top-5-grappige-zwangerschapsboeken-met-humor

Zwangerschapsboeken voor vrouwen met humor

Ben je zwanger en opzoek naar nieuw leesvoer? De leukste boeken die ik tijdens mijn eigen zwangerschappen las, vond ik de boeken die met humor zijn geschreven. Sommige waren echt zo grappig en hilarisch geschreven dat ik soms bijna in mijn broek moest piesen van het lachen.. Deze boekentips wil ik graag met jullie delen in een top 5 met grappige zwangerschapsboeken voor vrouwen. Natuurlijk is het ook leuk om zo’n boek cadeau te geven aan iemand die in verwachting is. Bijvoorbeeld voor een zwangere vriendin, zus, etc..

Top 5 zwangerschapsboeken voor aanstaande moeders

Achteraf vond ik 9 maanden snel voorbij gaan. De 40 weken heb ik overigens bij géén van mijn zwangerschappen gehaald. Omdat ik bij de eerste twee zwangerschappen erg ziek was duurden de dagen (maar ook weken en maanden) voor mijn gevoel erg lang. Een beetje afleiding is dan natuurlijk wel fijn. Ik las een aantal hilarische en grappige zwangerschapsboeken voor vrouwen om de tijd een beetje te doden. Natuurlijk stonden er in al deze boeken wat handige tips en weetjes in, maar ook grappige anekdotes, ervaringsverhalen en ander materiaal waardoor ik regelmatig moest lachen. Ik ga de leukste, beste en grappigste zwangerschapsboeken met jullie delen. Lees je mee?

Help, ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt! – Kluun

Dit is het allereerste zwangerschapsboek wat ik tijdens mijn eerste zwangerschap las. Eigenlijk kreeg mijn man hem cadeau maar we lazen het boek tegelijkertijd samen. We lagen soms helemaal in een scheur van het lachen. Het zwangerschapsboek is geschreven voor de man, maar ook voor een aanstaande moeder hilarisch om te lezen. Het boek begint met als eerste zin; “Gefeliciteerd, u hebt een vrouw zwanger gemaakt. Met een beetje geluk is het ook nog eens uw eigen vrouw.” Dus.. Het boek is met erg veel humor geschreven en deze bestseller is al vaker herdrukt.

Krijg nou tieten! – Claudia de Breij

Dit boek heb ik van een vriendin mogen lenen. Misschien kennen jullie Claudia de Breij al van haar cabaretshows in het theater. Nou zo grappig en luchtig is haar boek over de zwangerschap ook! Ik heb echt veel gelachen. Ik ben toch niet gek? Zeker een aanrader als je het mij vraagt.

De dikke van Daphne – Daphne Deckers

Een van de gastbloggers op Volgmama, Judith, vertelde dat ze het zwangerschapsboek van Daphne Deckers zo geweldig vond. Ze heeft het in het boek over een ‘ontplofte mol’ na haar bevalling haha. Kun jij al raden waar ze het hier over heeft? Naast de nodige feitjes over het zwanger zijn is het dus ook een boek met de nodige humor.

Ik ben zwanger… en nu? – Oei ik Groei

Wat als je eerste test positief blijkt te zijn? Je bent zwanger en nu? Er komt behoorlijk wat op je af. Van extra kilo’s tot hormonale opruimbuien. Met een dikke knipoog neemt Oei ik Groei je op avontuur in en om de buik. Mijn blogcollega Rory van 40envoorheteerstmoeder.nl heeft er recent een review over geschreven en je leest hem hier.

Feliciteer hém maar, want ik vind er tot nu toe geen reet aan – Vera van Zelm

Feliciteer hém maar, want ik vind er tot nu toe geen reet aan is een grappige, hilarische en tegelijkertijd zwangerschapsgids voor iedereen die zich niet herkent in het standaardbeeld. Het is een beetje vergelijkbaar met het boek; Help, ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt! van Kluun, maar dan voor de aanstaande moeders.

Lees ook; 5 x de leukste, beste en grappigste zwangerschapsboeken voor mannen.

Welke van deze grappige zwangerschapsboeken lijkt jou het leukst? Ken jij nog meer leuke of grappige zwangerschapsboeken?

grappige-zwangerschapsboeken-humor-hilarische

* De uitgelichte foto van een zwangere vrouw die leest is van George Rudy – Shutterstock. Blog bevat affiliatie linkjes. Voor meer info lees onze disclaimer.

10 thoughts on “Zwangerschapsboeken voor vrouwen met humor

  1. Ik krijg tieten ooit gekocht tijdens en zwangerschap, helaas niet moeten uitlezen. 🙁 Was toen inderdaad wel geweldig, ligt nog steeds in een doos apart om het hopelijk terug ooit te kunnen lezen. Ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt, zag ik mijn schoonbroer ooit wel lezen toen mijn zus zwanger was.

Geef een reactie