halloween-snoep-action-winkel

Het leukste Halloween snoep (van de Action winkel)

Halloween, een feest dat zijn oorsprong vindt in het oude Keltische Samhain, is door de jaren heen getransformeerd tot een internationale sensatie, vol met grappige kostuums, spookachtige decoraties en natuurlijk, tonnen snoepgoed.

Van uitgeholde pompoenen gevuld met lekkernijen tot kinderen die van deur tot deur gaan in de hoop hun snoepzakken te vullen, de Halloween-snoeptraditie is iets waar jong en oud elk jaar naar uitkijken.

In dit artikel delen we de leukste Halloween-snoepjes, met speciale aandacht voor de lekkernijen verkrijgbaar bij de Action winkel, waaronder Halloween PEZ, m&m’s, Reeses, Haribo, Maoam en Chocolade oogballen.

De evolutie van Halloween-snoep

Eeuwen geleden, toen Halloween nog Samhain werd genoemd en in delen van Ierland en Schotland werd gevierd, was het gebruikelijk om voedsel en drankjes op de stoep te plaatsen om rondzwervende geesten te sussen.

Door de jaren heen en met de Amerikaanse invloed transformeerde deze traditie. De ‘Trick or Treat’ traditie werd geboren en kinderen begonnen met het verzamelen van snoepjes in plaats van geesten te sussen.

De snoepindustrie sprong natuurlijk op deze kans en begon met het maken van allerlei soorten snoepjes specifiek voor deze gelegenheid. Vandaag de dag is de variëteit enorm en kan men kiezen uit een brede selectie van zoete lekkernijen.

Halloween-snoep van de Action

De Action, een bekende discountwinkel in Europa, staat bekend om zijn betaalbare producten en het brede assortiment, waaronder ook seizoensgebonden producten.

Als Halloween nadert, zijn de schappen van de Action gevuld met een uitgebreid aanbod aan Halloween-gerelateerde producten, waaronder een indrukwekkende selectie snoep.

halloween-snoep-action-winkels
Halloween snoep bij de Action

Halloween PEZ-dispensers

PEZ-dispensers zijn al decennialang een favoriet bij kinderen en verzamelaars. Voor Halloween heeft PEZ speciale dispensers en snoepjes die perfect zijn voor de gelegenheid. Je vindt er personages zoals heksen, vampiers, skeletten en pompoenen.

Wat het nog leuker maakt, is dat de snoepjes komen in seizoensgebonden uitgaven. Bij de Action kun je deze PEZ-dispensers vaak tegen een gereduceerde prijs vinden, wat het ideaal maakt voor traktaties of als onderdeel van een Halloween-cadeau.

Halloween verpakking m&m’s

M&M’s zijn universeel geliefd en voor Halloween krijgen ze een speciale twist. Verwacht je favoriete m&m’s in speciale Halloween-verpakkingen. Sommige pakketten bevatten zelfs m&m’s met kleine afbeeldingen zoals spinnenwebben of spoken. De Action heeft vaak deze speciale edities beschikbaar tegen scherpe prijzen.

Halloween chocololly’s

Niets schreeuwt meer ‘Halloween’ dan chocololly’s in de vorm van spoken, heksen of pompoenen. Deze smakelijke chocolade traktaties zijn niet alleen heerlijk maar ook visueel aantrekkelijk, wat ze ideaal maakt voor Halloween-feestjes. Ze zijn ook een populaire keuze voor ‘Trick or Treat’-traktaties. Bij de Action kun je vaak een set van deze chocololly’s vinden tegen een zeer betaalbare prijs.

Chocolade oogballen

Dit zijn chocolaatjes in de vorm van oogballen, vaak verpakt in kleurrijke folies die de illusie van een echt oog geven. Ze zijn populair tijdens Halloween vanwege hun griezelige uiterlijk en smakelijke inhoud. Ze staan ook erg leuk op een Halloween borrelplank.

Halloween marshmallows op een stokje

halloween-snoep-action-marshmallows-spekjes
Halloween snoep: Spooky Marshmallows bij de Action

Action verkoopt ook Halloween marshmallows. Deze kunnen komen in verschillende vormen en stijlen, zoals spoken, pompoenen, of andere Halloween-gerelateerde thema’s. Ze zijn zowel smakelijk als visueel aantrekkelijk, waardoor ze perfect zijn voor Halloween-feestjes of voor het trakteren van bezoekende ‘Trick or Treaters’.

Het is echter altijd goed om te onthouden dat het assortiment van de Action kan variëren van jaar tot jaar en van winkel tot winkel. Het is daarom aan te raden om van tevoren de lokale Action te bezoeken of hun online catalogus te checken (als deze beschikbaar is) om zeker te zijn van hun huidige aanbod.

De magie van Halloween-snoep

Wat maakt Halloween-snoep zo speciaal? Het is niet alleen de smaak, maar ook de verpakking, de vorm en de algehele ervaring. Het is het idee van het krijgen van iets speciaals, iets dat je alleen rond deze tijd van het jaar kunt krijgen.

Daarnaast is het ook een manier om connectie te maken. Wanneer kinderen van deur tot deur gaan en vragen om snoep, of wanneer volwassenen een Halloween-feestje organiseren en snoep uitdelen, creëert het een gevoel van gemeenschap en traditie.

Halloween is een tijd van vreugde, spanning en natuurlijk, veel snoep. Het is een periode waarin we ons kunnen onderdompelen in de wereld van het bovennatuurlijke en genieten van de eenvoudige geneugten van het leven, zoals een goed stuk chocolade of een handvol m&m’s.

Winkels zoals de Action maken deze ervaring nog specialer door een breed assortiment aan snoep aan te bieden tegen betaalbare prijzen.

Heb jij al Halloween snoep bij de Action gekocht dit jaar?

Geef een reactie