kerstkaarten-verschillende-themas-keuze

Kerstkaarten met verschillende thema’s: welke kies jij?

Kerstkaarten zijn in vele soorten en maten verkrijgbaar. Dat maakt kerstkaarten kopen ook zo leuk. Het leuke van de webshop van Hallmark is dat je allerlei soorten kan bestellen. Je kunt dus zelf kiezen welke kaarten je verstuurt en naar wie. Het maakt niet uit welke kaart je kiest – voor je ze verstuurt, kun je ze voorzien van een leuke wens voor de ontvanger. Dat maakt het versturen van kerstkaarten nog leuker. Voor welke ga jij dit jaar? Hieronder vind je vijf leuke thema’s die populair zijn op https://www.hallmark.nl/

Kerstkaarten met tekenfilmfiguren 

Het maakt niet uit hoe oud je bent: tekenfilmfiguren toveren bij iedereen een lach op het gezicht. Daarom bieden we kaarten aan met bekende figuren, zoals Mickey Mouse of Kabouter Plop. Je vindt in de webshop ook minder bekende geanimeerde figuurtjes. Kijk welke bij de ontvanger past en selecteer hem in de shop. Voorzie het van een vrolijke boodschap en verstuur. 

Ludieke kerstkaarten

Bij Hallmark vind je ook een hele set aan ludieke kerstkaarten. Je kent vast wel de grappige quotes van Rumag, waarmee ze op grappige wijze aangeven dat Kerstmis niet altijd even leuk is. Of wat dacht je van een foto van een Grumpy Cat op de kaart? Ook deze werkt de lachers in de hand. Dus hou je van een beetje humor en denk je dat de ontvanger dit wel kan waarderen. Wat let je dan om deze kerstkaarten te versturen?

Kleine schilderijtjes

Mooie schilderijen aan de muur kunnen heel kostbaar zijn. Maar gelukkig zijn daar de kerstkaarten van Hallmark. Die verstuur je voor een fractie van de prijs van het origineel en zijn (bijna) net zo mooi. Wat dacht je van een vrouwelijk portret van Wendy Buiter? Je vindt ook plaatjes van Anton Pieck in de webshop van Hallmark. Of kerstkaarten in de stijl van ‘A Christmas Carol’. Denk er niet te lang over na, want dan kan de keuze nog moeilijk worden. 

De bescheiden kerstkaart

Die simpele kerstkaart met boom, sneeuwman of Kerstman blijft ook altijd goed. Of een leuke tekst waarmee je de ander fijne feestdagen wenst. Andere ingetogen kerstkaarten zijn die in een religieus thema. Als je weet dat de ontvanger gelooft in God en Jezus, dan zijn de Christelijke kaarten mooi om te versturen. De bescheiden kerstkaart ziet er aan de buitenkant toch mooi uit, maar de lieve boodschap valt met deze kaart zelfs nog meer op. 

Schattige kerstkaarten 

In de shop vind je ook schattige kerstkaarten met kleine hondjes en katjes. Deze worden goed ontvangen door jong en oud. Welke kies jij dit jaar?

Lees ook:

Geef een reactie