grappig-valentijn-cadeau

Grappige valentijnscadeaus

14 februari 2019 is het weer Valentijnsdag. Een bosje bloemen, parfum, een doosje Merci chocolade of een valentijnskaart… Waar verras jij je liefde mee? Dit keer misschien met een geinig geschenk zoals dit teddyberen boeket? Ik vond bij Megagadgets 3 originele en grappige valentijn kado’s. Lachen gegarandeerd! En vergeet de winactie niet. Wij mogen namelijk 20 euro shoptegoed verloten. Doe je mee?

Een plucheknuffel, chocola, parfum… het is leuk om te krijgen maar echt zó standaard. Doe eens gek en verras je lief met een grappig cadeau voor Valentijnsdag. In mijn favoriete gadgetwinkel Megagadgets, zocht ik naar de leukste én grappigste valentijn cadeaus en maakte er een top 3 van. Twee van deze items heb ik gekregen, zodat ik er wat meer over kan vertellen.

Grappig Valentijn Kado

Teddyberen boeket

Toen ik dit teddyberen boeket zag werd ik meteen verliefd. Het ziet er zo schattig en knuffig uit. In plaats van een boeket rozen, zit er in dit boeket een heel elftal inimini schattige teddybeertjes. Allemaal dametjes want ze hebben een rokje aan, dragen een kroontje, oorbellen en een sluier. Ik hoef zoiets niet aan mijn man te geven want die vind het veel te kitsch, maar ik vond het echt superleuk om te krijgen! Het boeket teddyberen zit in een grote parelmoerkleurige doos die je kunt gebruiken voor al je valentijnskaarten van de voorgaande jaren… of om het boeket in op te bergen. Het boeket is ook leuk voor Kawai liefhebbers. Toen mijn dochter het teddyberenboeket zag wilde ze trouwen met papa. De teddybeertjes zitten goed vastgelijmd aan stokjes, dus ze vallen er niet zomaar af. Het boeket is te koop voor € 29,95.

Pailletten kussens ‘Love’

Pailletten op kleding kennen we allemaal maar zo’n kussen is helemaal het einde voor op de bank, in de stoel, in de slaapkamer…

De achterkant is zwart en de stof voelt zijdezacht. Op de voorkant kun je kiezen voor een hartje of je kunt alle pailletten met je hand naar de tekst ‘Love’ vegen. Ik heb het kussen aan mijn dochter gegeven want als deze in de woonkamer ligt dan kan ik er niet vanaf blijven haha.

grappig-cadeau-valentijn
love-kussen-pailletten-valentijnsdag-grappig-kado

Het pailletten kussen kost € 14,95.

Kissing Love Tester


De Kissing Love Tester test je liefde met slechts één kus. Samen met je geliefde houdt je het hart vast en geef elkaar dan een kus. Deze liefdes test zal oplichten en met geluid (romantisch muziekje of zoem geluid) aantonen of jij je ware liefde gevonden hebt. Leuk voor de fun! Gaat ie zoemen.. kus je gewoon lekker nog eens je schatje. Deze liefdestest kost € 10,95.

53 thoughts on “Grappige valentijnscadeaus

 1. Wat een leuke dingen heeft die webshop. Dat kussen zou mijn oudste dochter ook erg leuk vinden. Ik vind zelf deze flesjes ook leuk: LED Bottle Light – Mermaid/Unicorn. Vooral de unicorn.

 2. Wat een leuke actie! Ik zou het boeket zeeprozen en een massageset willen kopen! De keuze is wel moeilijk hoor, want wat hebben ze veel leuke originele cadeautjes voor elke prijzklasse!

 3. Pailletten kussens ‘Love’ is nu al mijn favoriet  super leuk voor op ons nieuwe bankstel straks  -stiekem ook leuk voor mezelf, ik ben de dag ervoor 13feb jarig-

 4. De vlaggenmast kerstverlichting (maar die was niet in voorraad) of de paraplu Sterrenhemel zijn favoriet. Daarnaast vond ik de zwanensoeplepels , de riddermuts, vossenmuts, diamond solar lights en de oceaan plafondprojector ook erg mooi! Met deze prijs weet ik dus altijd wel wat te vinden bij Megagadgets. Ik denk dat ons dochtertje trouwens ook voor een boeket teddybeertjes zou gaan!

 5. Ahhwww dat boeket met beertjes is echt te schattig ???
  Met Valentijnsdag doe ik ook altijd iets speciaals voor mijn twee meisjes. De ontbijttafel is extra gezellig versierd met hartjes in allerlei soorten, dus kaartjes, kaarsjes, placemat in een hartjes vorm, het brood snijd ik in hartjes vormen, rietjes met hartjes eraan enz enz.
  Ik zou dolgraag zo’n gezellig knuffelig boeket op tafel zetten voor ze ❤ succes gegarandeerd ??
  Maar ik heb nog veel meer gezien om onze ontbijttafel mee te versieren, dus ik ga nog even verder neuzen ☺

 6. Wat een enorm leuke webshop! Daar ga ik vaker terug om rond te neuzen!
  Ik doe uiteraard graag mee en zou graag de Vijzel pesto set, Pizzasnijder – Slice of Love en de Flamingo paraplu willen aanschaffen!

 7. Mijn oudste dochter gaat op Valentijnsdag samen met haar papa op wintersport. Nu wil ik mijn jongste dochter verrassen met iets speciaals. Dat pailletten kussen zou ze echt fantastisch vinden, want ze is dol op verander spulletjes zoals ze ze zelf noemt. Het liefst doet ze elke dag een verander shirt aan dus dit kussen vind ze vast fantastisch.

 8. Wauw wauw Wauwie van deze verwennerij wordt ik zeker heel blij zou heel graag een prachtige pallette kussen willen wie wil dat nou niet 🙂 #Pureverwennerij van een prachtig kussen voor valentijn wordt ik altijd mega blij. Deze vind ik het gaafst https://www.megagadgets.nl/love-pailletten-kussen.html. Nu maar heel hard hopen dat er veel geluk mijn kant op mag komen want als ik deze fijne prijs zou mogen winnen dan raak ik van blijdschap helemaal buiten zinnen en kan het verwennen van mezelf beginnen? #FingersCrossed

 9. Dat was even lekker snuffelen in de webshop, waar ik voor zou gaan: underwater lightshow (supergezellig samen in bad met een lichtshow; geweldig idee haha. en voor de kids allebei een emoij knuffel.

 10. Heel graag doe ik mee voor twee Alpaca knuffels voor mijn jongste twee kleindochters.
  Ze zijn afgeprijsd , wat wel prettig is, kan ik ze allebei een knuffel geven met een dikke knuffel, als Valentijns-cadeautje.
  Ik volg Bloglovin en waag graag een kansje.

 11. De Samurai paraplu vind ik wel erg leuk… of de zwaard paraplu…. ik weet nog niet goed welke maar ik vind ze super leuk! Niet zo saai met een gewone paraplu, hier word je zelfs in een plensbui vrolijk van 🙂

 12. Mijn dochter zou helemaal gek worden van dat bosje met beertjes, als grote berenfan. Ik heb even gekeken, maar er is zoveel leuks, je blijft maar kijken. Mijn man heeft het altijd over een uselessbox, wat ik nogal nutteloos vind, maar als ik hem daar blij mee kan maken doe ik dat graag.

 13. ze hebben zoveel leuke dingen bij megagadgets, heb er al vaak iets besteld, ik vind de led kaarsen en de alpaca knuffel/pantoffels wel superleuk! maar het blijft lastig, misschien valt de keuze ook nog wel op iets anders…

Geef een reactie