grappige-zwangerschapsboeken-voor-mannen-humor

Zwangerschapsboeken voor mannen met humor

Samen zwanger? Gisteren deelden we een blog met een top 5 van de leukste, beste en grappigste en hilarische zwangerschapsboeken voor vrouwen. Vandaag zijn de mannen aan de beurt. Want voor de aanstaande vaders zijn er óók ontzettend leuke en grappige zwangerschapsboeken. Dit is pas leesvoer met echte mannenhumor! Lees en huiver.. 😉

Zwangerschapsboeken voor de aanstaande vader

Een van de populaire boeken die in de top 5 grappige zwangerschapsboeken voor vrouwen staat, is het boek van Kluun – Help, ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt! Dit boek is voor mannen geschreven maar zelfs als aanstaande mama vond ik het een hilarisch boek om te lezen. Ik heb hem in dit lijstje dan ook weer op nummer 1 gezet.

Help, ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt! – Kluun

Tijdens het maken van een top 5 lijstje met grappige zwangerschapsboeken voor aanstaande moeders, en op de poll in de Instagram Stories, kwamen er ook een aantal leuke boeken voor aanstaande vaders door. Deze grappige zwangerschapsboeken voor mannen hebben we voor jullie in een top 10 gezet. Leuk om cadeau te geven aan je partner, man, vriend, broer.. zodat hij zich vast voor kan bereiden op de komst van een kleine baby.

Zwangerschapsboek voor mannen – Snor

In dit Zwangerschapsboek voor mannen kun je week voor week op de hoogte blijven. Niet alleen over de ontwikkeling van je baby, maar ook over de hormonale veranderingen van je vriendin. Verder bevat het antwoorden op vragen als: Hoe ga je om met vrouwelijke onredelijkheid? Wat is een chromosoom? Wat is DNA? En natuurlijk een snelcursus verloskunde, voor noodgevallen..

Zwangerschaps-management voor mannen – Henk Hanssen

In dit boek wordt de aanstaande papa als manager benoemd en het staat vol handige tips. Zwangerschapsmanagement voor mannen is hét boek voor aanstaande vaders. Nesteldrang, emotionele opvliegers en kosten die uit de klauwen gieren. Zodra je vrouw zwanger is, worden jouw managementkwaliteiten pas echt op de proef gesteld. Met dit boek krijg je alle methoden in handen om jullie fusie optimaal te managen.

Commando Papa – Neil Sinclair

Commando papa is een geweldige handleiding voor kersverse vaders maar ook al leuk voor de aanstaande vader om zich voor te bereiden. Het is een klein boekje maar bevat veel stap-voor-stap-instructies voor alles wat je moet doen met baby’s en peuters. Het boek is geschreven als een soort militair handboek en bevat daardoor hilarische omschrijvingen. Ook staan er eenvoudige, heldere richtlijnen in voor allerlei zaken; van het voorbereiden van het basiskamp (het huis voorbereiden op de komst van de baby), de komst van nieuwe rekruten (hoe overleef je de eerste 24 uur na de geboorte) tot bomopruimingen (vieze luiers verschonen) en het inpakken van de nooduitrusting (de luiertas bijvoorbeeld).

De eerste keer.. vader – Pieter Both

Dit boek is geschreven door een dominee die zelf vader is van 5 kinderen. Met veel humor en recht voor z’n raap vertelt hij over zijn eigen ervaringen en de beste adviezen die hij zelf kreeg. Zijn boek is een soort overlevingspakket voor elke beginnende vader.

Welke zwangerschapsboeken voor mannen lijkt jou het leukst?

*De uitgelichte foto van een man en vrouw die lezen is van Africa Studio – Shutterstock. Dit blog bevat affiliatie linkjes. Voor meer info zie onze disclaimer.

Geef een reactie