Oscar

Kraamcadeau tip: aaibaar zachte knuffeltjes van Dimpel

Bijna iedereen heeft wel een favoriete knuffel gehad. Herinner je het jouwe nog? Voor baby’s zijn er hele zachte knuffeltjes of tutdoekjes waar ze graag aan friemelen. Ze worden de beste vriendjes van je kindje en geven troost en vertrouwen. Je kindje kan wel tien knuffels of doekjes hebben maar kiest vaak zelf zijn of haar favoriet. Onze gastblogger José maakte kennis met het knuffelmerk ‘Dimpel’ van Belgische bodem.

Een knuffel als kraamcadeau

Tijdens je zwangerschap maak je alvast een lijstje en ga je de babyuitzet bij elkaar shoppen. Je moet natuurlijk ook wat te wensen houden voor familie en vrienden die op kraambezoek komen. Vroeger was ik niet zo’n fan van knuffels maar tegenwoordig zijn er zoveel leuke en schattige knuffeltjes die perfect zijn om als kraamcadeau te schenken.

Je kunt ook een kraammand maken voor de aanstaande moeder en het knuffeltje daarin doen.

En bovendien zijn ze nog betaalbaar ook. José is pas bevallen en kreeg van Grote Schatten een Dimpel als kraamcadeau. Toen mijn dochter van twee het zag wilde ze er ook één. Mama alsjeblieft? Ik moest me bedwingen om nee te zeggen omdat ze eigenlijk al genoeg vriendjes heeft. Maar ik snap haar wel hoor, ik werd namelijk ook verliefd op de knuffeltjes van Dimpel. 🙂

Over Dimpel

Dimpel is een origineel merk van Belgische bodem dat hoge kwaliteitsknuffels ontwerpt en maakt in België. Ze leggen de lat hoog om de mooiste producten voor jullie kleintjes te ontwerpen. Dimpel ontwerpt(muziek) knuffels, doudou’s en lappenpopjes voor baby’s vanaf de geboorte en alle leeftijden daarboven. Er zijn verschillende dieren verkrijgbaar en ze hebben allemaal een eigen naam, zoals Fifi de hond, Neela het konijntje en Oscar de olifant.

De basiskleuren zijn beige, lichtgrijs, roze en blauw. Kijk voor het hele Dimpel assortiment op Groteschatten.com, je hebt al een Dimpel vanaf € 19,95 en de meeste Dimpels zijn in verschillende maten en kleuren te koop.

Grote Schatten

Grote Schatten is een toffe online baby- en kinderspeciaalzaak met leuke accessoires zoals beddengoed, schoolspulletjes, ecologische kleertjes, duurzaam & verantwoord speelgoed én de mooiste knuffels. De eigenaars zijn Liesbeth en Ivan, zij hebben in 2010 hun tweede zoon gekregen en zijn deze webshop begonnen. Over de naam hebben ze niet lang na hoeven te denken want zij noemen hun zoontjes ook ‘grote schatten’.

Dimpel

José haar ervaring met Oscar, het zachte olifantje van Dimpel

Joepie, een nieuw vriendje voor Siem! Kleine Siem is twee weekjes oud als Oscar in Borne arriveert. Oscar heeft een lange rit van uit België gemaakt maar heeft dat snel gedaan. Oscar is 27 cm lang en aaibaar zacht.

José zegt: “Nathalie vroeg mij of ik een speciale knuffel wilde ontvangen voor Siem. Omdat Siem ons eerste kindje is, hebben wij nog niet zoveel knuffels en toen zij mij enkele foto’s liet zien was ik meteen verkocht. Siem heeft al een (ander) haasje op de babykamer staan, maar daar is hij nog iets te jong voor. Siem is nog klein en kan het haasje nog niet zo goed vast pakken en dat kan hij met Oscar, het olifantje wel. Oscar is niet zo dik als normale knuffels en je kunt er zelfs een speentje aan vast maken. Zo raak je het speentje niet kwijt als je Oscar meeneemt onderweg.

Oscar is makkelijk om vast te pakken met kleine babyhandjes en Siem kan er lekker mee kroelen. Hij heeft zijn vriendje gevonden lijkt het.

Kleine baby’s spugen soms een beetje en daarom is het fijn dat Oscar met soortgelijke kleuren mee mag (op 30 graden) in de wasmachine. Je kunt echt voelen en zien dat dit een kwaliteits- knuffel is”

dimpel

Vinden jullie de Dimpels ook zo schattig? Welke Dimpel vinden jullie het mooist?

9 thoughts on “Kraamcadeau tip: aaibaar zachte knuffeltjes van Dimpel

Geef een reactie