grappig-valentijn-cadeau

Grappige valentijnscadeaus

14 februari 2019 is het weer Valentijnsdag. Een bosje bloemen, parfum, een doosje Merci chocolade of een valentijnskaart… Waar verras jij je liefde mee? Dit keer misschien met een geinig geschenk zoals dit teddyberen boeket? Ik vond bij Megagadgets 3 originele en grappige valentijn kado’s. Lachen gegarandeerd! En vergeet de winactie niet. Wij mogen namelijk 20 euro shoptegoed verloten. Doe je mee?

Een plucheknuffel, chocola, parfum… het is leuk om te krijgen maar echt zó standaard. Doe eens gek en verras je lief met een grappig cadeau voor Valentijnsdag. In mijn favoriete gadgetwinkel Megagadgets, zocht ik naar de leukste én grappigste valentijn cadeaus en maakte er een top 3 van. Twee van deze items heb ik gekregen, zodat ik er wat meer over kan vertellen.

Grappig Valentijn Kado

grappig-cadeau-Valentijn
Hoe cute is dit teddyberen boeket?

Teddyberen boeket

Toen ik dit teddyberen boeket zag werd ik meteen verliefd. Het ziet er zo schattig en knuffig uit. In plaats van een boeket rozen, zit er in dit boeket een heel elftal inimini schattige teddybeertjes. Allemaal dametjes want ze hebben een rokje aan, dragen een kroontje, oorbellen en een sluier. Ik hoef zoiets niet aan mijn man te geven want die vind het veel te kitsch, maar ik vond het echt superleuk om te krijgen! Het boeket teddyberen zit in een grote parelmoerkleurige doos die je kunt gebruiken voor al je valentijnskaarten van de voorgaande jaren… of om het boeket in op te bergen. Het boeket is ook leuk voor Kawai liefhebbers. Toen mijn dochter het teddyberenboeket zag wilde ze trouwen met papa. De teddybeertjes zitten goed vastgelijmd aan stokjes, dus ze vallen er niet zomaar af. Het boeket is te koop voor € 29,95.

Pailletten kussens ‘Love’

Pailletten op kleding kennen we allemaal maar zo’n kussen is helemaal het einde voor op de bank, in de stoel, in de slaapkamer…

De achterkant is zwart en de stof voelt zijdezacht. Op de voorkant kun je kiezen voor een hartje of je kunt alle pailletten met je hand naar de tekst ‘Love’ vegen. Ik heb het kussen aan mijn dochter gegeven want als deze in de woonkamer ligt dan kan ik er niet vanaf blijven haha.

grappig-cadeau-valentijn
love-kussen-pailletten-valentijnsdag-grappig-kado

Het pailletten kussen kost € 14,95.

Kissing Love Tester


De Kissing Love Tester test je liefde met slechts één kus. Samen met je geliefde houdt je het hart vast en geef elkaar dan een kus. Deze liefdes test zal oplichten en met geluid (romantisch muziekje of zoem geluid) aantonen of jij je ware liefde gevonden hebt. Leuk voor de fun! Gaat ie zoemen.. kus je gewoon lekker nog eens je schatje. Deze liefdestest kost € 10,95.

Maak kans op 20 euro shoptegoed

Ben jij nog opzoek naar een leuk of grappig valentijnscadeau? Of heb je een ander grappige gadget bij Megagadgets gezien? Laat hieronder of op Facebook weten welke gadget jij het liefst uit deze webshop zou willen hebben.

De winnaar ontvangt op 5 februari bericht. Veel succes!

Cindy L J…n heeft gewonnen en heeft op Fb bericht ontvangen.

53 Comments

 • Reply Natasja januari 29, 2019 at 6:48 am

  Wat een leuke dingen heeft die webshop. Dat kussen zou mijn oudste dochter ook erg leuk vinden. Ik vind zelf deze flesjes ook leuk: LED Bottle Light – Mermaid/Unicorn. Vooral de unicorn.

 • Reply Ingrid januari 29, 2019 at 6:55 am

  Het glow kussen is heel erg leuk. Zou ik graag aan mijn man en kinderen geven. Het pailletten kussen is ook heel gaaf!!

