Krazy Kangaroo

Review: Kids Jump bij Krazy Kangaroo in Enschede

Terwijl op zaterdagochtend de meeste mensen nog in hun bed lagen, waren wij om 9 uur al bij Krazy Kangaroo in Enschede om tijdens de Kids Jump wat calorieën te verbranden. Thuis hebben we ook een grote trampoline maar dit is toch wel even iets anders..

Dat onze kinderen gek waren op trampoline springen dat wisten we al. Thuis hebben we in de achtertuin een grote ronde trampoline met net waar bijna elke dag (mits mooi weer) op gesprongen word. Vooral onze jongste twee kinderen kunnen daar mooi al hun energie kwijt. Naar een trampolinepark zijn wij nog nooit geweest maar op Facebook hebben we al veel leuke foto’s en filmpjes voorbij zien komen van Krazy Kangaroo, dat we toch graag eens wilden gaan.

Krazy Kangaroo is makkelijk vindbaar en vanaf de snelweg makkelijk te bereiken. Het trampolinepark zit in een groot sportcomplex, ook wel Optisport of de Twentehallen genoemd. Parkeren is gratis en bij de kassa wijst de rest zich vanzelf. Wij hadden onze sportkleding al aan maar er is ook ruimte om je daar om te kleden en er zijn kluisjes om je waardevolle spullen in op te bergen.

Trampoline sokken
Voor het springen ben je verplicht om speciale sokken aan te trekken

Over Krazy Kangaroo

Krazy Kangaroo is het eerste indoor trampolinepark in Enschede, van de nieuwste keten van ‘trampoline venues’ in Nederland en is in december 2017 voor het eerst geopend. Voor beginners en gevorderde trampoline springer is hier enorm veel nieuws en uitdaging. Zo is er bijvoorbeeld een Ninja parcours, een sports area, een luchtzak waar je trucs kunt oefenen en allerlei andere horizontale en verticale trampoline areas. Toeschouwers kunnen mooi meekijken vanaf het balkon.

Onze ervaring tijdens de Kids Jump bij Krazy Kangaroo

Samen met mijn twee zoontjes mochten wij bij Krazy Kangaroo komen springen tijdens de Kids Jump. De Kids Jump is speciaal voor kinderen vanaf 5 tot en met 9 jaar dus dat kwam goed uit met mijn jongens van 7 en 9. De Kids Jump is er elke woensdagmiddag van 13.00 uur tot 15.00 uur en op zaterdag en zondag van 9.00 tot 11.00 uur. Voor 11 euro per kind mag je een uur springen samen met een begeleider. Jump sokken (soort antislip sportsokken) zijn verplicht en zijn te koop bij de kassa. Deze kosten 2 euro per paar maar gaan tot 8 keer jumpen mee.

Schuimblokken trampoline
Mama en zoon op de evenwichtsbalk, wie gaat er winnen?
trampoline krazy kangaroo
Hier kun je héél hoog springen

Voordat we de hal in mochten kregen we uitleg en de regels te horen van een Jump ranger. Daarna wisten de jongens niet waar ze het eerst heen wilden. Overal is wat te doen in deze grote hal. Je voelt meteen het verschil tussen de veringen van je trampoline thuis en deze. Echt heel bizar, een klein sprongetje en je gaat gelijk al een heel stuk de lucht in.

De bak met schuimblokken vonden de jongens erg leuk en op de evenwichtsbalk kunnen ze al goed lopen. Via een touwladdertje naar boven klimmen om bij de bel te komen lukte nog niet. Dat is ook best lastig. De Jump ranger deed een paar trucjes voor en mijn zoontjes keken echt met open mond van wow, hoe doe je dat? Natuurlijk is dat gewoon een kwestie van oefenen. Salto’s gingen nog niet maar koprollen op de trampoline’s is ook best leuk. Een klein trucje hebben de jongens wel geleerd, met strakke benen op je bips vallen en dan veer je staand weer terug. Dat was cool!

Krazy Kangaroo

krazy kangaroo

Toen wij er waren hadden we toevallig het hele trampoline park voor ons alleen. Om 2 minuten voor 10 werden we vriendelijk verzocht de jump zone te verlaten en hebben we nog wat drinken gekocht. Nou vind ik warme chocolademelk niet echt een dorstlesser, maar voorruit 😉

Het uurtje springen was voordat we het door hadden alweer voorbij en we hadden nog wel iets langer willen blijven op de trampolines. Omdat opa en oma in Enschede wonen en we daar regelmatig komen, gaan we zeker nog eens terug naar Krazy Kangaroo om meer trucjes te oefenen.

Kijk voor meer informatie, openingstijden, activiteiten en prijzen op de website van Krazy Kangaroo. Tip: ook leuk om hier een kinderfeestje te geven.

Ben jij al eens in een trampolinepark geweest?

10 Comments

 • Reply Cassandra januari 22, 2018 at 2:54 pm

  Ziet er echt super gezellig uit! Als leia wat ouder is kunnen we hier wel mooi naar toe

 • Reply Robin januari 22, 2018 at 3:06 pm

  Ziet er heel leuk uit! Zeker leuk voor de kinderen

 • Reply Tine januari 22, 2018 at 3:42 pm

  Ziet er een superplek uit voor kinderen! Kunnen ze zich helemaal uitleven. De prijzen vind ik ook best meevallen, zeker als je er een begeleider bij krijgt.

 • Reply Bianca januari 22, 2018 at 5:09 pm

  Ohh thanks voor je tip! Mijn dochter is hier dus gek op en dit zit lekker dichtbij 🙂

 • Reply Jamey januari 22, 2018 at 6:06 pm

  oooh dat ziet er echt geweldig leuk uit zeg!

 • Reply Krystle/Batboy januari 22, 2018 at 8:49 pm

  Nog nooit geweest, maar dat vinden de kinderen vast erg leuk!

 • Reply Sherry januari 22, 2018 at 10:00 pm

  Dat lijkt me zeker gaaf. Ik ga er zeker een keer heen.

 • Reply MamaPlaneet januari 23, 2018 at 8:26 am

  Hey wat gaaf. Dit zouden mijn meiden ook heel erg leuk vinden. Enschede is hier 5 kwartier vandaan. Eens overleggen met manlief.

 • Reply Nicole Orriëns januari 23, 2018 at 8:48 am

  Nee nog nooit, maar ik kan me voortellen dat het heerlijk is om daar te springen. Mijn enige zorg zou veiligheid zijn.

 • Reply Judith Jasper januari 23, 2018 at 1:26 pm

  leuk, hier willen wij ook eens heen met de meiden, die zijn dol op springen

 • Leave a Reply