Het is herfst! En daarbij denken onze kinderen meteen aan Halloween. Ze houden van griezelen en we maakten samen bebloede Halloween vingers. Je hebt er niet veel nodig en het is zo klaar. Durf jij deze afgehakte vingers op te eten?
Wat heb je nodig?
- Blik knakworsten
- Ketchup
- Amandelstukjes
- Schaaltje(s)
Hoe je dit griezelige hapje maakt
Verwarm de knakworsten zoals op de gebruiksaanwijzing en laat ze niet koken. Met een schillenmensje snij je in de top een smal gleufje. Hierin kun je de amandel steken zodat het eruit ziet als een nagel. Met het mesje kun je ook rimpeltjes snijden zodat het er echter uit ziet. Doe wat ketchup in een schaaltje en verdeel de knakworsten. Smeer met het mes een klein beetje bloed (ketchup) over de vingers en klaar is kees.
Eet smakelijk en veel griezelplezier! Ken jij nog meer leuke Halloween hapjes om zelf te maken?
Meer Halloween blogs:
Bewaren
Dat ziet er best eng uit haha net echt! Mijn kinderen lusten gek genoeg geen knakworst?! Maar ik denk dat Deon die vingers wel heel interessant vind! Hij houd namelijk erg van ‘enge’ dingen.
Ze zien er echt te leuk uit! Goed gelukt!
Haha, die zijn leuk zeg!
Haha wat gaaf zeg!
Wat een enge vingers… Dat vinden kinderen vast geweldig. Geen hapjes, wel leuke spinnenwebkapsels 😉
whaa dat ziet er echt heel echt uit hahaha! Leuk!!
Fantastisch, mijn zus en haar gezin wonen in Amerika dus wij doen thuis ook altijd een beetje aan Halloween. Dit is wel echt super!
Oh wat leuk! Ik maakte ze vorig jaar met wortelen en plakte de nagels daar met hummus op. Dat van jou ziet er eigenlijk nog griezeliger uit.
Wat gaaf bedacht! Echt heel leuk!
Ik maak ze elk jaar opnieuw en ze blijven een grote hit :)..