 • Reply Marian zw januari 29, 2019 at 7:10 am

  Drinken de hele dag door thee, maar s avonds op de bank met een pot thee is wel echt ons rust momentje. Ik zou dan ook deze set mokken uitzoeken. https://www.megagadgets.nl/i-love-you-double-mok.html

 • Reply Renee januari 29, 2019 at 7:20 am

  Omg! Een zeemeermin deken!! Zoiets waarvan je niet wist dat je het altijd al wilde hebben! Nu dus wel 😉

 • Reply Joy januari 29, 2019 at 7:34 am

  Wat een leuke actie! Ik zou in ieder geval een paar eenhoorn thee eieren of kopjes o.i.d bestellen denk ik. Wij zijn echte theeleuten. ?

 • Reply elisabeth maria martina januari 29, 2019 at 7:56 am

  wat een geweldig gebaar, verras me maar met dit prachtige exemplaar #duimenmaar
  https://www.megagadgets.nl/maanlamp.html

 • Reply Anne-Laura januari 29, 2019 at 8:15 am

  Wat een leuke actie! Ik zou het boeket zeeprozen en een massageset willen kopen! De keuze is wel moeilijk hoor, want wat hebben ze veel leuke originele cadeautjes voor elke prijzklasse!

 • Reply Xaviera Jamie januari 29, 2019 at 8:46 am

  Wat een onwijs leuke cadeaus! Niet afgezaagd maar enorm origineel! Ik zou het Boeket Zeep Rozen direct uitzoeken.

 • Reply Nicole Wanten januari 29, 2019 at 8:49 am

  wauw…..ik als berefreak zou blij zijn met die beertjes. gave actie <3

 • Reply Sharon v Bregt januari 29, 2019 at 9:31 am

  Haha wat een grappige dingen. Ik zou gaan voor de LED kaarsen of de lichtshow voor in bad ?

 • Reply kempenaers anita januari 29, 2019 at 10:32 am

  de knikkerbaan zou leuk zijn voor mijn kleinzoon

 • Reply Marion Poeste Thomas januari 29, 2019 at 10:33 am

  Pailletten kussens ‘Love’ is nu al mijn favoriet  super leuk voor op ons nieuwe bankstel straks  -stiekem ook leuk voor mezelf, ik ben de dag ervoor 13feb jarig-

 • Reply brants harry januari 29, 2019 at 10:37 am

  leuke webshop, het shoptegoed geef ik aan mijn kleindochter, wat zij zal kiezen is waarschijnlijk een lichtbord

 • Reply Lodi januari 29, 2019 at 10:49 am

  Dan ga ik voor het thee-ei en de pizza snijder, gewoon voor mezelf, of het lichtbord die is ook wel erg gaaf.

 • Reply Sherry januari 29, 2019 at 11:22 am

  Wat leuk ik zou die reuze panda pantoffels kiezen. Mocht ik de winnaar zijn. Ik bennjarig op 2 februari en wat een toffe shop is dat.

 • Reply J. Jonker januari 29, 2019 at 12:09 pm

  De vlaggenmast kerstverlichting (maar die was niet in voorraad) of de paraplu Sterrenhemel zijn favoriet. Daarnaast vond ik de zwanensoeplepels , de riddermuts, vossenmuts, diamond solar lights en de oceaan plafondprojector ook erg mooi! Met deze prijs weet ik dus altijd wel wat te vinden bij Megagadgets. Ik denk dat ons dochtertje trouwens ook voor een boeket teddybeertjes zou gaan!

 • Reply Erika Panjer januari 29, 2019 at 1:04 pm

  Helemaal leuk zou voor mijn dochter de grote olifant willen

 • Reply Corinne januari 29, 2019 at 2:04 pm

  Voor mijn dochter haar kamer de led bottle light.

 • Reply CindyL januari 29, 2019 at 2:36 pm

  Wat geweldig mooi geschenk hier tover ik voor mijn geliefde mooi verrassing uit de hoed!! Dit vind helemaal te gek en fantastisch GOED.

 • Reply Claire Rhee januari 29, 2019 at 4:09 pm

  Ahhwww dat boeket met beertjes is echt te schattig ???
  Met Valentijnsdag doe ik ook altijd iets speciaals voor mijn twee meisjes. De ontbijttafel is extra gezellig versierd met hartjes in allerlei soorten, dus kaartjes, kaarsjes, placemat in een hartjes vorm, het brood snijd ik in hartjes vormen, rietjes met hartjes eraan enz enz.
  Ik zou dolgraag zo’n gezellig knuffelig boeket op tafel zetten voor ze ❤ succes gegarandeerd ??
  Maar ik heb nog veel meer gezien om onze ontbijttafel mee te versieren, dus ik ga nog even verder neuzen ☺

 • Reply Tamara januari 29, 2019 at 8:07 pm

  De theepot cadeau set is supertof, samen fijn thee drinken!

