Ik bestelde drie jurken van maximaal 35 euro per stuk en ik kan moeilijk kiezen welke nu het leukste is. Ik laat ze allemaal even zien in deze shoplog.

Ik neem regelmatig even een kijkje bij Sans Online. Dit keer kreeg ik shoptegoed en was ik eigenlijk van plan om herenkleding voor mijn man te kopen. Toch vielen mijn ogen op deze prachtige afgeprijsde feestjurken. Ik draag graag jurken en ik kan er ook echt niet teveel van hebben. In de lente shopte ik dit jurkje bij Sans Online en dit werd ook echt mijn lievelingsjurk. En niet alleen voor een feestje want ik droeg hem ook als zomerjurk. Alleen is dat mooie donkerblauwe jurkje mij nu helaas te groot geworden omdat ik een paar kilo ben afgevallen. Jippie!! Een goede reden om nieuwe jurkjes te shoppen dacht ik zo.

Een Maxidress als partydress

betaalbare-feestjurken-online

Ik had al een mooie maxi jurk voor de zomer maar die is niet echt geschikt voor een feestje. Normaal kijk ik eerst bij Sans Online of ik wat leuks kan vinden bij het merk Jacqueline de Yong. Dit is echt een merk voor de fashionista’s die van betaalbare mode houden. Ik heb al een paar leuke zomershirts van dit merk in mijn kast hangen en er komt vast nog meer bij.

Deze maxi jurk die ik heb gekozen is van het merk Vila en heb ik bewust een maatje groter genomen omdat de kleding van Villa bij mij vaak een maatje kleiner uitvalt. De jurk heeft een perzikkleur en kun je prima dragen op een zomerse bruiloft of een première. De maxi feestjurk was in de sale en kostte 35 euro.

Betaalbare feestjurken voor elke gelegenheid

goedkope-feestjurk-sans-online

Deze donkerblauwe jurk met ruches is van het merk Object. Omdat deze lange mouwen heeft kun je deze ook het hele jaar dragen voor elke gelegenheid. Deze jurk was het goedkoopste van de drie die ik heb gekocht en koste € 20,-. Mijn man vind mij deze jurk het mooist staan. Zelf kan ik niet kiezen dus ik neem ze gewoon alle drie.

Dit is dus de jurk die ik al eerder in het blauw had maar die mij nu te groot is geworden. De feestelijke jurk is van Vero Moda en was nu in de aanbieding voor € 25,-. Ik nam hem een maat kleiner en die past nu perfect. Voor de decemberfeestdagen zal ik denk ik toch voor een ander kleurtje gaan. Dit kleurtje is toch wel meer voor de zomer.

goedkope-feestjurken

Welke jurk vinden jullie het leukst?

Review Date
Reviewed Item
Goedkope feestjurken
Author Rating
51star1star1star1star1star

10 Comments

 • Reply Krystle/Batboy juli 31, 2018 at 7:03 am

  Leuk zeg! Ik vind de blauwe en perzik kleur je erg leuk staan! Dat zijn ook nog eens leuke prijsjes!

  • Reply Nathalie augustus 6, 2018 at 9:01 pm

   Dat dacht ik ook! Zijn ook mijn favorieten.

 • Reply kreanimo juli 31, 2018 at 10:06 pm

  Ik zou de roze kiezen voor mezelf! Leuke jurkjes!

  • Reply Nathalie augustus 6, 2018 at 9:02 pm

   Dankje Kreanimo. Ik moet een beetje wennen aan de roze kleur maar het model vind ik prachtig!

 • Reply Danielle juli 31, 2018 at 11:38 pm

  Oh nu wil ik ook jurkjes gaan shoppen haha. Die roze vind ik echt heel schattig en staat je ook schitterend!

  • Reply Nathalie augustus 6, 2018 at 9:03 pm

   Dankjewel! Leuk om te lezen Danielle 🙂

 • Reply Fleur augustus 1, 2018 at 7:39 am

  Mooie jurken zeg en zeker geen geld. De lange in mijn favoriete

  • Reply Nathalie augustus 6, 2018 at 9:04 pm

   Nee hè. De lange is mooi voor premières vind ik zelf. Hoop dat ik er binnenkort weer één kan bezoeken. 😉

 • Reply Mariëlle | Me-licious augustus 7, 2018 at 7:54 am

  Mooie jurken hoor! Ik vind de eerste en laatste je het mooiste staan. En wat een heerlijke prijsjes 😉 Daar koop je nog eens wat voor.

 • Reply Nicole Orriëns augustus 23, 2018 at 8:59 am

  Wat een mooie jurken! En 35,- is een mooie prijs. Mijn enige zorg zou het materiaal zijn: is dat katoen of polyester?

 • Leave a Reply