 • Reply Gea januari 29, 2019 at 9:21 pm

  Zoveel leuks! ❤️
  Zou voor de hot Stones en handverwarmers gaan

 • Reply Linda Smeets januari 29, 2019 at 9:36 pm

  Wat een enorm leuke webshop! Daar ga ik vaker terug om rond te neuzen!
  Ik doe uiteraard graag mee en zou graag de Vijzel pesto set, Pizzasnijder – Slice of Love en de Flamingo paraplu willen aanschaffen!

 • Reply Ruud januari 29, 2019 at 9:42 pm

  De hot stone massage set! Heerlijk even tot rust komen….

 • Reply Suzanne Hin januari 29, 2019 at 10:12 pm

  Mijn oudste dochter gaat op Valentijnsdag samen met haar papa op wintersport. Nu wil ik mijn jongste dochter verrassen met iets speciaals. Dat pailletten kussen zou ze echt fantastisch vinden, want ze is dol op verander spulletjes zoals ze ze zelf noemt. Het liefst doet ze elke dag een verander shirt aan dus dit kussen vind ze vast fantastisch.

 • Reply Laura K. januari 30, 2019 at 3:25 pm

  Super leuke website is het!
  Ik vind dit zo grappig voor carnaval… denk dat onze 3 jongens hun papa zo wel over straat willen zien gaan 😀
  https://www.megagadgets.nl/opblaasbaar-t-rex-pak.html

 • Reply Jolein jolein januari 30, 2019 at 4:27 pm

  OMG wat een leuke dingen staan er op de site van MegaGadgets zeg !!! Deze pooping Unicorns zullen mijn dochters echt wel heel gaaf vinden ?https://www.megagadgets.nl/unicorn-candy-dispenser.html?dfw_tracker=14899-9386&sqr=Unicorn&amp;

 • Reply Sabine januari 30, 2019 at 6:06 pm

  Ik wil wel graag de onderwater light show winnen. Een disco in het water. Leuk voor als onze dochter in bad gaat.

 • Reply m chen januari 30, 2019 at 9:04 pm

  Maanlamp – 3D Print zal ik graag het liefst willen!

 • Reply wendy januari 31, 2019 at 8:33 am

  Wauw wauw Wauwie van deze verwennerij wordt ik zeker heel blij zou heel graag een prachtige pallette kussen willen wie wil dat nou niet 🙂 #Pureverwennerij van een prachtig kussen voor valentijn wordt ik altijd mega blij. Deze vind ik het gaafst https://www.megagadgets.nl/love-pailletten-kussen.html. Nu maar heel hard hopen dat er veel geluk mijn kant op mag komen want als ik deze fijne prijs zou mogen winnen dan raak ik van blijdschap helemaal buiten zinnen en kan het verwennen van mezelf beginnen? #FingersCrossed

 • Reply Chantal Bosch januari 31, 2019 at 8:37 am

  Wat een grappige dingen ben dol op heerlijke geuren in huis en led dus ik ga voor deze mooie stokjes hopelijk mag ik dit shoptegoed voor Valentijn winnen https://www.megagadgets.nl/led-geurstokjes.html

 • Reply Wilmsen Anita januari 31, 2019 at 9:24 am

  Alpaca-pantoffels

 • Reply lottie januari 31, 2019 at 9:24 am

  De Alpaca knuffel! Welk hart gaat hier nou niet sneller van kloppen?!

 • Reply Suzan januari 31, 2019 at 10:20 am

  Ik ben iets meer dan een maand geleden bevallen van een prachtige dochtertje (28-12-2018). Ik verdien het om eindelijk tot rust te komen. Mijn man mag mij lekker gaan verwennen met valentijnsdag met een heerlijke warme ontspannende massage: https://www.megagadgets.nl/hot-stone-massage-set-6790.html

  En daarna is het tijd voor een gezellige badmoment:
  https://www.megagadgets.nl/underwater-lightshow.html

 • Reply melissa januari 31, 2019 at 10:51 am

  Dat was even lekker snuffelen in de webshop, waar ik voor zou gaan: underwater lightshow (supergezellig samen in bad met een lichtshow; geweldig idee haha. en voor de kids allebei een emoij knuffel.

 • Reply anja januari 31, 2019 at 11:52 am

  erg is zo veel leuk maar ik ga voor de Alpaca Pantoffels

 • Reply E. Wout januari 31, 2019 at 1:09 pm

  Ik ga 100% voor mermaid blanket, zo leuk ??

 • Reply Oma Will januari 31, 2019 at 2:25 pm

  Heel graag doe ik mee voor twee Alpaca knuffels voor mijn jongste twee kleindochters.
  Ze zijn afgeprijsd , wat wel prettig is, kan ik ze allebei een knuffel geven met een dikke knuffel, als Valentijns-cadeautje.
  Ik volg Bloglovin en waag graag een kansje.

 • Reply Bianca Fenna januari 31, 2019 at 4:42 pm

  Aangezien ik geen partner ben maar wel heel trotse moeder van 2 hele lieve dochters, zou ik voor hun graag een lightbox bestellen van dit tegoed.

 • Reply iris januari 31, 2019 at 6:02 pm

  Heel graag doe ik mee voor het love pailetten kussen? leuke actie?

 • Reply Jan januari 31, 2019 at 10:24 pm

  Het glow kussen is helemaal te gek.

 • Reply Anita te Gussinklo januari 31, 2019 at 10:45 pm

  De donut kussens vind ik wel zoet voor Valentijnsdag

 • Reply Nina Mol februari 1, 2019 at 5:33 am

  Ik ben altijd al dol op zo’n knikkerbaan geweest :-O

 • Reply Marian B februari 1, 2019 at 9:24 am

  Wat een leuke spulletjes! De alpaca knuffel vind ik geweldig voor mijn dochtertje en de Light box A4 zou wel wat zijn voor op school.

 • Reply Sandy van der Kolk februari 1, 2019 at 1:17 pm

  De Samurai paraplu vind ik wel erg leuk… of de zwaard paraplu…. ik weet nog niet goed welke maar ik vind ze super leuk! Niet zo saai met een gewone paraplu, hier word je zelfs in een plensbui vrolijk van 🙂

 • Reply Mirjam Hellingman februari 1, 2019 at 8:59 pm

  Mijn dochter zou helemaal gek worden van dat bosje met beertjes, als grote berenfan. Ik heb even gekeken, maar er is zoveel leuks, je blijft maar kijken. Mijn man heeft het altijd over een uselessbox, wat ik nogal nutteloos vind, maar als ik hem daar blij mee kan maken doe ik dat graag.

 • Reply Margo februari 2, 2019 at 10:16 am

  Het beertjesboeket is wel heel erg cute. En heel toepasselijk als je vriend allergisch is voor stuifmeel en er geen bloemen in huis mogen staan.

 • Reply Katrijn februari 3, 2019 at 3:37 pm

  Het beertjesboeket zal ik graag willen hebben het is heel schattig

 • Reply Anneliese de Waal februari 3, 2019 at 5:13 pm

  Wat een leuke winactie, ik vind het volgende cadeau erg leuk = https://www.megagadgets.nl/kussen-met-bekerhouders-couch-king.html

  Doe graag mee voor mijn man 🙂 🙂

  Groetjes Anneliese

 • Reply sylvia februari 3, 2019 at 9:32 pm

  ze hebben zoveel leuke dingen bij megagadgets, heb er al vaak iets besteld, ik vind de led kaarsen en de alpaca knuffel/pantoffels wel superleuk! maar het blijft lastig, misschien valt de keuze ook nog wel op iets anders…

 • Reply jessica februari 4, 2019 at 12:30 pm

  wauw heerlijke website! en wat een leuke dingen!
  de led kaarsen zijn wel leuk en ook de pizzasnijder 🙂

 • Reply Alyt van der Heide februari 5, 2019 at 7:06 am

  https://www.megagadgets.nl/fruit-popper.html

  Even wat anders in het fruitbakje stoppen van mijn meiden.
  WIJ doen niet aan Valentijnsdag….heb er niks mee en mijn man ook niet.
  Maar deze webshop heeft genoeg leuke spulletjes. Dit zou ik.voor mijn meiden aanschaffen.

 • Reply Susan Ferwerda februari 5, 2019 at 6:07 pm

  Alpaca Pantoffels – voor mijzelf en misschien ook voor mijn dochter!

 • Leave a Reply